- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
O zaman annenizi rahat bırakın elinizde delil olsun.İşte bilmiyorum hiç, babam elimde bi tek evim vsr size bırakabileceğim onu da annene yedirmek istemiyorum hak etmiyor diyor sorun bu aslında
Amiin teşekkür ediyorum, annemin bu dertlerinden kendi evliliğime sevinemiyorum sürekli konumuz buBoşanma için şahtliğiniz tlfn dökümü vs yeterli diye biliyorum.. ama annenizin ruh saglıgı bozuk belli cok üzüldüm sizin içinde.. Allah yardmcınız olsun umarım yasadklarnız szde agır hasarlsr brakmaz
Düğünüstü masraf çok, danışma ücretleri ne alemde bilmiyorum araştıracağımAnne agır kusurlu taraf ama zaten.. bi avukata danştınz mı hiç
Bizde bunu düşündük aslında en temizi bu ama devretme ücreti 20.000 miş çok sıkışık zaman zorlanıyor adamEvi size devretse simdilik
İst da 1,500- 2,000civarydıDüğünüstü masraf çok, danışma ücretleri ne alemde bilmiyorum araştıracağım
Üniversite hastanesine götürüyorum uzun süredir, ruh sinir hastalıkları hastanesine de götürdüm, kendi çabalaması lazım düzelmesi için diyorlar hep
Bir seneden fazladır kullanıyor ilaçları dediğiniz gibi doktor ilaçlarla dürtülerini kontrol altına almak dışında bir şey yapmayız dedi ama ilaçta kâr etmiyor, konuşacağım bunları teşekkür ediyorumCanım yanlış anlama ama, annen doğru ve yanlışı ayırt edemiyor. Depresyon ve anksiyeteden öte bir durum var, zaten ilaçların iyi kötü etki etmesi gerekirdi şimdiye. Bir avukatla görüşün durumu, yatarak mı tedavi olur, bu durumda devlet bakım evine mi yatırılır bilmiyorum artık ama böyle olmaz. Vasi de atanmasını konuşun, kendi başına evrak işlerine karışamasın. Evde güvende olur.
Yani boşansalar, eğer iletişimi tamamen kesmezseniz ki bu çok zor sizler için, sizin başınıza çok büyük dertler açılır.
Bunu bende düşünüyorum belli periyotlarla yaşıyoruz bu rezilliği ama birçok doktor gezdik sayamıyorum, bir tanesi bile demez miydi kiBipolar olabilir mi anneniz ? Mani dönemlerde mi bu tarz davranıyo acaba aklıma ilk bu geldi
Söyleyeceğim babama yoksa bu boşanma işi uzayacak bir an önce annemden kurtulup rahatlamak istiyorum, şu mutlu zamanlarımı bana zehir etti,
Bir seneden fazladır kullanıyor ilaçları dediğiniz gibi doktor ilaçlarla dürtülerini kontrol altına almak dışında bir şey yapmayız dedi ama ilaçta kâr etmiyor, konuşacağım bunları teşekkür ediyorum
Bunu bende düşünüyorum belli periyotlarla yaşıyoruz bu rezilliği ama birçok doktor gezdik sayamıyorum, bir tanesi bile demez miydi ki
Anneannemin yanına gönderecektik aslında ama orada da rahat durmadığı için durdurmadılsr dayım gelirse öldürürüm diyip duruyor telefonunu kırmış adamla konuştuğunu görünce, kadın sığınma evleri sizce olur muAnneniz boşansa nereye gidecek? Ben evden çıkıp, sizleri rahat bırakacağını sanmıyorum.
Tabiiki anlattım zaten annemin yanında brn giriyorum hep, baban katlanmasın boşansın düzelmez bu dedilerAnnen doktorlara yalan söylüyor olabilir mi? Hiç sen gidip anlattın mı tüm olanı biteni doktorlara. Buraya anlattığın gibi?
