- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi forestnight
-
iş yerinde büyük bir mescidimiz var yan yana kapılar namaz bitince hurra herkes çıkıyor kadınların kıldığı odanın kapısı açılınca aman Allahım içeri nasıl bakıyolar yaa bi soyunan görürmüyüz acaba diye nasıl bir çaba az önce huzura durdunuz yaa nasıl korkmuyosunuz.erkekler yas 17 olsun ya da yas 60 olsun
popo gorunce alamıyorlar kendılerını
ben de cok dıkkat edıyorum guzele de cırkıne de gence de yaslıya da bakıyorlar
modern hayata özenen insanlar daha mutsuz.. çünkü sosyal medya bagilimlisi.. hiç bi hayatı yaşayamiyo sadece hesaplara meşguller...inan anneme çok hak veriyorum moder görüşlü ben eski kafalı olmaya başladım.toplum kaldırmıyor modernliği.avrupada hiç görmedim o kadar gözlemledim gitiğim yerlerde kimse kimsenin orasına burasın abakmıyo yaa kafasını dahii çevirmiyolar yazıklar olsun türk erkeklerine.babamın bile baktığı yakalıyorum eşimde dahil buna.
iş yerinde büyük bir mescidimiz var yan yana kapılar namaz bitince hurra herkes çıkıyor kadınların kıldığı odanın kapısı açılınca aman Allahım içeri nasıl bakıyolar yaa bi soyunan görürmüyüz acaba diye nasıl bir çaba az önce huzura durdunuz yaa nasıl korkmuyosunuz.
Çok saçma gelecek biliyorum ama annem instagram hesabımı öğrendi dün. Ben şehir dışında okuyorum. Üniversite ortamı falan derken sosyal medyaya vaya sardım. Yaşım 23 bu arada. Annem biraz tutucu bi kadın o yüzden facede istediğim gibi paylaşım yapamıyorum diye instagram açmıştım. Dün nasıl olduysa öğrenmiş kardeşime demiş sinirli değilmiş ama annem çok takıntılı benim hayatımı didiklemeyi çok sever. Bu huyu zaten omrumu yedi. Her neyse ben simdi ne yapmalıyım. Benim tanidigim annem normalde arayıp bi ton sayar sonra telefonu suratima kapar benle haftalarca konuşmaz ama bu sefer onu bile yapmadi. Kardeşime dün demiş artık ona hiçbişey demiyorum karışmıyorum sitem etmiş. Korkudan kapadım instayi. Bugün de gene kardeşime demiş ki ekurun kapatmış instagramini falan demiş. Çok moralim bozuk bana bi akıl verin...
görecekleride bişi yok haa en fazla millet pantolonunun üzerine etek çekiyo onu çıkarıyo birde yukarda gördüğünüz kadınlar hepsi üstelik daha açık aşağıda giyinikler neyin kafasındalar bilmiyorum.çok enteresan
görseler o anda ne olucak sanki
ben aklı erdıremıyorum artık
oooffffff ona bakarsan benim bütün bilgilerim yanlıs mecbur mu buraya gercek yasını ismini cismini yazmaya bu ne yaaa23 yaşındayım yazmışsın 25 olarak kayıt olmusun onu napcaz
Önce benim düzgün konuş bu bir ikinciside bilgileri uyuşmayınca doğal olarak tereddütte kalıyoruzoooffffff ona bakarsan benim bütün bilgilerim yanlıs mecbur mu buraya gercek yasını ismini cismini yazmaya bu ne yaaa
alıngansın galiba tatlım ama burda kimse gercek bilgilerini vermek zorunda değil ve ayrıca 23 ya da 25 yasında olsa ne değişecek konu sahibininÖnce benim düzgün konuş bu bir ikinciside bilgileri uyuşmayınca doğal olarak tereddütte kalıyoruz
Hıhı tamam canım..alıngansın galiba tatlım ama burda kimse gercek bilgilerini vermek zorunda değil ve ayrıca 23 ya da 25 yasında olsa ne değişecek konu sahibinin
Bende yaş engeline takılıp doğum yılımı buyuttum de kayıt oldum. Gerçekten şimdi konuyla ne alakası var bunun23 yaşındayım yazmışsın 25 olarak kayıt olmusun onu napcaz
Çok alıngansa babanızla konuşmayı deneseniz ilkÇok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık ama annemi biliyorum anlamz anlatamam sabit fikirli cokta alıngan
yani tutucu olunca il dışına göndermemek mi gerekiyor, il dışına göndernce tutucu mu olunamıyor? bu kızlar il dışında ne yapıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?