Annem onca şeye rağmen boşanmak istemiyor

Çok haklısınız, babama bana büyü yaptılar bu yüzden böyleyim dedi hep senelerce türkiyenin ucuna bucağına gezmediğimiz yer kalmadı, doktor dedi gezmediğimiz yer kalmadı, artık kendi karakterinin böyle olduğuna kanaat ettik geç oldu ama bundan sonra ona katlanmak için mecburiyet hissetmiyoruz

Aynen kendini ve kuracagin aileni korumak zorundasın evleneceksin çocukların olacak bu kadın hep size zarar verecek. degismez yeterince kurban vermissiniz ömür emek sabır vermişsiniz gitsin kendi yoluna ve gideceği yer belli zaten sen ve baban elinden geleni yapmissiniz.

yaw kesin doktorlara da yalan soyluyordur normal degil bu. bakın erkek kadın herkes aldatabilir de anneniz için kişi farketmiyor. bu sıkıntı zaten. bence de psikolojisinde sıkıntı. yatırmalısınız bi hastaneye, sonra da babanız o raporla rahatca bosanabilir

yalnız ben de seks bagımlısı oldugunu dusunuyorum. erkekte de kadında da bu hastalık zaten…

Bu saatten sonra annenizden hayır yok, her şekilde boşanması lazım babanızın amabence asıl sorun nişanlınız bu konuları biliyor mu? Ailesi biliyor mu? Öğrendiklerinde ki mutlaka öğrenecekler tepkileri ne olacak? Size yaklaşımları ne olacak? Bence asıl bunlar önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…