Annen bosanmiyorsa annende boşanmak için yeterli delil sebebi yokmu ?Merhabalar, daha önce annemin halinden burada bahsetmiştim biraz, babam boşanmayı ciddiyete bindirdi hatta annem yine bir adamla telefonda konuşmaya başladı maalesef, memlekete nenemle dayımın yanına göndermiştik onlar yakalamışlar, iffetimizi beş paralık edecek diyip apar topar gönderdiler bize, sorun şu annem boşanmam diyip duruyor yüzsüzce, babam anlaşmalı boşanalım yaptıklarını anlatmayayım dedi dinletemedi, iki ay sonra düğünüm var çekişmeli olursa hangi tarafa para dökeyim diyor babamda, annemin psikiyatri ilaçları kullanması, yirmi yıldır istikrarla babamı aldatması, eviyle ilgilenmemesi yeterli sebepler değil mi bir iki celse de boşanmak için illa zina davası mı olması lazım zina davası için cinsel birlikteliği ispat etmek gerekiyormuş . Bir de babam anneme rağmen bir ev yaptırdı köy evi tarzında tek varlığımız o yaşadığımız evde o, durumu ona yetti eğer çekişmeli olursa yaptıklarını inkar ederse bu evi annem için satmak harcamak istemiyor, uzun oldu biliyorum ama çok sıkıntılıyız kavga kıyamet eksik olmuyor evden
Elimizde herhangi bir delil yok konuştuğu numaralar ve bizim şahit olduğumuz olaylar dışında, bir de psikiyatrik ilaç raporları vs varAnnen bosanmiyorsa annende boşanmak için yeterli delil sebebi yokmu ?
Merhabalar, daha önce annemin halinden burada bahsetmiştim biraz, babam boşanmayı ciddiyete bindirdi hatta annem yine bir adamla telefonda konuşmaya başladı maalesef, memlekete nenemle dayımın yanına göndermiştik onlar yakalamışlar, iffetimizi beş paralık edecek diyip apar topar gönderdiler bize, sorun şu annem boşanmam diyip duruyor yüzsüzce, babam anlaşmalı boşanalım yaptıklarını anlatmayayım dedi dinletemedi, iki ay sonra düğünüm var çekişmeli olursa hangi tarafa para dökeyim diyor babamda, annemin psikiyatri ilaçları kullanması, yirmi yıldır istikrarla babamı aldatması, eviyle ilgilenmemesi yeterli sebepler değil mi bir iki celse de boşanmak için illa zina davası mı olması lazım zina davası için cinsel birlikteliği ispat etmek gerekiyormuş . Bir de babam anneme rağmen bir ev yaptırdı köy evi tarzında tek varlığımız o yaşadığımız evde o, durumu ona yetti eğer çekişmeli olursa yaptıklarını inkar ederse bu evi annem için satmak harcamak istemiyor, uzun oldu biliyorum ama çok sıkıntılıyız kavga kıyamet eksik olmuyor evden
Numaraları nereden buluyor internetten mi?Elimizde herhangi bir delil yok konuştuğu numaralar ve bizim şahit olduğumuz olaylar dışında, bir de psikiyatrik ilaç raporları vs var
Bir senedir düzenli olarak her ay psikiyatriye götürüyorum anksiyete ve depresyondan başka tanı konmadı ama başka bir hal var, sürekli bir adam bulup konuşuyor babamın tanıdığı özellikle sonra da ortaya çıkıyor tabi gidecek yerim yok diyip acındırıyor, kafa zehir gibi ama yaptıklarının iğrençliğinin idrakinde değil gibi, nikahım var haftaya elin adamıyla konuşma derdinde, sözümde de aynı adamla konuşmaya çalışmıştı ben ortalıkta çırpınırkenSenin konunu hatırlıyorum. Nişanlımla ilgili olan.Bence annende psikiyatrik rahatsizlik var. Hiç bir tanı kondu mu?
Götürdük, hipofiz bezine bakılıyormuş hatta bir şey çıkmadı psikolojik dediler, bakım evini de düşündük belli bir düzenli gelir ya da bir mal bağışı gerekiyor dediler bizim oturduğumuz köy evi dışında malımız yok, babam da asgari ücretle geçindiriyor evi çıkamadık işin içindenAnnenin psikolojisi uzun süredir yerinde değil, yaptığı davranışların sonuçlarını düşünemiyor. Bu yüzden gidip anneniz adına vasi atanmasını talep edebilirsiniz.
Anneni daha önce nöroloji doktoruna götürdüler mi? Bu kadar uzun süre bu şekilde davranışları sergilemesi beynindeki sorundan kaynaklı olabilir gibi. Bazı insanlarda böyle beyindeki sorunlar, işte küçükken şiddet görmesi gibi beyinde hasara yol açabiliyor.
Bir avukata danışın vasi atanma durumunu görüşün. Bu şekilde zaten psikolojisi kötü. Kendisi için doğru ve yanlış ayırt edemiyor. Bu aldatmaları yaptığı insanlarla görüşerek kendi canını tehlikeye atıyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama bu durumda bir kadının gerekirse bakım evinde kalması daha iyi olabilir. Çünkü babanla boşansa, tek yaşasa başına bela alır. Yine siz uğraşırsınız. En azındam gözetim altında olsun.
