Annem ölürse boşanırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Siz onun annesini kastederek mi söylediniz ? Babasına imada mı bulundunuz ? Yani konu size nasıl bağlandı. Ay anlatacaksanız anlatın ne bu böyle gıdım gıdım yazıyorsunuz

Gecenlerde arkadaşımın sevgilisinin annesi öldü çocuk annem öldü diyip ayrılmış çok şaşırdım duyunca. Demek bazi erkekler böyle..
Anne ölümü çok başka bir şey, ben hala yas tutuyorum bazen. 2 buçuk sene oldu ve gözümün önünde öldü. Psikolojiniz çok değişiyor.

Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Bosanma konusunu acmaya yer ariyormus gibi hic hos olmamis. Annesi olunce de aklina dogrudan bosanmak geliyorsa alkislar👏 kimse esine karsi boyle dan dun konuşmamali gidin uzerine cikarsin agzindaki baklayi.

Durup dururken söylememiştir herhalde.Konu açacaksınız madem, neden detaylı bir şekilde başını sonunu da yazmıyorsunuz?" Eşim bana böyle söyledi"tmm da niye söyledi?Herkes,yorum yapabilmek için içeriğini detaylandırmanızı isteyecektir.Benim eşim durup dururken böyle bir şey söylese (ki kimse ortada bir sorun yokken söylemez)benim cevabım "Allah annene uzun ömür versin de ,bensiz mutlu mesut yaşayın . Boşanma davasını hemen açıyorum,annenin ölmesine gerek yok"olurdu.

Annesi mi aranızı yaptı onun sayesinde mi evlendiniz niye böyle bişey dedi anlamadım yeni mi evlisin

Herhalde durup dururken böyle söylememiştir .. Ne oldu da öyle söyledi.. annesini sevmiyor musunuz ? Görüşmek istemiyor musunuz ? Bunun için kavga mı ettiniz de böyle söyleri olay tam olarak nedir ? Biz burda neye ğöre yorum yapacağız ki birşey belirtmediniz..
Seviyoruz bir anlaşamamazlık yok durup dururken dertleşirken söyledi hepsi bu gerçekten

Annesi hasta mı? Benim annem kanserdi, 5 yıl tedavi gördü, bir sene hastanedeydik ve geceler boyu uyumadığımı bilirim. Hastalık ve onunla ilgilenme çok değişik bir psikoloji. Anladığım kadarı ile annesini çok seviyor.
Ben mesela annem ölmeden önce ona ben de peşinden gelirim demiştim, beni zorla terapiye yolladı, ölürken bırak beni böyle yaparsan gidemem demişti. Bence eşinizle konuşun, kaygı bozukluğu olabilir. Eğer ortada hasta kimse yoksa böyle söylemesi kaygı bozukluğuna işaret.

Annesi hasta mı? Benim annem kanserdi, 5 yıl tedavi gördü, bir sene hastanedeydik ve geceler boyu uyumadığımı bilirim. Hastalık ve onunla ilgilenme çok değişik bir psikoloji. Anladığım kadarı ile annesini çok seviyor.
Ben mesela annem ölmeden önce ona ben de peşinden gelirim demiştim, beni zorla terapiye yolladı, ölürken bırak beni böyle yaparsan gidemem demişti. Bence eşinizle konuşun, kaygı bozukluğu olabilir. Eğer ortada hasta kimse yoksa böyle söylemesi kaygı bozukluğuna işaret.
Evet kanser tedavisi görüyor haklısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X