Annem onca şeye rağmen boşanmak istemiyor

Annemin Allahtan İnternet bilgisi yok yoksa hiç durduramazdık, komşular babamın yakınları odak noktası cilve yapıyor bildiğiniz, telefonda da flörtleşiyor, yüz yüze gelince yapacağını yapıyor, millet karılı kocalı evimize gelmiyor o duruma düşürdü bizi

Sabah akşam ilaç kullanıyor uyuyor zaten ama yapacağından da geri kalmadı rn son işte, bak sakın görüşme konuşma yapma bunu bize dediğim halde gidip konuşmuş kaldıramıyorum artık, midem bulanıyor günlerdir

doktorlarla siz konuşsanız seans sonrası cunky psikiyatrlar hasta yakınını içeri alır genelde seans sonrası onunla da konusur bir nevi dogrular

Konu sahibi anneni izmire götürsen? Profilinde manisada yaladığın yazıyor bu yüzden izmir dedim. Orda belki daha iyi bakarlar durumuna. Bence düğün, evlilik olmadan annenin bu durumunu hallet. Gerekirse yol vs için küçük krediler çek. Kadın sığınma evlerini annenmiş gibi ara konuş.

Birde yanlış anlama ama annen için eğer boşanacaksa, sizden uzaklaşacak durumu olursa diye tüp bağlattırma gibi şeyler var. Onu ısrar edip yaptırın.

Şuan kaç yaşında annen?

doktorlarla siz konuşsanız seans sonrası cunky psikiyatrlar hasta yakınını içeri alır genelde seans sonrası onunla da konusur bir nevi dogrular
Evet öyle yapıyoruz zaten, ilaçla durdurulacak diye konuşuyorlar benimle ilaçla yaşayacakmış ama ilaç kâr etmiyor dozlar çok yüksek tüm gün yatıp duruyor zaten, bu durum nasıl iyileşir hiçbir fikrim yok, aklım ermiyor artık

Bu arada düğününe de çağırma anneni, fazla eşinin ailesi ile haşır neşin olmasın.

İzmire de götürdüm ailem izmirde zaten, İzmir Manisa gezmediğim yer kalmadı, hacı hoca doktor madden manen tükendik, 42 yaşında daha, dediğinizi dikkate alacağım

Çok üzüldüm halk arasında şap dedikleri bir şey var ya libido düşürüyor galiba, ondan alsanız ? Bir de çıkarmayın yani bence evden, telefonda asla vermeyin. Bence zihin engelli raporu gibi bir rapor alın veya bir arkadaş vasi tayin edilebilir belki demiş.Onu deneyin öncelikle. Eve kilitleyin bence. Durum neye benziyor biliyor musunuz. Benim bir köyde duyduğum bir genç vardı zihin engelli imiş, çocuklara hayvanlara saldırıyormuş cinsel olarak. Bunu duyunca ailesi keşke eve bağlasaymış dedim. Yani sizde evde tutacaksınız bence başka çözümünüz yok. Boşanıp başınızdan atmış olsanız anneniz gerçekten kullanılır en iyi ihtimal seks işçisi olur, onun dışında kim bilir ne eziyetler çeker. Kötü hissetmez misiniz bu durumda ? Ona normal insan gibi davranmayın höt zöt yapın azarlayın gerekirse, telefonu alıp evden dışarı çıkarmayın.

Konu sahibinin annesinin bir yerde aklı yerinde gibi. Ben de sizin gibi düşündüm ama kadın napıyorsa, sanki bilinçli gibi yapıyor. Gayet belirli kişileri seçiyor, aileye yalan söylüyor. Birde 20 yıldır böyleymiş. Yeni 3-4 yıllık olda korkuturlar, en kötü döverler diyr korkar ama 20 yıl çok uzun bir süre. Bunca senedir yaptıklarının yargılanması olmadığı için bu şekilde devam edecektir. Kızı kocası hep yanı başında. Baksanıza konu sahibi hastanelere her yere götürmüş, kadının ilgi görmek hoşuna bile gidiyor olabilir.

