- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi forestnight
-
Sen ne paylaştın ki YAVRUM NE KADAR TUTUCU OLACAK EN FAZLA İL DIŞINA GÖNDEREN ANNE NE KADAR TUTUCU OLABİLİR
Yani anlatmak ostediğim su TUTUCU biri için il dışına göndermek büyük bi mesuliyet yani il dışına göndermiş instgram çok küçük mesele il dışına göndermesine görebu lafınızı biraz açabilir misiniz? il dışına gönderen anne ne kadar tutucu olabilir derken?
Yani anlatmak ostediğim su TUTUCU biri için il dışına göndermek büyük bi mesuliyet yani il dışına göndermiş instgram çok küçük mesele il dışına göndermesine göre
Bişey yapmıyor amantutucu bi insan için diyorum büyük bişeydir yoksa benim için hiç bi ônemi yokyani tutucu olunca il dışına göndermemek mi gerekiyor, il dışına göndernce tutucu mu olunamıyor? bu kızlar il dışında ne yapıyor yani.
İl dışında okuyorlar ama tutucu insanlar genelde kızların il dışında okumasını istemezler, ya okumak dışında bir şey yaptıklarını düşümüyorlar ya da genel olarak okumalarına karşılardır belki, belki de kız dediğin evinde oturur diyorlar. Bilemeyeceğim sebebini ama arkadaşın dediği doğru bence.yani tutucu olunca il dışına göndermemek mi gerekiyor, il dışına göndernce tutucu mu olunamıyor? bu kızlar il dışında ne yapıyor yani.
O küçük diye ona çok karismiyo hunuzee kardeşin ing de nasıl bakiyo da annen bişey demiyo onu anlamadim.?
olurmu öle şey küçük büyük farketmez... o küçüğün seni takip etmesi iyi bişey degli sende hesap gizli yapsaydin resimi de farkli koysaydi gören olmazdi.. annene bu benim hayatım demelisin kardeşime bişey demiyosunuz neden hep ben diyceksin.. açik açik konuş.. sen kapattıysa kardeş de girmesin o kadar.O küçük diye ona çok karismiyo hunuz
Ben bu cümleleri ona söylersem sebebi yapar beni tansiyonu var hemen basliyo ağlamaya surat asiyo 1 ay aynı evin içinde benimle konuşmadığını bilirim benolurmu öle şey küçük büyük farketmez... o küçüğün seni takip etmesi iyi bişey degli sende hesap gizli yapsaydin resimi de farkli koysaydi gören olmazdi.. annene bu benim hayatım demelisin kardeşime bişey demiyosunuz neden hep ben diyceksin.. açik açik konuş.. sen kapattıysa kardeş de girmesin o kadar.
konuşmasin... anne kızına kıyamaz konuşur .. bütün anneler ayni:)Ben bu cümleleri ona söylersem sebebi yapar beni tansiyonu var hemen basliyo ağlamaya surat asiyo 1 ay aynı evin içinde benimle konuşmadığını bilirim ben
doğruu.. valla çok saçma sapan fotolar koyuyor hoşuma gitmiyor.. insanlik kalmadi bu dünyada... makyaj fenomen oldu artık bu aralarr..ağzını ,yüzünü , dudaklarını yamultarak fotograflar cekıp koyuyorsanız ,
annenizin bunu istememesi normal
ben olsam ben de istemezdim
Çok saçma gelecek biliyorum ama annem instagram hesabımı öğrendi dün. Ben şehir dışında okuyorum. Üniversite ortamı falan derken sosyal medyaya vaya sardım. Yaşım 23 bu arada. Annem biraz tutucu bi kadın o yüzden facede istediğim gibi paylaşım yapamıyorum diye instagram açmıştım. Dün nasıl olduysa öğrenmiş kardeşime demiş sinirli değilmiş ama annem çok takıntılı benim hayatımı didiklemeyi çok sever. Bu huyu zaten omrumu yedi. Her neyse ben simdi ne yapmalıyım. Benim tanidigim annem normalde arayıp bi ton sayar sonra telefonu suratima kapar benle haftalarca konuşmaz ama bu sefer onu bile yapmadi. Kardeşime dün demiş artık ona hiçbişey demiyorum karışmıyorum sitem etmiş. Korkudan kapadım instayi. Bugün de gene kardeşime demiş ki ekurun kapatmış instagramini falan demiş. Çok moralim bozuk bana bi akıl verin...
doğruu.. valla çok saçma sapan fotolar koyuyor hoşuma gitmiyor.. insanlik kalmadi bu dünyada... makyaj fenomen oldu artık bu aralarr..
ne yapsın kadın ortalığın durumu ortada.benimde bir kızım var 9 yaşında Rabbim bağışlasın çocuklarımızı.annem gibi olmıyacam demiştim ama bakıyorumda eşimde bende resmen çadır kurucaz üstüne şimdiden giydiği tayt gözüme batıyor.zira daha dün iğren pis bir adam 17-18 yaşlarında bir kız çocuğu sırtında çantası yürüyor adam gözlerini dikti kızın totosuna nasıl bakıyor yaa midem kalktı.oracıkta gözlerinin içini oyacaksın avuçlarına koyacaksın bölelerinin.
eski kafali insanlar daha iyimiş bence.. sosyal medyasi olmayan hiç bir hesabi olmayan insanlar çok akıllıymış:) şimsdi akli gitti hepsinin sosyal medya yüzünden... işte oynatıyorlar böle fotolar koyarak özendiriyor bende bakardim sora sinir olmaya başladim... boş insanlar dedim geçtim... faydalı şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum..evet ben de deli oluyorum
butun kızların dudakları büzülmüş , gözler bi acayip
oyle kızım olsa ben de ıstemem hesap falan acıp kendını seksi zannederk komık duruma düşürecek resımler koymasını :)
inan anneme çok hak veriyorum moder görüşlü ben eski kafalı olmaya başladım.toplum kaldırmıyor modernliği.avrupada hiç görmedim o kadar gözlemledim gitiğim yerlerde kimse kimsenin orasına burasın abakmıyo yaa kafasını dahii çevirmiyolar yazıklar olsun türk erkeklerine.babamın bile baktığı yakalıyorum eşimde dahil buna.eski kafali insanlar daha iyimiş bence.. sosyal medyasi olmayan hiç bir hesabi olmayan insanlar çok akıllıymış:) şimsdi akli gitti hepsinin sosyal medya yüzünden... işte oynatıyorlar böle fotolar koyarak özendiriyor bende bakardim sora sinir olmaya başladim... boş insanlar dedim geçtim... faydalı şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?