- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
Evet genel olarak foto paylaşımına karşı instagramdada baya bi vardiİnstagramda annenizin hoşuna gitmeyecek paylaşımlar mı vardı
Orası öyle ama annem çok tutucu bi kadınNamusuzluk mu yaptın? Ahlaksızlık mı yaptın?
Altı üstü her genç,her insanoglu gibi kendine bir sosyal hesap açtın..Korkma ayıp birşey değil ki bu
Sen ne paylaştın ki YAVRUM NE KADAR TUTUCU OLACAK EN FAZLA İL DIŞINA GÖNDEREN ANNE NE KADAR TUTUCU OLABİLİROrası öyle ama annem çok tutucu bi kadın
Sizce bu çok mu önemli23 yaşındayım yazmışsın 25 olarak kayıt olmusun onu napcaz
Bi türlü anlamdık kardeşim bakiyomus teline instagram falan yok diyo program kurulu değil diyo ama nerden takip ediyo soylemiyomusAnneniz de nasıl takip ediyor sizi? Nerden biliyormuş açtığınızı kapadığınızı :)
Huyu çok kötüdür bildiğin gibi değil geçen senelerde kavga ettiğimizde teli yüzüme kapatırdı 1 ay konuşmadığı aramadigi olurduAnnen aramıyorsa, sen ara.
Ne olabilir ki en fazla?
Annem beni çok yıpratiyo kisitliyo bende gizli gizli yapıyorum özeniyorum işte sonrada böyle oluyo23 yaşındaki bi genç kızın hala ailesine bu kadar bağlı olduğuna inanamıyorum
İlk yönden tutucu. Ve o şekil konuşursam dünyayı bana zindan eder. Ne bileyim aklıma gelmedi isimsiz açmak bilemedim böyle olacağınıAnnenizin dini yönden mi tutucu, yoksa aman kızım bak fotonu alırlar kötü sitelere koyarlar diye mi istemiyor? İlk türlüyse bu benim hayatım anacım diyin. İkinciyse isminiz olmadan insta hesabı alın. Niye merve yıldırım yapıyorsunuz?
Son sınıftasınız. Neredeyse ayaklarınızın üstünde duracak bir kadınsınız. Kendinize bu kadar müdahale ettirmeyin. Babanızla konussanız?İlk yönden tutucu. Ve o şekil konuşursam dünyayı bana zindan eder. Ne bileyim aklıma gelmedi isimsiz açmak bilemedim böyle olacağını
Çoook anlatamamSizce bu çok mu önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?