- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi mutlubirkedi
Heeeeeeeeeeee, konu acikliga kavuşunca olay başka yöne gidiyor. Keşke en başta bunu bilseydik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben bekarım benim bile boşanasım geliyor bu forumdaYalnız kk çok pis gaza getiriyobekara karı boşamak kolay gibi "boşa gitsin"
![]()
Telefondan giriyorum canim kusura bakma yenileme yapmayinca gormedimEvet, mesaj yazarken gördüm, sayfa güncellendi. Ona istinaden yazdım zaten.
Başka birseyşe baglantılıdır bence.Bukadar yekten soyleyemezEşim az önce böyle söyledi. O ölürse %90 boşanacağız. Bu ne demek sizce
Detay isteyen arkadaşlar normal dertleşirken söyledi ben cevapsız kaldım çocuk uyandı uyuttum tekrar geldim o esnada buraya yazdım ve ben de annelerden biri ölürse anlaşmalı boşanacağız söz veriyor musun dedim ne alaka dedi ben orada piskolojim çok bozulacağı için bana katlanamayacağını haliyle ayrılacağımızı söyledim sen de sessiz kaldın ben de buna bozuldum dedi
O böyle anlamış olabilirmi .çocuğunuz varmı bilmiyorum ama,belki kırılmıştır üzerine alınmıştır .eğer siz olurseniz kndise yalan olur gibi .belki buna kırılınca oda öyle demistrDurup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Eşim az önce böyle söyledi. O ölürse %90 boşanacağız. Bu ne demek sizce
Detay isteyen arkadaşlar normal dertleşirken söyledi ben cevapsız kaldım çocuk uyandı uyuttum tekrar geldim o esnada buraya yazdım ve ben de annelerden biri ölürse anlaşmalı boşanacağız söz veriyor musun dedim ne alaka dedi ben orada piskolojim çok bozulacağı için bana katlanamayacağını haliyle ayrılacağımızı söyledim sen de sessiz kaldın ben de buna bozuldum dedi
Elektra sende olmasan şu konudan kimse bişey anlamayacak.Tamam özet geçiyorum. Şimdi konu sahibinin eşinin annesi kanser ve tedavı görüyor. Konu sahıbının bı akrabasının annesı ölmüş falan akşam öyle dertleşirken bi anda eşi benım annemde ölürse %90 boşanırız demış. Adam sonradan benım psıkolojım bozuk olur sen bana dayanamazsın çekemezsın ondan dedim demış ama sonradan da sende bana o an tepkı vermediğin içinde bozuldum demış.
Evlilik; iyi ve kotu gunde hayati paylasmak, birbirine destek olmak, degil miydi? Olum olunca nicin bosaniyorsun anlamadim. Hep dugunlere derneklere gidip eglenmek icin mi es sectiniz ki?Eşim az önce böyle söyledi. O ölürse %90 boşanacağız. Bu ne demek sizce
Elektra sende olmasan şu konudan kimse bişey anlamayacak.
Konu sahibi parça pinçik konu anlatıyorsun. Baştan adamın annesinin kanser olduğunu vs gibi bilgileri versen sana doğru düzgün bir yorum yapacağız hepimizi yordun resmen.
Benim anladığım annesi üzülmesin diye adam ayrılma kararını kendi içinde ertelemiş. Ama boşanma niyetini henüz eşi ile paylaşmamış konu arası bir gaflet anı ağzından kaçırmış. Özetle boşanmak istemeyen adam bu lafı zaten etmez...
Ayrıca annem ölünce benim psikolojim bozulur bana tahammül edemezsin diyen adamlar anaları ölünce iki gün sonra bir çıtırla evlenip onun kollarında yas tutuyorlar maalesef. Özetle bunlar hep bahane
Konu sahibi sen tetikte ol. Çünkü adam bu işin niyetine girmiş.
Benim annemde kanser 4 yil bitti ama yasadiklarimiz o kadar agir ki..Allah hastalıktan ölüm vermesin özellikle de benim yaşadığım gibi. Anneniz hayatta ise ona bol bol sarılın öpün.
Evlilikte de ilişkide de en antipatik şeylerden biridir sürekli ayrılığı dillendirmekEşim az önce böyle söyledi. O ölürse %90 boşanacağız. Bu ne demek sizce
Aynen söylediğiniz gibi her şey. Güzel kalbinize selam ederimEsinizin annesi kanser tedavisi sürecindeymis. Ve evdeki korona hastalgida insani eminim piskolojik olarak cok etkiliyor. Ayrica bu piskolojide böyle ölüm felan konulari acilinca insan saglikli düsünemeyebilir. Ikinizde fazla hassas davranmissiniz. Iletisim bozuklugu var bence. Esiniz benim gözümde " annemi kaybedersem mahvolurum biterim, sizede o halde yetemem en iyisi bosayip size yük olmamak" gibi bir düsünceye kapilmis. Cok sacma gelebilir bizlere ama kendisi o an kücük cocuk durumuna girip, annesizligin düsüncesine kapilip korku ve endiseye kapilmis. Böylelikle kendini korumaya almis. Ve aslinda " ne olursa olsun yanimda kal, piskolojim iyi degil. Korkuyorum. Kendimi güccsüz hissediyorum "diyemeyip böyle degisik yanlis bir sekilde ifade etmis kendini. O an sizin onayinizi desteginizi, " yanindayim beraber basaricaz böyle birsey olmayacak" sözleri umut etmis olabilir. Sizde ama dogal olarak onun o anki kalbinden gecenleri anlayamadiginiz icin ( ki gayet normal cünkü cocuk hasta siz hasta) tepkisiz kalinca iki tarafta iletisim kopuklugundan dolayi kirilmis birbirine. Bence eger aranizda dediginiz gibi sorunlar yoksa, büyütmeyin. Yarin güzel bir kahvalti cay sohbetle yan yana kalp kalbe konusun bu konuyu ve ona yaninda oldugunj hissettirin. Olaylari konusmayin sen bunu dedin sunu ettinde bilmem ne diye, sadece o an hissetiklerinizi anlatin. O an üzüntüden ve soktan birsey diyemediginzi, onu sevdiginizi herseyin Allahin izniyle güzel sonuclanacagini ve bir aile oldugunuzu anlatin. Eminim ki tatliya baglanacak hersey![]()