Annem niye sıkboğaz ediyor :/

Anne iste , merak etmese catlar :dondurma:

Benimki de surekli kimse var mi yok mu onu soruyor. Vallahi yok diyorum , hayatim mal gibi ama dinleyen yok :deli: En son ortagimla cok vakit gecirmemdem suphelenmis, agzimi ariyordu yakisikli mi, evli mi bilmem ne mi diye :olamaz::olamaz:
Aynen aynen!!
Yakışıklı mı? Boyu nasıl? Yürüyüşü nasıl? Allahım yarabbim ne sorular, ne sorular :temizlik:
Rabbim gönlünüze göre versin, annenize hayırlı haberler götürün:KK36:

Ne güzel annenizi çok seviyorsunuz benim gibi:KK200: üni okurken ben de çok özlerdim ve kavuşmamızın hayalini kurardım :KK15:
Şimdi de benim iyiliğimi istiyor farkındayım ama aşırı meraklı :KK51:
Benim annemde cok telaslidir. Kendine dert edecek birsey herzaman bulur.
Annemde merak ederdi bazi seylrri bazen kendi degil ablalarima acardi icindeki korkuyu telasi. Onlar derdi bana :))
Canim benim o ya. Birtanem.
Zaten evlenmeden once. Cevremde, ailemde, sanal ortamdaki cevremde herkez ana kuzusu derdi bana. Bende anamin kuzusu olmayacagimda kimin kuzusu olacagim derdim. Ama simdi kocalarin ana kuzusu halinden bize fitsat gelmiyor.

Annenin tontonu makbul :21:
Onlar kolay kırılmaz ama biz kırmaya devam ederiz bi çay bi kahve yap gönlünü al :KK68:
Annecim stresli günler geçiriyorum bir kere tam karar vermek istiyorum o yüzden birazda hassaslik var sende öyle sürekli sorunca biraz kırmış olabilirim de hassasligini anlayınca saliverir belki ama sanmam :-)
Annelerin hepsi böyle :-)
Yaa siz çok şekersiniz yaaa :KK37: ne güzel tavsiyeler veriyorsunuz öyle:KK24:
Tamam bir çay - kahve alıp konusam bunu... alırım ben gönlünü onun:KK68:

Merhabalar,
İki hafta önce tanıdıklarını tavsiyesiyle biriyle tanıştım. Bu çarşamba günü buluştuk. Her sey çok güzeldi. İşi gücü olan iyi ve kibar biri. Beraber kahvaltı yaptık ve cumartesi buluşmayı teklif etti, ben de kabul ettim. Yarın buluşuyoruz

Benim sorunum başlıktan da anlaşıldığı gibi annem..
Her fırsat bulduğunda onu soruyor. Ne yaptınız? Ne konuştunuz? Arıyor mu? Arıyor anne diyorum bu kez o seni aramadan sen ara, uzak durma diyor. Tamam sorsun annem sonuçta merak ediyor ama bir insan gün için de her fırsatta sorar mı? Sık sık soruyor, beni bunaltıyor...
O ikimizin birbirine uygun olduğunu düşünüyor tamam mutlu olmamı istiyor ama neden sıkboğaz ediyor böyle?

Geçen anneme gün bunu sık sık sormasının beni rahatsız ettiğini, böyle yaparak beni bunalttığını ve bu durumdan hoşlanmadığım söyledim. BTamam dedi tripli bir sekilde ama ne fayda... O günden sonrada her gün sordu, bugün yine sordu:110:
Bu kez yeter artık dedim biraz çıkmıştım, sert konuştum. Ne yapayım anlamıyor, anlamak istemiyor.

Ben istiyorum beni biraz rahat bıraksın, duygularından emin olayım, rahat bıraksın... :KK12: ona bu şekilde de anlattım ama anlamıyor ya anlamıyor! Ben ona anlatıyorum zaten:KK43:
Aranızda benim annem gibi yapan birileri var mı? Rahatsız olduğumu söylediğim halde niye beni sinir ediyor böyle yaparak????? :mad::mad::mad:

Anneler hep aynı be canım :) benim ki neler neler yapıyor bir bilsen daha buluşmadan soruyor ben ne yapayım :))

Benim annemde cok telaslidir. Kendine dert edecek birsey herzaman bulur.
Annemde merak ederdi bazi seylrri bazen kendi degil ablalarima acardi icindeki korkuyu telasi. Onlar derdi bana :))
Canim benim o ya. Birtanem.
Zaten evlenmeden once. Cevremde, ailemde, sanal ortamdaki cevremde herkez ana kuzusu derdi bana. Bende anamin kuzusu olmayacagimda kimin kuzusu olacagim derdim. Ama simdi kocalarin ana kuzusu halinden bize fitsat gelmiyor.
Doğrudur bir annem var zaten bu hayatta ben de anamın kuzusuyum:KK15:
Çok aşırı telaşlı ve heyecanlı...
Ne oldu ne bitti naklen yayın istiyor:olamaz:
Kıyamam ki ben ona...

