Annem polisimi istemiyor :(

saglikmemuru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
19
0
0
Şırnak
Merhaba kızlar,

Annemle konuştum bugün sadece varlığından haberdar olduğu erkek arkadaşım hakkında detaylıcaaa bilgi verdim, sebebi erkekk arkadaşım ailemle tanışmak istiyorr yakın zamanda isteme mevzusu gündeme gelecek kanımca.

Annem polis olduğu için tabiri caizse kellesi koltukta olduğu için kendisini istemiyorr vermem evlendirmem diyor, çok ön yargılı ben ne yapacağım bilmiyorum annemi üzmeyi hiç istemiyorum ama erkek arkadaşımı da çokkkkkkkkkkkkkkk da seviyorum

canım herkesin kellesi kolttukta ne zaman ne olacağını kimse bilemez,bu korkuylada yaşanmaz
keske bi tanışsaydılar belki annenin fikirleri değişir onay verir
güzel bi ilişkiniz varmış umarım annende razı olur da üzülmezsin

Merhaba kızlar,

Annemle konuştum bugün sadece varlığından haberdar olduğu erkek arkadaşım hakkında detaylıcaaa bilgi verdim, sebebi erkekk arkadaşım ailemle tanışmak istiyorr yakın zamanda isteme mevzusu gündeme gelecek kanımca.

Annem polis olduğu için tabiri caizse kellesi koltukta olduğu için kendisini istemiyorr vermem evlendirmem diyor, çok ön yargılı ben ne yapacağım bilmiyorum annemi üzmeyi hiç istemiyorum ama erkek arkadaşımı da çokkkkkkkkkkkkkkk da seviyorum

bence tanıştır bi şekilde bi yerde karşılaşmış gibi yapıp oturun bi çay için, belki hoşlanır sevgilinden, yumuşar, o da tatlı dilli olsun annene karşı biraz
annenin kötü niyeti yokki, ülkenin son durumu ortada korkması normal bence, polislerin doğu görevi osu busu derken, eşini kaybedersen diye korkuyormuş kadıncağız

Son düzenleme:
canım herkesin kellesi kolttukta ne zaman ne olacağını kimse bilemez,bu korkuylada yaşanmaz
keske bi tanışsaydılar belki annenin fikirleri değişir onay verir
güzel bi ilişkiniz varmış umarım annende razı olur da üzülmezsin

o kadar ön yargılı ki tanış diyorum ona bile razı gelmiyor, bir gün canıma tak edecek çocuğu tutup kolundann getirecem eve yaaaaaaa

bence tanıştır bi şekilde bi yerde karşılaşmış gibi yapıp oturun bi çay için, belki hoşlanır sevgilinden, yumuşar, o da tatlı dilli olsun annene karşı biraz
annenin kötü niyeti yokki, ülkenin son durumu ortada korkması normal bence, polislerin doğu görevi osu busu derken, eşini kaybedersen diye korkuyormuş kadıncağız

özel harekat polisi olduğundan batıda işi yok zaten, 2 yıldır hakkarideydi şimdi batıya tayin oldu ama yine 1 ay batıda 1 ay doğuda.

annem evlenince 1 ay evde yalnız olacağımı duysa zaten vermem diye yemin billah eder :(

Annem belki kendince haklıdır ama siz birbirinizden vazgeçmedikten sonra kim ne yapabilir ki? :ssz:

valla canım bunlar kısmet işi senelrce doğuda görev yapan yakınıımız sağ sağlim geldi ama bir hafta sora bi binanın yanından geçerken başına bi inşaat malzemesi düştü ve hayatını kaybetti
bence bu örneği annennede anlat
kaderden kaçılmıyor çünkü

özel harekat polisi olduğundan batıda işi yok zaten, 2 yıldır hakkarideydi şimdi batıya tayin oldu ama yine 1 ay batıda 1 ay doğuda.

annem evlenince 1 ay evde yalnız olacağımı duysa zaten vermem diye yemin billah eder :(

