ANNEM ÖLÜYOR...

2004 yılında annem vefat etti ablamın aglayisi kulaklarımda "patates annem ölüyor " Acını en derin şekilde hissediyorum ..umarım bir mucize olur Allah yardımcınız olsun.

Ama bide soyle dusun. Ölmek sonmu? Annen nereye gidiyor bi dusun.
Cok daha guzel bakilicak bi yere. Acilari dinecek.
Annenin acilarinin dinmesini istemezmisin?
Sen gorevini yaptin, artik en sevgiliye sal onu. Kabullenip bardagin dolu tarafindan bakmak gerek bazen.
Soylemesi kolay diyenler olacak. Ama bazen grrcekten guzel anilari cogaltmak gerek son gunlerde. Aglamak yerine..
Bunu bobrek hastasi olan mavis gozlu altin sacli 9 yasindki bi melegin son aylarini goren biri olrak diyorum. Egleniyoruz. Mutluyuz. Elden mutlu olmaktan baska bisey olmuyor.

Boğazım düğüm düğüm olsu Rabbim yardımcınız olsun bu mübarek günlerde anneciğine şifa versin inşallah

Ne denebilir ki böyle bir derde içim buruldu, allah şifa versin tez zamanda ya da hayırlı bir göç eylesin acı çektirmesin. Hepimiz bir gün ebediyete gideceğiz. Allah yardımcınız olsun.

Bazen kelimeler kifayetsiz kalır. ALLAH yardımcınız olsun. Kurban olduğum iyi bilir ne yaptığını. Ona sığınmaktan başka çare yok

Çok geçmiş olsun canım yaa Rabbim anneni sana bağışlasın insAllah bütün annelerimizi koruyup kollasin Allahım tez zaman da sağlığına kavuşur insAllah

Boğazıma bişey düğümlendi başlığı okuyunca Allah'ım ayırmasın ikinizi annen inş tez zamanda sağlığına kavuşsun
Çok üzüldüm

ben de anneme kızgındım hastalandığı için
sanki elindeymiş gibi
eğer yanına girebiliyorsan vedalaşman iyi olabilir...
güç kuvvet dilerim sana.
eğer ki acı çekecekse huzura kavuşması daha iyi....
çok zor ama daha iyi...

Allah yardımcınız olsun

Ah canım gitme demeyle gitmeselerdi ben babamı göndermezdim Allah iki iyilikten birini versin

Cok kotu oldum okurken. Rabbim insallah eski sagligini geri versin annene. Cooook iyi olsun hayirlisi ile tez vakitte.

Allahtan umut kesilmez yer gok duayla duruyor yerinde.. allahim sifalar versin eksikliğini yasatmasin.. insallah iyilesir

en hassas durumdur anne deyince dunya durur benım için Rabbim hayırlı şifalara versin gecmış olsun
İnanır misin anneme o kadar bağlı biri değildim ama en çok benim canım yandı feryat ettim herkes şaşırdı ben bile ..yani emek vermişsin yanında zamanın geçmiş onun varlığı bile çok birseymis bana ben annemin değerini şimdi anladım .
Belki bilmiyordu o da yetim büyümüş şefkat sevgi nedir o da bilmiyordu ki bize göstersin
Gözünü açtı kapadi 60 yaşına geldi biz belki onu bile goremicez ..
Boş bomboş yaşıyoruz ister inanın ister inanmayın
26 yaşında abimi de kaybettik bundan 15 sene önce o zamanlar evlat acısını tattı annem hastalandı
Şimdi anne acısını rabbim taddirmasin inşallah
İMANLA alsın canını alacaksa ..

Tutamadım kendimi ağladım. Su mübarek günlerde Rabbim tez vakitte şifasını versin yarın sizin için özellikle dua edecem.oruc tutuyorsaniz iftarda yapılan dua geri çevrilmez yaşadım tecrübe ettim kendini bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…