Annem öğrendi bana bi akıl verin...:(

youtubede 10 yaşlarinda küçük kız... girmiş izliyor özeniyor... altina yorum yaziyor abla ben 10 yaşindayim diyoo.
bende bu küçük kızın ne işi var orda demeden geçemedim..
aileler çocuklarini sosyal medyadan uzak tutmasi laszim ki girmesin..
bu konu sahibi 23 yaşinda... girmesi normal.. fakat kardeşi küçük dedi küçük çocuklarin girmemesi gerekiyor. annen seni karişiyorsa ona karışamamasi hiç normal degil bence... eğer ing de faydalı şeylere bakiyorsan orasi iyi.. abuk cubuk özenti fotolara hiç bakmaktan daha iyi...
youtubede fenomen olmaya çalışan küçük kızlarin ün olmaya çalıştıklari anlamiyorum.
bi çocuk var.. 17 yaşinda.. 2 milyona yakin abonesi var.. 5 yıldır youtubedeymiş yuh dedim..

erkekler yas 17 olsun ya da yas 60 olsun
popo gorunce alamıyorlar kendılerını
ben de cok dıkkat edıyorum guzele de cırkıne de gence de yaslıya da bakıyorlar
iş yerinde büyük bir mescidimiz var yan yana kapılar namaz bitince hurra herkes çıkıyor kadınların kıldığı odanın kapısı açılınca aman Allahım içeri nasıl bakıyolar yaa bi soyunan görürmüyüz acaba diye nasıl bir çaba az önce huzura durdunuz yaa nasıl korkmuyosunuz.

modern hayata özenen insanlar daha mutsuz.. çünkü sosyal medya bagilimlisi.. hiç bi hayatı yaşayamiyo sadece hesaplara meşguller...
eski kafalilar daha mutlu istediği kadar geziyor eğleniyor.. mutlular..

Ayni benim annem bekarken üzerime çok düşerdi onun korkusundan hiçbirşey yapamazdım. Face yi bile gizli acardim. Ne günler di be

çok enteresan
görseler o anda ne olucak sanki
ben aklı erdıremıyorum artık

NE alaka ya?
23 yaşında bir bireysiniz
Yani gece alemlerine gitseniz eve veya yurda geç gelseniz bu sitemini anlar ANNE tedirgin olmuştur kadın haklı denilir.
Fakat hepi topu instagram veya face
Orda neden koruma iç güdüsü var zamanında yanlış birşey mi yaptınız ?

Öpücüklü foton yoktur inşallah dudakları büzüp

Konu sahibi annen bu kadar tutucu da... Annenin filan dosya medya hesapları var mı? Ayrıca ne olacak canım sosyal medya hrsabın varsa... Oldu olacak elinden telefonu alsın

Kiz benim annemde tutucu degil benden fazla sosyal medya kullanir. Ama yine de yaptigim her paylasimimi didik didik okur. Twitterimin her bir cunlesini okuyup aksama eve geldigimde sunu niye soyle yazdin burda kime ne gönderme yaotin demisti
Instagrama seni eklemeyecegim anne artik lütfen karsima dedim tamam dedi anlastik . olur öyle takma

yani tutucu olunca il dışına göndermemek mi gerekiyor, il dışına göndernce tutucu mu olunamıyor? bu kızlar il dışında ne yapıyor yani.

Instagramdada bu kız birsey yapmiyor belki ama anne yaygara kopariyor. Instagram a boyle tepki veren biri il disina hayli hayli tepki verirdi. Il disinda napiyorlarmista bilmem ne sanki bilmiyoruz. Konu sahibi icin soylemiyorum ama universite ortami bilmesek herkes uslu uslu okuluna gidip geliyor sanicaz oyle bir konusuyorsunuz ki. Ögrenci evinde ayri bir sehirde kalmakla, aile yaninda ayni sehirde olmak cok farklı şeyler. Helede aile baskisiyla buyumus olanlar ayri sehre gelince kendini kaybediyor.
Bu bir genellemede değildir. Böyle bir kesim var demek istiyorum sadece. Arkadasta bunu goz onune alarak konustu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…