Annem normal arkadaşıma numaramı vermeme kızıyor :((

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
selam kızlar.. ya bana akıl fikir verin lütfen.
ben 19 yaşındayım. bugüne kadar telimde normal bi lise arkadaşımın bile teli olmadı ( Erkek olarak ) hiç konuşmadım normal bi erkek ardaşımla telde yada mesajda.
Bugüne kadar bi sevgilim oldu. ve sadece onunla konuşmuştum.

Bugün faceden ilkokul arkadaşım nomu istedi ben de verdim ..
Tabi ben bunu anneme söyledim. kızdı bağırdı çağırdı..
Yok ben neden numaramı vermişim de falan filan..

bi erkek neden numarayyı isterki zaten faceden konşuuyosunuz diyor..
Kaç sefer dedim anne normal arkadaşım diyorum yine bildiğini söylüyor..
Size soruyorum kızlar haklı değilmiyim

canım normal arkadas ıse elbette sorun olmaz.
ama karsı tarafın nıyetını bılemezsın kı .
sonucta taa ılkokul yıllarında kalmıs bır erkek arkadas .
senden telını ne amacla ıstedıgını bılemezsın .
sen sadece arkadaslık dersın ama belkı onun nıyet farklıdır .
benım de oyle ılkokul arkadasım face de numaramı ıstemıstı ama herıf sapık cıktı .
cocukken ıyı arkadaslarımdan bırısıydı.ama zaman adamı saptırmıs resmen .

Bence annen haklı, teee ilkokul arkadaşın telefon numaranı ne yapacakmış? Faceden konuşuyormuşsunuz işte daha ne. Erkek milleti çıkarı olmadan parmağını kımıldatmaz.Gözün açık olsun her daim.

Cevabnız için tşkkür ederim kızlar..
ama cocuğun bana karşı farklı bşy düşündüğünü hssetmiyorum ama erkek milleti belli olmuyor.

anneni haklı buluyorum

ortada samimiyet yok ki

pasif arkadaşlık taa ilkolkuldan kalma...

yazsın işte faceden numaranı ne yapacakmış

her isteyen arkadaşına verme sen de numaranı...

kimsenin niyetini bilemessin....

haklısın canımm
Kmsenin niyetini bilemeyiz..
İşte istedi verdim bende

haklısın canımm
Kmsenin niyetini bilemeyiz..
İşte istedi verdim bende

yanlış anlama da canım öyle arkadaşın da olsa her isteyene verme telefonu

telefon numarası özel bir şeydir çok yakın samimi bulmadıkça verme derim

kız olsa neyse de...

benim listemde bir babam bir de erkek kardeşim var mesela

Haklısın canım çok haklısın
Off pişman oldum bak şimdi

Ben numara konusunda çok hassasım.
Bırak erkeği her tanıdıgım kıza bile vermem.
Başım yandı bi kere.
Samimiyetiniz yoksa neden veriyorsun ki verme salla gitsin.
İstemişse nonu vardır bi kaşıntısı ..

bende 19 yaşındayım bizimkiler alıştı telefonda erkek numarası görmeye ama gel gelelim sevigli konusunda çok katılar sanki 24 yaşına geldiğim zaman gökten zembille evleneceğim adam yanıma inicek çok sinir oluyorum bu duruma.Vay efendim neymiş kandırırlarmış yok içeceğime bişey katarlarmış yok arabaya atar kaçırırlarmışş görsen daha neler nelerr çok film izliyo ya bunlar

İlkokul arkadaşınla samimiyet derecen neydi canım?Yani öyle meraba meraba mıydı yoksa iyi arkadaş mıydınız?Mesela benim çok iyi arkadaşlarım vardı ilkokuldan sonra liseye geçince herkes bir yana dağıldı.Ama zamanla birbirimizi bir araya yeniden toparladık ve samimi olduğum erkek arkadaşlarımın numaraları aldım,hala da görüşüyoruz.Bana annenin tepkisi çok abartılı geldi.Yani uyarabilirdi güzel bir şekilde ama bağırıp çağırması düşündürücü.Demek ki annenin içinde seninle ilgili korkuları var.Her anne de bu korkular vardır ama yine de tepkisi sert olmuş.Benim ilkokuldan bir erkek arkadaşım evimizi arardı,samimi olduğum.Annem hep derdi tek vefalı arkadaşın bu diye,severdi kendisini de.Lisede de erkek arkadaşlarım vardı (sadece arkadaş anlamında),sadece samimi olduklarımın numarası vardı.Zaten her önüne gelene numaranı dağıtacaksın diye bir şey yok ama samimi arkadaşların erkek olsun kız olsun eğer sen istiyorsan numaranı verebilmelisin.Sen istemiyorsan zaten sorun yok,vermezsin olur biter.Ama bu kadar kısıtlayıcılığı doğru bulmuyorum ben.Bir kadının kız arkadaşlarından öğreneceği çok şey olduğu gibi erkek arkadaşlarından öğreneceği de çok şey vardır.Kaldı ki erkek arkadaşların seni çekememezlik yapıp arkandan dedikodunu da yapmazlar kızlar gibi Bu ilkokul arkadaşını bilemiyorum ama genel olarak konuşmak gerekirse,eğer bu durumdan rahatsızsan annenle bunu güzel bir şekilde konuşabilmeli ve ona güven verebilmelisin.

Koruma içgüdüsüyle davranıyor ve haklı olduğunu düşünüyorum.

Facede zaten görüşüyorsunuz, niye numaranızı istiyor ki ?

Biraz katı olmaktan hiç zarar gelmez.

Son düzenleme:
bencede tatlım.. Yani gerek yok face varsa sana ordan ulaşır. Anneler işte evlatlarını düşünüyor :) nese sende bidahakine dikkat edersinn bişeycik olmaz :)

Benimde aynı yaşta genç kızım var bende bu konuda hassasım , bir genç kızın numara vermesi mavi boncuk dağıtıyor gibi algılıyorum niyeti ne ,iyi mi kötü mü ,şu sözü hatırlamanı isterim,cehenneme giden yolun taşları, iyi niyetle döşenmiştir

Ya tabi nrmal arkadaş ama bilemiyorsun bu erkek mlletinin ne yapacağını maalesef :)
Ben en yakın erkek arkdşma güvenmştim noldu beni sevdiğini söyledi snra :)
En iyisi hiç bir erkeğe vermeyelm biz no larımızı :)

ne kadar güzel bir söz o öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…