Annem niye sıkboğaz ediyor :/

Thebalm-

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
235
123
18
33
Merhabalar,
İki hafta önce tanıdıklarını tavsiyesiyle biriyle tanıştım. Bu çarşamba günü buluştuk. Her sey çok güzeldi. İşi gücü olan iyi ve kibar biri. Beraber kahvaltı yaptık ve cumartesi buluşmayı teklif etti, ben de kabul ettim. Yarın buluşuyoruz

Benim sorunum başlıktan da anlaşıldığı gibi annem..
Her fırsat bulduğunda onu soruyor. Ne yaptınız? Ne konuştunuz? Arıyor mu? Arıyor anne diyorum bu kez o seni aramadan sen ara, uzak durma diyor. Tamam sorsun annem sonuçta merak ediyor ama bir insan gün için de her fırsatta sorar mı? Sık sık soruyor, beni bunaltıyor...
O ikimizin birbirine uygun olduğunu düşünüyor tamam mutlu olmamı istiyor ama neden sıkboğaz ediyor böyle?

Geçen anneme gün bunu sık sık sormasının beni rahatsız ettiğini, böyle yaparak beni bunalttığını ve bu durumdan hoşlanmadığım söyledim. BTamam dedi tripli bir sekilde ama ne fayda... O günden sonrada her gün sordu, bugün yine sordu:110:
Bu kez yeter artık dedim biraz çıkmıştım, sert konuştum. Ne yapayım anlamıyor, anlamak istemiyor.

Ben istiyorum beni biraz rahat bıraksın, duygularından emin olayım, rahat bıraksın... :KK12: ona bu şekilde de anlattım ama anlamıyor ya anlamıyor! Ben ona anlatıyorum zaten:KK43:
Aranızda benim annem gibi yapan birileri var mı? Rahatsız olduğumu söylediğim halde niye beni sinir ediyor böyle yaparak????? :mad::mad::mad:

Ay kusura bakmayin anneniz beni gulumsetti su an ;) yazik yaaa belli ki heyecan yapmis kadincagiz
Ama tabii insan surekli sorulunca rahatsiz olur o ayri

Anne daha fazla sık Boğaz edersen inat ederim hiç bir zaman evlenmem başına kalırım görürsün de. Belki gözü korkar da sormaz bi daha :KK53:

Aman birsey olmaz ya...
Sende yakin kiz arkadasinmis gibi gor. Yakın arkadaslarda dakka basi ayni muhabbete girerler ya oyle farz et.

Annelerinize bukadar kolay kizmayin gercektende uzak kalinca ve onlari kaybedince keske olsada sık bohaz etseler herseyimize karissalar diyoruz.

Ay kusura bakmayin anneniz beni gulumsetti su an :KK66: yazik yaaa belli ki heyecan yapmis kadincagiz
Ama tabii insan surekli sorulunca rahatsiz olur o ayri
Valla aslında komik bir durum. Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Abartmıyorum gerçekten her gün en iki kere soruyor:110: sanki borsayı araştıyor, anında değişecek gibi...

Valla aslında komik bir durum. Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Abartmıyorum gerçekten her gün en iki kere soruyor:110: sanki borsayı araştıyor, anında değişecek gibi...
Cok tatli bir kadin anneniz bence ;) bana sempatik geldi bu sormalar. Siz de geyige vurun hayirdir anne pek meraklisin beni evermeye aciliyeti mi var deyin ;) gulun gecin beraber

Aman birsey olmaz ya...
Sende yakin kiz arkadasinmis gibi gor. Yakın arkadaslarda dakka basi ayni muhabbete girerler ya oyle farz et.