Hayır mesela en sonkini anneannemden almış ama nasıl, babaannemle aynı yerde yaşıyor adam, sözde babam babaanneme para gönderecekmiş başka birini bulamamış x adamın numarasını istemiş anneannemden, anneannem vermiş anneme numarayı kötü düşünmemiş biz kimseye bahsetmemiştik annemin bu durumundan, babam para gönderecek olsa anneme git annenden numara falan al demez o kadar uzaklar bi de göndermez zaten, kafası zehir gibi anneminNumaraları nereden buluyor internetten mi?
Götürdük, hipofiz bezine bakılıyormuş hatta bir şey çıkmadı psikolojik dediler, bakım evini de düşündük belli bir düzenli gelir ya da bir mal bağışı gerekiyor dediler bizim oturduğumuz köy evi dışında malımız yok, babam da asgari ücretle geçindiriyor evi çıkamadık işin içinden
Birebir ilişkiye girdiklerini görmedim açık açık yazacağım, boynu mosmor olduğu zamanlarını bilirim babam adamın altından alıp götürdü ama bunu anlatmak dışında nasıl ispat edeceğiz, bir ara babamın teyzeoğlı gelmişti evimize annem göğüslerini gösterirken bastım ama ilişkiyi göremediğim için olmuyor sanırım delirmeme ramak kaldı artık, gecenin bir vakti evimizin deposunda bir adamla buluştuğunu bilirim daha ne gerekli kiZina yoksa nasıl aldatma olmuyor ya öyle sey mi olur
Psikolojisinin bozuk olması bile boşanma için geçerli değil mi ?Elimizde herhangi bir delil yok konuştuğu numaralar ve bizim şahit olduğumuz olaylar dışında, bir de psikiyatrik ilaç raporları vs var
Üniversite hastanesine götürüyorum uzun süredir, ruh sinir hastalıkları hastanesine de götürdüm, kendi çabalaması lazım düzelmesi için diyorlar hepBenim anladığım annen kendi kafasında kurup, sürekli benzer davranışları tekrarlayıp duruyor. Birde hem sizin evde hem kendi ailesi o kadar kızıyor, itip kakıyor. Hadi ilki ikisi neyse ama sürekli yıllardır, hatta taşınmanıza yol açacak kadar başa bela davranışlar sergilemesi depresyondan, değildir.
Annenizi alıp üniversite hastanesine götürme şansınız yok mu? Ya da götürdünüz mü?
Devletin bakım evlerini, neyi varsa araştırın iyice. Annen şimdilik elden ayaktan düşmemiş ama yaş aldıkça yanlış anlama daha başınıza bela olur. Birde evlenceksin, eşinin ailesine sorun çıkartır haliyle seninde evliliğin etkilenir.
Baban anneni bunlara rağmen kapı dışarı etmedi öyle mi ?Birebir ilişkiye girdiklerini görmedim açık açık yazacağım, boynu mosmor olduğu zamanlarını bilirim babam adamın altından alıp götürdü ama bunu anlatmak dışında nasıl ispat edeceğiz, bir ara babamın teyzeoğlı gelmişti evimize annem göğüslerini gösterirken bastım ama ilişkiyi göremediğim için olmuyor sanırım delirmeme ramak kaldı artık, gecenin bir vakti evimizin deposunda bir adamla buluştuğunu bilirim daha ne gerekli ki
Boşanma için şahtliğiniz tlfn dökümü vs yeterli diye biliyorum.. ama annenizin ruh saglıgı bozuk belli cok üzüldüm sizin içinde.. Allah yardmcınız olsun umarım yasadklarnız szde agır hasarlsr brakmazBirebir ilişkiye girdiklerini görmedim açık açık yazacağım, boynu mosmor olduğu zamanlarını bilirim babam adamın altından alıp götürdü ama bunu anlatmak dışında nasıl ispat edeceğiz, bir ara babamın teyzeoğlı gelmişti evimize annem göğüslerini gösterirken bastım ama ilişkiyi göremediğim için olmuyor sanırım delirmeme ramak kaldı artık, gecenin bir vakti evimizin deposunda bir adamla buluştuğunu bilirim daha ne gerekli ki
İşte bilmiyorum hiç, babam elimde bi tek evim vsr size bırakabileceğim onu da annene yedirmek istemiyorum hak etmiyor diyor sorun bu aslındaPsikolojisinin bozuk olması bile boşanma için geçerli değil mi ?
Acıdı hep haline çünkü gidecek yeri yok harbi harbi bizde küçüktük tek başına büyütmeye korktu gerçi tek başımıza büyüsek daha az şey görürdük ama olan oldu, hala daha babama boşanmıcam gidecek yerim yok boşayamazsın gitmiyorum hiçbir yere diyip duruyorBaban anneni bunlara rağmen kapı dışarı etmedi öyle mi ?
Anne agır kusurlu taraf ama zaten.. bi avukata danştınz mı hiçİşte bilmiyorum hiç, babam elimde bi tek evim vsr size bırakabileceğim onu da annene yedirmek istemiyorum hak etmiyor diyor sorun bu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?