Kendisini tanıyınca belki kabul eder annen. Anlamadım 1ay mı 1yıl mı.. 1aylık görev mi olur yaa.. Ben de doğudayım benim eşimde jandarma özel harekat polislerle birlikte çalışıyorlar, hiç duymadım 1aylık görev.. :ssz:

Valla polislik iyi bir meslek, hele günümüzde.. Annen bir şans versin,en azından bir tanışması için ikna et..

polise ön yargı var ama yanlış başımız sıkışsa hep polis imdadımızda halbuki...Allah başımızdan eksik etmesin:72:

annene cok kızdım.hemde şaşırdım.

abimde polis ve acayip rahat bi meslek.evet biraz fazla masai yapabiliyolar ama haftada 3 gün gündüz evde ve 1 günde tam tatili var.aldıgı maaşta yanına fıstık :1:

hem vallahi kısmetleri arttı senin annen nerden cıkartmış bu fikri bilemedim.

bideeee.özel harekat demişssn zaten süreli degilmi? görev süresi 2-3 yıl degil mi,ben degişicek diyebiliyorum.

Kelle koltukta ne demek canım. Şuan mesela sağlık çalışanarının sağlığı daha da tehlikede. Yada inşaatlarda çalışan ustalar, temizlik yapan hanımlar... Bilgisayar başında çalışanların da damar tıkanıklığı kalp krizi vs. tehlikeler var. Annemin uzak bir akrabası kadın yıllarca hasta yaşadı. Artık son zamanları denildiği bir anda ona bakan eşi vefat etti hemde aniden. Kadın 9 - 10 yıl daha yaşadı.

sizi çok çok iyi anlamaktayım...

benimde erkek arkadaşım polis olmak üzere, atanmasına bir kaç ay kaldı... hayırlısıyla okulunu bitirmesini bekliyoruz...

ilişkim çok uzun yıllara dayanır ve annemde ilk zamanlarından beri bilir... sevdiğimin polis olmak üzere olduğunu öğrendiğinde çok söylendi..

zor olur kızım, tayini çok kızım... kurulu düzeni yok kızım.... seni dışarı başka bir şehire vermek istemiyorum kızım.... sen duygusalsın yalnızlığa alışamazsın kızım....:24:

sizde tahmin ediyorsunuzdur zaten...

ama ne oldu?
annem onu dinlemediğimi fark etti...

annem hayatımdaki en değerli insandır, kesinlikle onayı olmadığı bir ilişkiyi sürdürmem... ama annem bende ki değişimi gördü...

yıllardır konuşmasına rağmen benim ısrarla sevdiğimden vazgeçmeyip hayatıma daha da bir dahil ettiğimi gördü...

henüz hiçbir ciddi atım atmamış olsak da benim ne kadar sadık olup, nasıl sabırla beklediğimi gördü...

aylar öncesinden planlı olan programlara sevgilimin izin alamayıp katılamadığı sıralarda benim ağlamayıp olsun anne, iş bu, hayat bu... dediğimi gördü...

her şeye ağlayan kızının, bir polise sabrettiğini, nöbetlerinde dualarla sabahladığını gördü...

arada yine söylenir ama kendi de artık boşa konuştuğunu biliyor...:1:

ben hep aynı şeyi söylerim; evli olmasak da kendisi kocamdır,hayatımdır...

Allahım hepsini içlerinde sevdiğimi de korusun ama onsuzlukta ağlamaktansa, varsın sevdiğim nöbette bende evde gelecek diye bekliyor diye sıkıntıdan ağlayayım..
ama yeter ki
sonunda aynı evde olabilelim... başımı kendisiyle aynı yastığa koya bileyim...

tavsiyem anneniz sabrınızı ve bu zorluğun altından kalkabileceğinizi görsün...

sizin kötülüğünüzü istemiyor, her anne evladı için endişelenir... annenize de hak verin.
ama önce kendiniz emin durun...

anneniz sizi görünce zaten söylediklerinden vazgeçecektir..
yeter ki sizin sevginizi ve sevgiden önce sabrınızı görsün...:34:

umarım her şey yoluna girer biran evvel...

Back
X