ANNEM ÖLÜYOR...

İçim cız etti başlığı görünce allah büyük asla umudunu kaybetme mucizelere inanrm dualrm annenle

Allah razı olsun abla
Kimsem yok bura o kadar güzel bir ortam ki inan derdin varsa paylaş sana herkes yardımcı olsun
İnsanin yeri geliyor kan can bağı olduğu adamlar acin varsa acini sevincini paylaşmıyor HEPİNİZDEN ALLAH RAZİ OLSUN

Icim acıyarak okudum Allah sabir versin sabrinizi arttirsin ne diyecegimi bilemedim

Ya içim paramparça oldu bende anneme kırgın ve kızgınım içten içe..
Ama bir şey olsa bende senin gibi mahvolurum..

Rabbim bu mübarek günlerde annene şifa nasip etsin
Vakti dolduysa Rabbim çektirmesin günahlarını affetsin inşallah canım
Sana sabırlar diliyorum.

Allah şifa versin annenize . İnşAllah düzelir

Nerden okudum bu konuyu ya. Allah bol şifalar versin ümit kesilmez. İnşallah sağlığına kavuşur uzun zamanlar daha senin yanında olur bunu yürekten dilediğimi bil. Dua edeceğim.

Basligi okudum "hayir" dedim, nolur olmasin..
Icerigi okudum, yutkunamadim, nefesim kesildi bi an.
Anne,annelerimi,basimizin taclari...
Cok ama cok dua edicem,yarinda cok daha mubarek gun insallah burdaki arkadaslarimizinda duasiyla birlikte ettigimiz butun dualar kabul olur. Allah yok yerden sifalar versin insallah ve birdaha ki mesajin bize mujde mesaji olur. Acil sifalar...

Allah yardimciniz olsun.. dualarimdasiniz..

Allahtan umut kesilmez canım benim. Allahım anneciğine şifa versin. Benim çok yakınım da böyle oldu tüm vücudu enfeksiyon kaptı, böbrekleri her yeri, yoğun bakımda artık yaşamaz hazırlıklı olun dediler.
Bin şükür o direndi yaşadı. Bol bol dua olur mu? Allah anneciğini size bağışlasın.

Yaktın içimi gece gece.Allahım şifa versin sizlere güç versin.insan yazacak şeyde bulamıyor çok zor

Allah yardımcın olsun. Annene de acil şifalar versin inşallah ..ne diyeceğimi bilemiyorum. .benim de babam ölüyor

Bende anneme anne odum alzaymir oldu çok genç yaşta gözümüzün önünde eridi çöktü ve gitti kızım geldi o gitti .yanlız değilsin içinde hep olacak o acı bazen birinin gülüşü ona benzicek aglamaya baslicaksin bazen biri onun gibi mimikler yapacak oturup tanımadığın kadını izliceksin ama güçlü olmak zorundasın çünkü varsa eğer çocuğun için kendin için acı cekmesin cennette olsun tek temennin oluyo öldürmeyen acı güçlendirir biz hayata hem yenik hem güçlü basliyoruz

Gözlerim doldu okurken Rabbim şu mübarek Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine başta annenize sonra da tüm hasta olanlara şifa versin size de sabırlar versin

Rabbim şifa versin off ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…