Annem olayları büyütüyor mu haklı mı yoksa

beyazmlk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
21
0
16
Bursa
Erkek arkadaşımla buluştuğumuzda yanağımdan öperken kızdırdığım için ısırdı çok az yanağım morarmış daha sonra annem fark ettiğinde kıyameti kopardı benim yanlış şey yaptığımı düşünüyo 2 günüdr konuşmuyo ne dediysem inandıramadm kafayı yicem

hayır canım büyütmüyor. bu olayı çok çok basite indirgeyip şöyle düşün. çok sevdiğin bir arkadaşın yada kuzenin vs. bir gün önce sevgilisi ile buluşacak ve sen bunu biliyorsun bir gün sonra yanına geliyor şakalaşırken vs diyor sana. ne kadar inanırsın ? ki karşındaki senin annen :50:

ah canım bnm annenin aklına neler geliyodur şimdi,yanlış mı yapıyor,kızımı kullanıyormu,acaba kızımı tehdit edip işkence mi yapıyodur.komik ama bunu bile düşünüyor olabilir.anneler kıskanırda,belkide senin büyüdüğünü kabul etmek bile istemiyodur.

haklı .... biraz dikkatli olun canım bazen eşime dikkat etmesini söylerim (tenim çabuk kızarıyor)sonuç da insan içine çıkıyoruz kim neden nasıl olduğunu bilemez....annen de şakayla olduğuna inanmamış olabilir

Annen haklı canım şaka olduğunu bilse de rahatsız olmuştur,gönlünü al annenin ve o erkek arkadaşına da söyle yapmasın bi daha öyle şakalar (!)

canım şakayla alakalı olduğunu bilse bile sence sen anne olsan . kızının sevgilisinin şaka maiyetinde de olsa kızının yanağını ısırmasını ister misin ?

yaptığında bende çok kızdım ama morarca hiç aklıma gelmedi çok ta küçük nasıl fark etti bunu ya iş yerinde oldu dedim yok inanmıyo direk aklına öyle şeyler geliyo

düşüncelerinde haklı ama demediği laf kalmadı ona çok üzülüyorum

yaptığında bende çok kızdım ama morarca hiç aklıma gelmedi çok ta küçük nasıl fark etti bunu ya iş yerinde oldu dedim yok inanmıyo direk aklına öyle şeyler geliyo

bak şimdi tatlım annedir kızar elbet affedecektir. ama tepkisini belli ediyor ki sen bir daha böyle bir şey için taviz verme sende erkek arkadaşına tavrını koy diye. sonuçta annen senin kötülüğünü istemez asla

Isırmak , eğer sevgilin 3 yaşında ve ruh hastası değilse, cinselliği çağrıştırır.
Yani... Annen yanlış düşünmekte haklı.
Ayrıca erkek arkadaşındaki rahatlığa maşallah ...
İnsan az biraz düşünür.

Son düzenleme:
e annene dogruyu soylememissin ki is yerinde oldu demissin yanlis seyler dusunmesi gayet normal..

Ah canım benim bir evlat belede kız evlat nasıl zor büyüyor biliyor musun ben bir anneyim kızlarım henüz küçük bazen onları uyurken izliyorum Rabbim hiçbirimizi deli sözümüzle terbiye etmesin karıncayı incitmeyen ben kızlarıma bir zarar verecek adamın herhalde katili olurum ..... Ah siz bilemezsiniz o annenizin yüreği nasıl sizin için çarpıyor dahası ne kaygılar taşıyor belki bilseniz gülmemeli ağlamak arasında kalakalırsınız annelik işte böyle birşey her daim evladına yönelik endişe kaygı ve herşeyim en iyisi en güzeli olsun isteği işte bu yüzden annenize çok görmeyin tepki vermekte haklı alttan alın ve sakın onu kırmayın cevap vermeyin erkek arkadaşınıza da müsamaha göstermeyin sınırlarını bilsin mümkünse

Back
X