- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi AdventureTime
-
O tamponu içime nasıl sokucam kii bir de nerede satılır ne kadardır fiyatı anneme aldırayım
Ay aynen. K.cinin cakildaklariyla girenler vs offYaa bi de kisisel temizligine dikkat etmeyen pis kalintilarla havuza girenleri dusun.Iyyy zaten girmiyordum hic ama cok igrencc
Çekilin cahilin takımı geldiÇekilin cahil geldi :)
Nereye koli bandı?
Mayodan gözüküyor muydu, gerçi taytlı yüzücü mayosu giyiyorsunuzdur değil mi
Çekilin cahilin takımı geldiBant koli yapıştırılan bölge Anlamadı ben
Çekilin cahilin takımı geldiBant koli yapıştırılan bölge Anlamadı ben
Okudum canım,
Okudum canım,40 yıl düşünsem aklıma gelmez,ihtiyaçlar icatların anasıdır diye boşuna dememişler
Bunu belirtmen iyi oldu bence pelin,yapmaya kalkanlar olur,düşünemiyorum gerisiniAman diyim normal havuza girerken yapilacak sey degil :)
Simdi, benim ergenligimde, turnuvalarda regl olursak yarisa baslamadan hemen once vajina girisine gazli bez koyup genis bir koli bandini ust genital bolgeden popoya kadar yapistirir oyle girerdik, bunu hic kullanmayanlar da vardi cunku olimpik havuzlarda basinctan dolayi kanama olmaz, ama o zaman da sudan ciktigin an akar.
Neyse yani eglence amacli yuzerken kullanilabilecek bisey degil, max. Bikac dk suren turnuvalarda, gosterilerde alternatif yoksa basvurulan bir yontem.
Ama kadınlar hakikaten daha zeki, erkekler hayatta akıl edemez böyle şeyleri.
Ondan dolayı sanırım onların hayat daha kolay, dağına göre kış işte.
Ama kadınlar hakikaten daha zeki, erkekler hayatta akıl edemez böyle şeyleri.
Ondan dolayı sanırım onların hayat daha kolay, dağına göre kış işte.
Bazı insanlar denizden bile mikrop kapabiliyor. Havuz kesnlkle olmaz. Unut yani bence.Merhaba ablalarım.
8-9 gün falan sonra tatile gidiyoruz.6 gün kalacağız ve ben malesef ki regl günlerimi takip etmiyorumVe tatile denk gelebilir.Yaşım da 16 annem ilaç kullanma daha küçüksün dedi zararlı dedi izin vermedi.
3.günden sonra gir bir şey olmaz dedi boşa mı para verdim ben dedi kızdı
Ben tamamen bittiğinden emin olmadan girmeme taraftarıyım ama annem illa gireceksin diyor.Üstelik daha önceden de söylemiştim o tarihlere gelebileceğini.Bayram bittikten birkaç gün sonra olmuştum en son.
Girilebilir mi gerçekten 3 gün sonra havuza veya denize?
Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
Girmeyeceğim zaten,hevesim de yoktu zorlanıyordumBazı insanlar denizden bile mikrop kapabiliyor. Havuz kesnlkle olmaz. Unut yani bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?