Annem onca şeye rağmen boşanmak istemiyor

Amiin teşekkür ediyorum, annemin bu dertlerinden kendi evliliğime sevinemiyorum sürekli konumuz bu

Üniversite hastanesine götürüyorum uzun süredir, ruh sinir hastalıkları hastanesine de götürdüm, kendi çabalaması lazım düzelmesi için diyorlar hep

Canım yanlış anlama ama, annen doğru ve yanlışı ayırt edemiyor. Depresyon ve anksiyeteden öte bir durum var, zaten ilaçların iyi kötü etki etmesi gerekirdi şimdiye. Bir avukatla görüşün durumu, yatarak mı tedavi olur, bu durumda devlet bakım evine mi yatırılır bilmiyorum artık ama böyle olmaz. Vasi de atanmasını konuşun, kendi başına evrak işlerine karışamasın. Evde güvende olur.

Yani boşansalar, eğer iletişimi tamamen kesmezseniz ki bu çok zor sizler için, sizin başınıza çok büyük dertler açılır.

Bir seneden fazladır kullanıyor ilaçları dediğiniz gibi doktor ilaçlarla dürtülerini kontrol altına almak dışında bir şey yapmayız dedi ama ilaçta kâr etmiyor, konuşacağım bunları teşekkür ediyorum

Anneniz boşansa nereye gidecek? Ben evden çıkıp, sizleri rahat bırakacağını sanmıyorum.

Bunu bende düşünüyorum belli periyotlarla yaşıyoruz bu rezilliği ama birçok doktor gezdik sayamıyorum, bir tanesi bile demez miydi ki

Annen doktorlara yalan söylüyor olabilir mi? Hiç sen gidip anlattın mı tüm olanı biteni doktorlara. Buraya anlattığın gibi?

Anneniz boşansa nereye gidecek? Ben evden çıkıp, sizleri rahat bırakacağını sanmıyorum.
Anneannemin yanına gönderecektik aslında ama orada da rahat durmadığı için durdurmadılsr dayım gelirse öldürürüm diyip duruyor telefonunu kırmış adamla konuştuğunu görünce, kadın sığınma evleri sizce olur mu

Bunu bende düşünüyorum belli periyotlarla yaşıyoruz bu rezilliği ama birçok doktor gezdik sayamıyorum, bir tanesi bile demez miydi ki
Ya çünkü depresyon ve anksiyeteyle çok bağdaştıramadım anlattıklarınızı. Tabi doktorlar daha iyi bilir ama öyle bi durum varsa da depresyon diyip antidepresanı yazıp gönderiyorlarsa o da mani atağı yapıyo acaba mı dedim

Anneme zeka testi yaptılar olması gerekenden fazla düşük çıktı bu hallerini de ona bağladılar, evde yatıyor zaten sürekli sigara yemek yatmak başka yaptığı yok bir senedir bu yüzden de depresyon diyebilirler

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi durum. Ama babanızda iyi sabır varmış :) size de hayırlı olsun şimdiden mutluluklar sorunsuz gider herşey umarım

ne konuşuyor elin adamlarıyla? normal arkadaşça mı yoksa sexting, cinsellik fln mı?

Tabiiki anlattım zaten annemin yanında brn giriyorum hep, baban katlanmasın boşansın düzelmez bu dediler

Düzelmez boşansın da kadın kendi başını tehlikeye atabilir. Yani bir gün internette manyak bir erkeğe denk gelse ne olacak?

Kadın sığınma evine kendisinin başvurması gerekir ama sizinki kaçar oradan.

Yani dönem dönem bizimde bir akrabamızın böyle davranışları oluyor. İsmi fatma olsun bu akrabanın. O böyle internette, facebookta mesajlaşıyordu erkeklerle numarasını veriyordu. Sohbet ediyordu. Ama hep sanalda, internette kaldı bu yaptıkları. Cinselliğe konusu gelmiyor ama mesajları. İşte günaydın nasılsınız siyaset vs konuşuyordu. Yüz yüze bir noktaya gelmiyordu. Kocası öğrendikçe yakaladıkça hattını değiştiriyordu. Ama bir sınırı vardı kadının. Yinede kocası canını okuyordu kadının kaç kere evden atmaya kalktı kadını. Kadının ailesi bile kadına defalarca kızdı etti. Ama şimdi duruldu öyle.

Sizin annenizin durumu çok farklı. Sizin başınıza sonradan bela olmayacak olsa neyse boşverin denir de yani ileride ne olacağı belli olmaz. Hele boşanıp giderse.

ben bunu yeni okudum çok üzgünüm ben normal konuşma sanmıştım, olay çok fenaymış. anneniz sex bağımlısı olabilir mi?

bir de zeka seviyesi düşük demişsiniz de ülkemizin ortalama iq’su 88 en az 100 olmalıyken. dolayısıyla ülkemizde çoğu kişi böyle ne yazık ki o bir kıstas değil.

Ben annenizde zihinsel bir sıkıntı olduğunu düşündüm. Zihinsel engelli bireylerde cinselliğe buna benzer yönelim olabiliyor. Yetişkinlerde zihinsel engelli raporu alınabiliyor mu bilmiyorum ama bunu araştırın bence. Zihin engelli ise hukuksal başka durumlara bakarsınız. Anneniz çok kötü şeyler yaşatmış haklısınız ama beyni iyi çalışmıyorsa babanız boşadığında ortalıkta kalacak yani nasıl söylesem kullanırlar annenizi geneleve bile düşebilir. Ayrılmasalar olmaz mı yani sürekli uyutan ilaçlardan yazsa doktorlar yemek yeyip uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…