Ya çünkü depresyon ve anksiyeteyle çok bağdaştıramadım anlattıklarınızı. Tabi doktorlar daha iyi bilir ama öyle bi durum varsa da depresyon diyip antidepresanı yazıp gönderiyorlarsa o da mani atağı yapıyo acaba mı dedimBunu bende düşünüyorum belli periyotlarla yaşıyoruz bu rezilliği ama birçok doktor gezdik sayamıyorum, bir tanesi bile demez miydi ki
Anneme zeka testi yaptılar olması gerekenden fazla düşük çıktı bu hallerini de ona bağladılar, evde yatıyor zaten sürekli sigara yemek yatmak başka yaptığı yok bir senedir bu yüzden de depresyon diyebilirlerYa çünkü depresyon ve anksiyeteyle çok bağdaştıramadım anlattıklarınızı. Tabi doktorlar daha iyi bilir ama öyle bi durum varsa da depresyon diyip antidepresanı yazıp gönderiyorlarsa o da mani atağı yapıyo acaba mı dedim
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi durum. Ama babanızda iyi sabır varmış :) size de hayırlı olsun şimdiden mutluluklar sorunsuz gider herşey umarımAnneme zeka testi yaptılar olması gerekenden fazla düşük çıktı bu hallerini de ona bağladılar, evde yatıyor zaten sürekli sigara yemek yatmak başka yaptığı yok bir senedir bu yüzden de depresyon diyebilirler
ne konuşuyor elin adamlarıyla? normal arkadaşça mı yoksa sexting, cinsellik fln mı?Bir senedir düzenli olarak her ay psikiyatriye götürüyorum anksiyete ve depresyondan başka tanı konmadı ama başka bir hal var, sürekli bir adam bulup konuşuyor babamın tanıdığı özellikle sonra da ortaya çıkıyor tabi gidecek yerim yok diyip acındırıyor, kafa zehir gibi ama yaptıklarının iğrençliğinin idrakinde değil gibi, nikahım var haftaya elin adamıyla konuşma derdinde, sözümde de aynı adamla konuşmaya çalışmıştı ben ortalıkta çırpınırken
Anneannemin yanına gönderecektik aslında ama orada da rahat durmadığı için durdurmadılsr dayım gelirse öldürürüm diyip duruyor telefonunu kırmış adamla konuştuğunu görünce, kadın sığınma evleri sizce olur mu
Tabiiki anlattım zaten annemin yanında brn giriyorum hep, baban katlanmasın boşansın düzelmez bu dediler
ben bunu yeni okudum çok üzgünüm ben normal konuşma sanmıştım, olay çok fenaymış. anneniz sex bağımlısı olabilir mi?Birebir ilişkiye girdiklerini görmedim açık açık yazacağım, boynu mosmor olduğu zamanlarını bilirim babam adamın altından alıp götürdü ama bunu anlatmak dışında nasıl ispat edeceğiz, bir ara babamın teyzeoğlı gelmişti evimize annem göğüslerini gösterirken bastım ama ilişkiyi göremediğim için olmuyor sanırım delirmeme ramak kaldı artık, gecenin bir vakti evimizin deposunda bir adamla buluştuğunu bilirim daha ne gerekli ki
Ben annenizde zihinsel bir sıkıntı olduğunu düşündüm. Zihinsel engelli bireylerde cinselliğe buna benzer yönelim olabiliyor. Yetişkinlerde zihinsel engelli raporu alınabiliyor mu bilmiyorum ama bunu araştırın bence. Zihin engelli ise hukuksal başka durumlara bakarsınız. Anneniz çok kötü şeyler yaşatmış haklısınız ama beyni iyi çalışmıyorsa babanız boşadığında ortalıkta kalacak yani nasıl söylesem kullanırlar annenizi geneleve bile düşebilir. Ayrılmasalar olmaz mı yani sürekli uyutan ilaçlardan yazsa doktorlar yemek yeyip uyusunBirebir ilişkiye girdiklerini görmedim açık açık yazacağım, boynu mosmor olduğu zamanlarını bilirim babam adamın altından alıp götürdü ama bunu anlatmak dışında nasıl ispat edeceğiz, bir ara babamın teyzeoğlı gelmişti evimize annem göğüslerini gösterirken bastım ama ilişkiyi göremediğim için olmuyor sanırım delirmeme ramak kaldı artık, gecenin bir vakti evimizin deposunda bir adamla buluştuğunu bilirim daha ne gerekli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?