Ben fizik öğretmenliği okuyorum. Ataması çok fazla olmuyor. Annem sürekli başka bölüm oku deyip duruyor. ben bölümümden memnunum. Ama annem anlamıyor. Derslerimde gayet iyi... Üniversiteyi bitirince yeniden hazırlanamk istiyorum. Hem çalışıp hemde hazırlanırım diyorum. Evlenme gibi bir düşünce aklımda yok şu an... Sizce başarabilir miyim? Odyoloji bölümünü istiyorum bu arada... Yani tekrar hazırlanmak çok zor olur mu? çevrenizde böyle durumlarda olanlar var mı?
Olumsuz yorum yapip moralinizi bizmak istemem ama fizik gercekten cok sıkıntılı bi bolum
Bi tanidigimin esi fizik mezunu adam surunuyodu desem yeridir on yila yakin ucretli ogretmenlik yapti yani ucretli ogretmenligin maasinj tahmin edebiliyorsunuzdur
Birde yol ucreti fakan derken eletine kalan cok bi miktardi suan ozeke gecmis daha iyiyiz diyo
Arti baska bi tanidiginiz kizcagiz senelerce perisan oldu ama yok oda elibdeki diplomayla kaldi
Eskiden ideallerimizle harwket edebiliyorduk ne yazik ki ama simdi ideallerimizi oncelige alacak bi sansimiz yok
Ben cok detaya girmek istemiyorum ama farkli bi hayat programim vardi bu yuzden iki yıllık bi bolum secmistim o hayalini kurdugum hayat mumkun degil artik sonra ondan dolayi puanim kirildi
Yine idealime uygun meslek llamasamda ayni kurumda calisabilirim diye bi bolum seçtim ki hic alimi yokmus kucuk bi yerde yasadigim icin ozelde calisma sansim yok
Maalesef bu yil tekrar ygs ye girdim ise yarar bi bolum gelir mi gelmez mi bilmuyorum ama
Bugun burda 38 yasinda emekli olmus birinin konusunu okudum ve imrendim cunku 30 yasima az kaldi fakat adam akilli yapmis oldugum hicbir is yok
Bence hayata adim atarken duygularimizdan once mantigimiz devrede olmali
Sonra hayatin icinde debelenip duruyoruz
Abla nasihati olsun istedim