ANNEM ÖLÜYOR...

İçim sızladı.. Diyecek bir şey bulamadım. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Dualarım seninle.

Okurken tüylerim diken diken oldu, ağladım hiç tanımadığım birine... Aynı şeyleri yaşamıştım, babamı kalp yetmezliğinden aylarca hastanede organ beklerken kaybetmiştim. Çıkmadık candan umut kesilmez yine de en kötüye hazır olmanız lazım. Hayat böyle maalesef her acıyı yaşamamız gerekiyor. Rabbim dayanma gücü versin size.

Rabbim sabırların en büyüğünu versin insallah çokk zordur anneyi öyle beklemek iyi bilirim bu acıyı.Sabır ve dayanma gucu dilegi disinda ne diyeceğimi bilemedim.Rabbim merhamet etsin insallsh annenizede.

Canımm Allah sabır versin.Anneninde mekanını cennet eylesin inşallah.

ALLAH sıfalar versın....umudunuzu kaybetmeyın...ALLAH ol der ve olur ıns

bu çok farklı birşey onun bana anne olamamasina kizgindim içten içe ..
Öncelikle çok geçmiş olsun, böyle durumlarda gerçekten söyleyecek birşey bulamıyor insan ne diyelim ki Allahım yardımcınız olsun. Ama ben bu sözünüze takıldım.

çok acı bilirim Rabbim sabır versin..Rahmetli babacığım tam 7 ay yattı kendini bilmeden yoğun bakımda..ahh çok zor..

Allah sabır versin. Benim annem de aylarca hastanede kaldı, bilirim zor... İnşallah iyi olur.

annizin son durumu nasıl merak ettim açıkcası.
Allah razı olsun kötüye gidiyor doktorlar çıkmaz büyük ihtimal dediler herşeye hazırlıklı olun denildi bende babamın evine geldim evi temizledim iyice Allah korusun ama abim cenaze bile temizlikle oluyor bacım burda yapılacak birşey yok bekliyoruz ne olur ne olmaz bir tek orda sen varsın elinden geleni yap dedi
Eve geldim ama o kadar basım ağrıyor ki temizledim ama bir siz bana sorun
O kadar ciğerim yanıyor ki
Yaşarsa felç kalma olasılığı büyük büyük ihtimal dediler
ALLAH ANAMİ COCUKLARİNA MUHTAC ETMESİN kimseye etmesin yaşayıp rezillik çeksin istemem ogle rabbim sağ salim yaşatsın inşallah
Ölecek gibisine de asla düşünemiyorum
Günlerce kendimi harap ettim
BEKLEMEK o kadar kötü birşey ki yerime sigamiyorum kardeşlerim de öğle sabah akşam yoğun bakıma gidiyorlar doktorla görüşmeye
Orda akşama kadar bekliyorlar
Elimiz kolumuz bağlı dualarını eksik etme inşallah

Allah şifa versin. Anamin kıymetini evlenince daha çok anladım
Benim Kaynanam kayinbabam annem 1.5 ay 2 hastanede yattı bir gelip durumu ne oldu demedi
3 kere maximum aramıştır
Bende bir şekilde kirginligimi dile getirdim BUGUNLERİ YAZ KENARA DEDİM ..
ANNEMİN DÜNÜR Ü sizdiniz biz aile olmuştuk falan binlerce kez özür diledi
Affetmicem seni dedim oglunla evliyim evet herşeye yeri geldi sustum susarimda
Ama böyle bir durumda siz birseyleri bana gösterdiniz dedim bunları dün söyledim
Bugün defalarca aradı GEC KALDİN dedim kaynanama
Benim anam evime geldi ameliyattan sonra kadına bir geçmiş olsuna gelmedin Antalya'ya gezmeye gittin dedim
Bir sürü bahane üretti
Yarın sende duseceksin yada annen benim de bahanelerim olacak o zaman canimin bugün nasıl yandığını ve benim gözümde nasıl bir pozisyona düştüğünü o zaman anlarsın dedim
Ama şu olay var kaynanam ne kadar kötü olursa olsun ESİM İCİN ELİMDEN GELENİ YAPİYORUM VE ALLAH RİZASİ İCİN
Ben anneme almadığını hediyeyi kaynanama aldım aman iyi olalım falan diye
İT GİBİ PİSMANİM
Sakın sakın sakın kaynana kaynanadir ana olamaz
Ama o da kocanın annesi o kötü olsun bırak sen iyi ol
Ama mesafe şart

Ya yok arkadaşım kaynanadan annemi olur. Bi derdin olur oğlu ile ilgili evinle ilgili aksini konuşur. En iyisi anlatmamak.Akıl verir sürekli. Yüz bulsa evinden çıkmaz. Aramazsin oğluna şikayet eder.Ararsın abuk subuk konuşur. Eve gelince kendi evi gibi davranır. Ya bu kaynanalar ne nalet şeymiş. Nisanliliktan baslayacak bu mesafe ilk zamanlar iyiydim. Ama artık tavırları hoşuma gitmedi. Mesafeyi koydum. Sende cok iyi konuşmuşsun. Susmayacaksin yeri gelince cvbini vereceksin yoksa bi şekilde tepene biniyorlar.

Canım çok üzüldüm inan.Aynı şeyleri yaşadıgım için seni çok iyi anlıyorum.Rabbim inşallah şifasını verir.Bende evin tek kızı olduğum için annem o durumdayken bile elim kolum kalkmasada içimden gelmesede iş temizlik yapmak zorunda kalıyordum.Evet ölüm acısı çok zor ne durumda olursa olsun insan annesine konduramıyor inanamıyor.Ama birine muhtaç olarak yaşamasıds çok çok zor.Annemi o şekilde kıpırdamadan muhtaç acılı bir şekilde görmek benide kahrediyordu.Artık Allahım sen daha fazla çektirme anneme diye dua bile geçiyordu içimden.Bir içim annem icin böyle bir dua etmenin vicdan azabındsn diğer yanım annemi o şekilde görmeye dayanamıyordu.O yüzden seni çok iui anlıyorum.yaşamayan bilemez.hep aklımda ve duamdasın.Rabbim sabrınızı arttırsın.inşallah şifa bulur anneciğin.

Rabbim şifa versin

allah sifa versin. benim anneannemde apar topar yogun bakima alindi dotorlarda herseye hazirlikli olun diyorlardi . oldurmeyen allah oldurmuyor. insallah anneniz iyilesir. sizi o kadar iyi anliyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…