Yaa siz çok şekersiniz yaaa :KK37: ne güzel tavsiyeler veriyorsunuz öyle:KK24:
Tamam bir çay - kahve alıp konusam bunu... alırım ben gönlünü onun:KK68:
Sende öylesin canıııımm :KK60:
İnşAllah çok hayırlı bi karar alırsın vede çok mutlu olursun anneciğinide meraktan kurtarırsın :-)

Haha ayni benim annem, bir ara kardesimi cildirtmisti, artik ona soramiyordu beni arayip soruyordu x ne yapmis sevgilisiyle konusmuslar mi evlenecekler mi, cocugun ailesi nasilmis vs vs :KK70:
Simdi evlendi kardesim de, aradiginda azcik sesi durgun gelse yine beni ariyor kardesinin kocasiyla bir sorunu mu var mutsuz mu sesi kotu geliyor... kesin beni de kardeşime soruyordur :cool:

Kizim daha 2 yasinda :KK66: ama kendimi annenin yerine koydum. Sorarim arkadasim. Illa is olsuj diye degil merak ederim sorarim. Merak etme evden atmak derdinde de degil anne bu sorar. Kiz arkadaslarinizla saniyelik haberlesince bisey yok anne sorunca bunaldim :))
Haklısınız bekarım ama anneliği tahmin edebiliyorum. İnanın hiç bir arkadaşıma daha şöyle böyle oldu diye anlatmadım. Önce kendim emin olayım, iç sesim ne diyor bir dinlemek istiyorum. Sanırım biraz yapım içe dönük Hoppa
Netleşsin öyle söylicem arkadaşlarıma insallah...
Bu arada rabbim kızınıza ve size hayırlı uzun ömürler versin:KK200:i:anne:

Haha ayni benim annem, bir ara kardesimi cildirtmisti, artik ona soramiyordu beni arayip soruyordu x ne yapmis sevgilisiyle konusmuslar mi evlenecekler mi, cocugun ailesi nasilmis vs vs :KK70:
Simdi evlendi kardesim de, aradiginda azcik sesi durgun gelse yine beni ariyor kardesinin kocasiyla bir sorunu mu var mutsuz mu sesi kotu geliyor... kesin beni de kardeşime soruyordur :cool:
Kıyamammm aynı benim annem:KK15:
Benim kız kardesim de evli, o da hep arayıp ses tonlarini dinler :KK200:

Haklısınız bekarım ama anneliği tahmin edebiliyorum. İnanın hiç bir arkadaşıma daha şöyle böyle oldu diye anlatmadım. Önce kendim emin olayım, iç sesim ne diyor bir dinlemek istiyorum. Sanırım biraz yapım içe dönük Hoppa
Netleşsin öyle söylicem arkadaşlarıma insallah...
Bu arada rabbim kızınıza ve size hayırlı uzun ömürler versin:KK200:i:anne:
Insanin dunya uzerinde en en en cok sevdigi varlik evladi. Inan bebekken acaba pirt yapti rahatladi mi rahatlamistir insallah diye dusundugun dertlendigin birinin evlilik cagina gelme ihtimali bile kafanda milyonlarca soru isareti olusturur. Annen merakinin yuzde birini bile yansitmiyordur. Sen haklisin o ayri :) Ama gunde bi kere o sormadan sen konu ac daha az bogar gibime geliyor. Hayırlı ise Allah tamamini erdirsin insallah. Guzel dileklerine tesekkur ederim

Insanin dunya uzerinde en en en cok sevdigi varlik evladi. Inan bebekken acaba pirt yapti rahatladi mi rahatlamistir insallah diye dusundugun dertlendigin birinin evlilik cagina gelme ihtimali bile kafanda milyonlarca soru isareti olusturur. Annen merakinin yuzde birini bile yansitmiyordur. Sen haklisin o ayri :) Ama gunde bi kere o sormadan sen konu ac daha az bogar gibime geliyor. Hayırlı ise Allah tamamini erdirsin insallah. Guzel dileklerine tesekkur ederim

Haklısınız bir tanecik annemiz var zaten Hoppa Aminnnn güzel yorumlarınız için ben teşekkür ederim :super:

Başka bırı olsa yıne sorucaktı ne farkedecek, sen evlenınceye dek bu sekılde devam edecegınden emin olabilirsin.

Back
X