- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.487
- 63
- Konu Sahibi mutlubirkedi
Hiçbirşey anlamadım bu konudan. "Annem ölmesin de karımdan bile boşanırım "gibi bişey mi dedi? Beynim yandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yinede bir mantığa oturtamadım kurduğu cümleyi.Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Siz onun annesini kastederek mi söylediniz ? Babasına imada mı bulundunuz ? Yani konu size nasıl bağlandı. Ay anlatacaksanız anlatın ne bu böyle gıdım gıdım yazıyorsunuzDurup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Anne ölümü çok başka bir şey, ben hala yas tutuyorum bazen. 2 buçuk sene oldu ve gözümün önünde öldü. Psikolojiniz çok değişiyor.Gecenlerde arkadaşımın sevgilisinin annesi öldü çocuk annem öldü diyip ayrılmış çok şaşırdım duyunca. Demek bazi erkekler böyle..
Bosanma konusunu acmaya yer ariyormus gibi hic hos olmamis. Annesi olunce de aklina dogrudan bosanmak geliyorsa alkislarDurup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Saniirm eşiniz bosanmak istiyor ama annesi üzülmesin diye şuan erteliyorEşim az önce böyle söyledi. O ölürse %90 boşanacağız. Bu ne demek sizce
Anne ölümü çok başka bir şey, ben hala yas tutuyorum bazen. 2 buçuk sene oldu ve gözümün önünde öldü. Psikolojiniz çok değişiyor.
Annesindemi korkuor acabaEşim az önce böyle söyledi. O ölürse %90 boşanacağız. Bu ne demek sizce
Seviyoruz bir anlaşamamazlık yok durup dururken dertleşirken söyledi hepsi bu gerçektenHerhalde durup dururken böyle söylememiştir .. Ne oldu da öyle söyledi.. annesini sevmiyor musunuz ? Görüşmek istemiyor musunuz ? Bunun için kavga mı ettiniz de böyle söyleri olay tam olarak nedir ? Biz burda neye ğöre yorum yapacağız ki birşey belirtmediniz..
Annesi hasta mı? Benim annem kanserdi, 5 yıl tedavi gördü, bir sene hastanedeydik ve geceler boyu uyumadığımı bilirim. Hastalık ve onunla ilgilenme çok değişik bir psikoloji. Anladığım kadarı ile annesini çok seviyor.Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Allah hastalıktan ölüm vermesin özellikle de benim yaşadığım gibi. Anneniz hayatta ise ona bol bol sarılın öpün.Doğrudur yaşamayan bilemez malesef
Evet kanser tedavisi görüyor haklısınızAnnesi hasta mı? Benim annem kanserdi, 5 yıl tedavi gördü, bir sene hastanedeydik ve geceler boyu uyumadığımı bilirim. Hastalık ve onunla ilgilenme çok değişik bir psikoloji. Anladığım kadarı ile annesini çok seviyor.
Ben mesela annem ölmeden önce ona ben de peşinden gelirim demiştim, beni zorla terapiye yolladı, ölürken bırak beni böyle yaparsan gidemem demişti. Bence eşinizle konuşun, kaygı bozukluğu olabilir. Eğer ortada hasta kimse yoksa böyle söylemesi kaygı bozukluğuna işaret.
Seviyoruz bir anlaşamamazlık yok durup dururken dertleşirken söyledi hepsi bu gerçekten
O zaman bu cümleyi iletin eşinize.. kendisini boşuna bekletmesinÖlmesine gerek yok boşanalım diyeceğim
Ölmeden bosanirdim ben olsam. Ne zannediyor bu kendini ya?Ölmesine gerek yok boşanalım diyeceğim