Annelerinize bukadar kolay kizmayin gercektende uzak kalinca ve onlari kaybedince keske olsada sık bohaz etseler herseyimize karissalar diyoruz.
Haklısınız çok iyi ve güçlü bir annem var, rabbim başımızdan eksik etmesin onu...
Ama kız arkadaşım bu kadar sık sorsa ona da aynı tepkiyi veririm. Beni biraz relax bıraksın, kendimi dinleyeyim istiyorum ki zaten ona gelişmeleri anlatıyorum

Annen çok sevimli böyle meraklı heyecanlı tontis bi anne canlandı gözümde :KK48:
Tabi senin açımdan sıkıcı olabilir kırma onun kalbinide
Annecim hayırlısı acele etmek iyi olmaz sencede öyle değil mi falan de belki diycem ama sanmıyorum o sormaya devam eder :-)

Haklısınız çok iyi ve güçlü bir annem var, rabbim başımızdan eksik etmesin onu...
Ama kız arkadaşım bu kadar sık sorsa ona da aynı tepkiyi veririm. Beni biraz relax bıraksın, kendimi dinleyeyim istiyorum ki zaten ona gelişmeleri anlatıyorum
Heyecanina ver annenin.
Bazen duymamazliktan gelmekm yani kafana tamadan anlatmak bazen kacmak :)
Ne bileyim... ama kizmayin ya sikayet etmeyin. Anneler 1 tane.
Cocuklugumdan begri annemi uzmekten korkmussumdur. Uzdugumde çok oldu ister istemez ama hic kiyamam.
Sabah ise giderken bile yada okula sabah sinisine kiyardim kahvaltiliari hazirlardim oyle giderdim. Bir tek cayi demlesin derdim.icimden.
Simdi senede ya goruyom ya gormuyom. Cok ozluyorum.

Anne iste , merak etmese catlar :dondurma:

Benimki de surekli kimse var mi yok mu onu soruyor. Vallahi yok diyorum , hayatim mal gibi ama dinleyen yok :deli: En son ortagimla cok vakit gecirmemdem suphelenmis, agzimi ariyordu yakisikli mi, evli mi bilmem ne mi diye :olamaz::olamaz:

Annen çok sevimli böyle meraklı heyecanlı tontis bi anne canlandı gözümde :KK48:
Annecim hayırlısı acele etmek iyi olmaz sencede öyle değil mi falan de belki diycem ama sanmıyorum o sormaya devam eder :-)
Tıpkı dediğiniz gibi tonton bi kadınHoppa elimden geldiğince kırmamaya çalışıyorum ama bu sonuncusunu kırdım sanırım biraz:KK42:

Hehehhe tonton teyzeler pek eglenceli oluyor. :KK200:

Tıpkı dediğiniz gibi tonton bi kadınHoppa elimden geldiğince kırmamaya çalışıyorum ama bu sonuncusunu kırdım sanırım biraz:KK42:
Annenin tontonu makbul :21:
Onlar kolay kırılmaz ama biz kırmaya devam ederiz bi çay bi kahve yap gönlünü al :KK68:
Annecim stresli günler geçiriyorum bir kere tam karar vermek istiyorum o yüzden birazda hassaslik var sende öyle sürekli sorunca biraz kırmış olabilirim de hassasligini anlayınca saliverir belki ama sanmam :-)
Annelerin hepsi böyle :-)

Heyecanina ver annenin.
Bazen duymamazliktan gelmekm yani kafana tamadan anlatmak bazen kacmak :)
Ne bileyim... ama kizmayin ya sikayet etmeyin. Anneler 1 tane.
Cocuklugumdan begri annemi uzmekten korkmussumdur. Uzdugumde çok oldu ister istemez ama hic kiyamam.
Sabah ise giderken bile yada okula sabah sinisine kiyardim kahvaltiliari hazirlardim oyle giderdim. Bir tek cayi demlesin derdim.icimden.
Simdi senede ya goruyom ya gormuyom. Cok ozluyorum.
Ne güzel annenizi çok seviyorsunuz benim gibi:KK200: üni okurken ben de çok özlerdim ve kavuşmamızın hayalini kurardım :KK15:
Şimdi de benim iyiliğimi istiyor farkındayım ama aşırı meraklı :KK51:

Back
X