Dediklerinizi yapıyoruz öfke sorunu yaşar olduk ailecek artık, sürekli bağırma çağırma yapma etme çok yorulduk, evde kaç gün tutabilirim ki bi paket sigara içiyor günde balkonda içmeye zorla alıştırdım, bıraksam evin her yerinde içip keyif yapacak bazı şeylere tahammül edemiyorum ben artık

İzmire de götürdüm ailem izmirde zaten, İzmir Manisa gezmediğim yer kalmadı, hacı hoca doktor madden manen tükendik, 42 yaşında daha, dediğinizi dikkate alacağım

Canım inşallah halledersiniz bu konuyu, senin de inşallah çok güzel bir yuvan olur.

Üzüldüm ya yani ne desem bilemedim. Allah hidayet versin annesine azgınlığını gidersin

Özetlediniz resmen halimi olabilir evet, bu adamlarla görüşme noktasında yalan konusunda üstüne kimseyi tanımam, kavga dövüş olur babam kalacak yerin yok rahat dur artık der ama annem inat gibi başka adam bulup onla görüşür üçü beşi geçti artık

Zihinsel engeli yoksa psikolojik olarak da kötü olduğu için yapmıyorsa kusura bakmayın ama anneniz sapık o zaman. Atın kapıya gitsin doğurdu diye bu kadar katlanmak zorunda değilsiniz. O da sizin kıymetinizi bilseymiş. Ben yazdığım her şeyi zihinsel sorunlu olarak düşündüğüm için yazdım

Yani hani böyle 5-6 yıllık olaylar olsa bilerek yapıyor denir belki, ama 20 sene çok uzun bir süre. Siz birde ev taşımışsınız üstüne kendi ailesi de kovmuş.

Ben açıkçası, yüzde 70 bilerek yaptığını, yüzde 30da üzerindeki takıntı, saplantılardan dolayı bu yaptıklarının iyice dozunu kaçırdığını düşünüyorum. Zihinsel engeli olsa herhalde o kadar doktor görüşmesi sonrası fark edilirdi. Eğer zihinsel ve nörolojik açıdan kesin sorunu yoksa bilerek yapıyordur. Yaşıda genç. Atsanız atılmaz, satsanız satılmaz. Olan size olacak, size bir yük anneniz.

Maalesef ki yük, her şeye rağmen yine de anneannemin evine gidecek gibi duruyor boşandıktan sonra babam evi satıp başka yerden bi yer almayı bile düşünüyor gelmesin diye, Allah kimseyi bu dertle sınamasın yaşadığım hayattan hiçbir şey anlamadım

Allah yardımcınız olsun. Diğer konunuzu da okumuştum gerçekten çok zor Bi durum malesef anne dert gibi dert olmuş

Bunu erkek yapsaydı çapkın ve seks düşkünü olurdu ama kadın ve özellikle anne olunca hasta veya zihnsel engelli olduğu düşünülmüş.kadin seks bağımlısı hani şu her kadına uçkur açan erkekler gibi .Bence gayet kafası yerinde beyni şeyine çalışıyor.Anne de olsa nefsine düşkün sapik biri ise ve çok çaba göstermiş konu sahibi yapacak birşey yok .Atın başınızdan ne hali varsa görsün.geneleve düşerse de yapacak birşey yok bencilce hayvan durtuleriyle hareket edip insanları boyle madur ediyirsa layiki odur.Zaten şuan ahlaki olarak da genel evdeki kadınlardan daha aşada.en azından onları maddi durum satılma aclik vb.bu duruma düşürmüş ama anneniz tamamen kendi bile isteye kendi bu yolda zaten.Bosverin pisliğini sizin yeni kuracağınız ailenize bulastirmasin .Ayrıca babanıza da yazık .bunu babanız yapsaydı şimdiye çok tan basinizdan atmistiniz burada da bu kadar toleranslı yazılar yazilmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…