Annem öğrendi bana bi akıl verin...:(

Son sınıftasınız. Neredeyse ayaklarınızın üstünde duracak bir kadınsınız. Kendinize bu kadar müdahale ettirmeyin. Babanızla konussanız?
Babam pasif bi adam bütün sorumluluk annemde o yüzden hiçbir işe yaramaz konuşmam hatta daha kötü olabilir

Anneniz bu kadar baskıcı olduğu halde şehir dışında nasıl okuyorsunuz. Ona müdehale etmedi mi.

Ben bu düşüncelere sonuna kadar katılıyorum ama annemin hakkımda kötü konuşmasını sitem etmesini kusmesini istemiyorm o yzden çok moralim bozuldu

Hiçbirşey dememiş işte . .
Kapatmışsın zaten. .

Evlen kurtul merve, ilk defa birine söylüyorum bunu. Annen senin için bir aday seçmedi değil mi
Yok öyle birşey henüz olmadi ama evlenmemi istiyo benle anlaşamadığı için şakayla karışık okul biter bitmez evlen diyo ben anlıyorum zaten

Ben bu düşüncelere sonuna kadar katılıyorum ama annemin hakkımda kötü konuşmasını sitem etmesini kusmesini istemiyorm o yzden çok moralim bozuldu
Sosyal medya hesabı var diye anneniz sizinle bir problem yaşayacaksa, bence bu problemi ötelemeyin, bırakın bir an önce gündeme gelsin ve siz annenize, onun temellük edebileceği bir eşyası değil evladı olduğunuzu ama ayrı bir birey olmanız dolayısıyla aynı tercihlerde bulunamayacağınızi anlatarak ikna edin. Belki bu ileride sizin bireysel sınırlarınız açısından daha iyi bir gelişme olur.

Yok öyle birşey henüz olmadi ama evlenmemi istiyo benle anlaşamadığı için şakayla karışık okul biter bitmez evlen diyo ben anlıyorum zaten
Seninle anlaşamadığı için hemen evlen diyorsa nasıl bu kadar size karışıyor. Normalde anlaşamıyorsa çok fazla üzerine düşmemesi gerekiyor.

Çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık ama annemi biliyorum anlamz anlatamam sabit fikirli cokta alıngan

Sehir disinda okumana izin veren bir anne bu kadar yaygara yapmaz. Sosyal medya deyip gecme oranin ne kadar tehlikeli olabilecegini goruyoruz okuyoruz. O da bu tip olaylardan cekiniyordur.

Seninle anlaşamadığı için hemen evlen diyorsa nasıl bu kadar size karışıyor. Normalde anlaşamıyorsa çok fazla üzerine düşmemesi gerekiyor.
Aynı evde geçinemiyoruz hep kavga cikartiyo evlenmemi istemesinin asıl sebebi sahibim belli olsun mantigi sorumluligimdan kurtulma isteği

Kusura bakmayinda anneniz nerden biliyor hesabiniz oldugunu ve ertesi gun hesabinizi kapadiginizi..demek ki annenizinde hesabi var sizi takip ettigine gore..

Anneniz, okula gitmemiş fasulye doğrayıp izdivaç izleyen, biraz dedikoducu aman ne günahçı bir kadın gibi geldi gözüme. Özür dilerim. Ben olsam benimle konusmamasını umursamam. Okulu bitirir, para kazanır birikim yaparım.

Kusura bakmayinda anneniz nerden biliyor hesabiniz oldugunu ve ertesi gun hesabinizi kapadiginizi..demek ki annenizinde hesabi var sizi takip ettigine gore..
Kardeşim çok araştırmış ama yokmuş pek anlamaz o instagram indirme kurma falan akıllı telefonu bile yeni aldı ama nerden öğrendi bi türlü anlamdik

Ne zaman hayatıma böyle devam etmeye karar versem hep aksilik yaşadım manevi olarak kendimi hep eksik hissettim gne öyle olsun istemiyorum ama oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…