Annem öğrendi bana bi akıl verin...:(

bu lafınızı biraz açabilir misiniz? il dışına gönderen anne ne kadar tutucu olabilir derken?
Yani anlatmak ostediğim su TUTUCU biri için il dışına göndermek büyük bi mesuliyet yani il dışına göndermiş instgram çok küçük mesele il dışına göndermesine göre

Yani anlatmak ostediğim su TUTUCU biri için il dışına göndermek büyük bi mesuliyet yani il dışına göndermiş instgram çok küçük mesele il dışına göndermesine göre

yani tutucu olunca il dışına göndermemek mi gerekiyor, il dışına göndernce tutucu mu olunamıyor? bu kızlar il dışında ne yapıyor yani.

yani tutucu olunca il dışına göndermemek mi gerekiyor, il dışına göndernce tutucu mu olunamıyor? bu kızlar il dışında ne yapıyor yani.
İl dışında okuyorlar ama tutucu insanlar genelde kızların il dışında okumasını istemezler, ya okumak dışında bir şey yaptıklarını düşümüyorlar ya da genel olarak okumalarına karşılardır belki, belki de kız dediğin evinde oturur diyorlar. Bilemeyeceğim sebebini ama arkadaşın dediği doğru bence.

İnstagram hesabini gizleseydin takip istegi gondermeden foto.larini goremeseydi.

ee kardeşin ing de nasıl bakiyo da annen bişey demiyo onu anlamadim.?

O küçük diye ona çok karismiyo hunuz
olurmu öle şey küçük büyük farketmez... o küçüğün seni takip etmesi iyi bişey degli sende hesap gizli yapsaydin resimi de farkli koysaydi gören olmazdi.. annene bu benim hayatım demelisin kardeşime bişey demiyosunuz neden hep ben diyceksin.. açik açik konuş.. sen kapattıysa kardeş de girmesin o kadar.

Ben bu cümleleri ona söylersem sebebi yapar beni tansiyonu var hemen basliyo ağlamaya surat asiyo 1 ay aynı evin içinde benimle konuşmadığını bilirim ben

Annenin gizli instagram hesabı varda ordan takip ediyorsa çok gülerim.

Ay ne saçma.
Sanki 23 değil 13 yaşındasınız gibi davranmış.
Anneniz instagramınızı nerden bulmuş onu da mı hesabı var :)

ağzını ,yüzünü , dudaklarını yamultarak fotograflar cekıp koyuyorsanız ,
annenizin bunu istememesi normal

ben olsam ben de istemezdim

ağzını ,yüzünü , dudaklarını yamultarak fotograflar cekıp koyuyorsanız ,
annenizin bunu istememesi normal

ben olsam ben de istemezdim
doğruu.. valla çok saçma sapan fotolar koyuyor hoşuma gitmiyor.. insanlik kalmadi bu dünyada... makyaj fenomen oldu artık bu aralarr..

ne yapsın kadın ortalığın durumu ortada.benimde bir kızım var 9 yaşında Rabbim bağışlasın çocuklarımızı.annem gibi olmıyacam demiştim ama bakıyorumda eşimde bende resmen çadır kurucaz üstüne şimdiden giydiği tayt gözüme batıyor.zira daha dün iğren pis bir adam 17-18 yaşlarında bir kız çocuğu sırtında çantası yürüyor adam gözlerini dikti kızın totosuna nasıl bakıyor yaa midem kalktı.oracıkta gözlerinin içini oyacaksın avuçlarına koyacaksın bölelerinin.

doğruu.. valla çok saçma sapan fotolar koyuyor hoşuma gitmiyor.. insanlik kalmadi bu dünyada... makyaj fenomen oldu artık bu aralarr..

evet ben de deli oluyorum
butun kızların dudakları büzülmüş , gözler bi acayip
oyle kızım olsa ben de ıstemem hesap falan acıp kendını seksi zannederk komık duruma düşürecek resımler koymasını :)

erkekler yas 17 olsun ya da yas 60 olsun
popo gorunce alamıyorlar kendılerını
ben de cok dıkkat edıyorum guzele de cırkıne de gence de yaslıya da bakıyorlar

eski kafali insanlar daha iyimiş bence.. sosyal medyasi olmayan hiç bir hesabi olmayan insanlar çok akıllıymış:) şimsdi akli gitti hepsinin sosyal medya yüzünden... işte oynatıyorlar böle fotolar koyarak özendiriyor bende bakardim sora sinir olmaya başladim... boş insanlar dedim geçtim... faydalı şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum..

inan anneme çok hak veriyorum moder görüşlü ben eski kafalı olmaya başladım.toplum kaldırmıyor modernliği.avrupada hiç görmedim o kadar gözlemledim gitiğim yerlerde kimse kimsenin orasına burasın abakmıyo yaa kafasını dahii çevirmiyolar yazıklar olsun türk erkeklerine.babamın bile baktığı yakalıyorum eşimde dahil buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…