Annem ölüyor ciğerim sokuldu sanki taaaa dibinden tarifi olmayan birşey bu ..
Organları iflas ediyor denildi sonra böbrek yetmezliği çıktı 1.5 aydır hastanede 2 haftadır yoğun bakımda.makineye bağladılar yanına gittim toparliyor denildi abim bekleme git kızım dedi ben kendi evime geldim
O gece beyin kanaması geçirdi ..
Şimdi bugün yarın yapacak birşey yok deniliyor
Anneme 10 yıl baktım 10 aydır evliyim sonra abimler baktı
Ama böyle anneme anne oldum biliyor musunuz bu çok farklı birşey onun bana anne olamamasina kizgindim içten içe ..
ANNEMMMMM GİTMEEEEE diye basbas bagiriyorum içimden gözyaşım dinmedi ne olur dua edin ..
Öncelikle çok geçmiş olsun, böyle durumlarda gerçekten söyleyecek birşey bulamıyor insan ne diyelim ki Allahım yardımcınız olsun. Ama ben bu sözünüze takıldım.bu çok farklı birşey onun bana anne olamamasina kizgindim içten içe ..
Allah razı olsun kötüye gidiyor doktorlar çıkmaz büyük ihtimal dediler herşeye hazırlıklı olun denildi bende babamın evine geldim evi temizledim iyice Allah korusun ama abim cenaze bile temizlikle oluyor bacım burda yapılacak birşey yok bekliyoruz ne olur ne olmaz bir tek orda sen varsın elinden geleni yap dediannizin son durumu nasıl merak ettim açıkcası.
Benim Kaynanam kayinbabam annem 1.5 ay 2 hastanede yattı bir gelip durumu ne oldu demediAllah şifa versin. Anamin kıymetini evlenince daha çok anladım
Ya yok arkadaşım kaynanadan annemi olur. Bi derdin olur oğlu ile ilgili evinle ilgili aksini konuşur. En iyisi anlatmamak.Akıl verir sürekli. Yüz bulsa evinden çıkmaz. Aramazsin oğluna şikayet eder.Ararsın abuk subuk konuşur. Eve gelince kendi evi gibi davranır. Ya bu kaynanalar ne nalet şeymiş. Nisanliliktan baslayacak bu mesafe ilk zamanlar iyiydim. Ama artık tavırları hoşuma gitmedi. Mesafeyi koydum. Sende cok iyi konuşmuşsun. Susmayacaksin yeri gelince cvbini vereceksin yoksa bi şekilde tepene biniyorlar.Benim Kaynanam kayinbabam annem 1.5 ay 2 hastanede yattı bir gelip durumu ne oldu demedi
3 kere maximum aramıştır
Bende bir şekilde kirginligimi dile getirdim BUGUNLERİ YAZ KENARA DEDİM ..
ANNEMİN DÜNÜR Ü sizdiniz biz aile olmuştuk falan binlerce kez özür diledi
Affetmicem seni dedim oglunla evliyim evet herşeye yeri geldi sustum susarimda
Ama böyle bir durumda siz birseyleri bana gösterdiniz dedim bunları dün söyledim
Bugün defalarca aradı GEC KALDİN dedim kaynanama
Benim anam evime geldi ameliyattan sonra kadına bir geçmiş olsuna gelmedin Antalya'ya gezmeye gittin dedim
Bir sürü bahane üretti
Yarın sende duseceksin yada annen benim de bahanelerim olacak o zaman canimin bugün nasıl yandığını ve benim gözümde nasıl bir pozisyona düştüğünü o zaman anlarsın dedim
Ama şu olay var kaynanam ne kadar kötü olursa olsun ESİM İCİN ELİMDEN GELENİ YAPİYORUM VE ALLAH RİZASİ İCİN
Ben anneme almadığını hediyeyi kaynanama aldım aman iyi olalım falan diye
İT GİBİ PİSMANİM
Sakın sakın sakın kaynana kaynanadir ana olamaz
Ama o da kocanın annesi o kötü olsun bırak sen iyi ol
Ama mesafe şart
Allah razı olsun kötüye gidiyor doktorlar çıkmaz büyük ihtimal dediler herşeye hazırlıklı olun denildi bende babamın evine geldim evi temizledim iyice Allah korusun ama abim cenaze bile temizlikle oluyor bacım burda yapılacak birşey yok bekliyoruz ne olur ne olmaz bir tek orda sen varsın elinden geleni yap dedi
Eve geldim ama o kadar basım ağrıyor ki temizledim ama bir siz bana sorun
O kadar ciğerim yanıyor ki
Yaşarsa felç kalma olasılığı büyük büyük ihtimal dediler
ALLAH ANAMİ COCUKLARİNA MUHTAC ETMESİN kimseye etmesin yaşayıp rezillik çeksin istemem ogle rabbim sağ salim yaşatsın inşallah
Ölecek gibisine de asla düşünemiyorum
Günlerce kendimi harap ettim
BEKLEMEK o kadar kötü birşey ki yerime sigamiyorum kardeşlerim de öğle sabah akşam yoğun bakıma gidiyorlar doktorla görüşmeye
Orda akşama kadar bekliyorlar
Elimiz kolumuz bağlı dualarını eksik etme inşallah
Rabbim şifa versinAnnem ölüyor ciğerim sokuldu sanki taaaa dibinden tarifi olmayan birşey bu ..
Organları iflas ediyor denildi sonra böbrek yetmezliği çıktı 1.5 aydır hastanede 2 haftadır yoğun bakımda.makineye bağladılar yanına gittim toparliyor denildi abim bekleme git kızım dedi ben kendi evime geldim
O gece beyin kanaması geçirdi ..
Şimdi bugün yarın yapacak birşey yok deniliyor
Anneme 10 yıl baktım 10 aydır evliyim sonra abimler baktı
Ama böyle anneme anne oldum biliyor musunuz bu çok farklı birşey onun bana anne olamamasina kizgindim içten içe ..
ANNEMMMMM GİTMEEEEE diye basbas bagiriyorum içimden gözyaşım dinmedi ne olur dua edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?