Annem reglken havuza girmeye zorluyor

O tamponu içime nasıl sokucam kii bir de nerede satılır ne kadardır fiyatı anneme aldırayım

Canim benim 16 yasinda tahminen en az 4 yildan beri regl olan genc bir kiz olarak tamponun marketlerde bile satildigini bilmen gerek. Unutma regl olmak ayip degil, utanc verici degil. Gözünün, kulaginin olmasi Kadar dogal.
Tamponu marketlerde eczanelerde hemen pedlerin yaninda bulabilirsin Kücük, orta ve büyük boylari var. Ben sana Kücük almani tavsiye ederim. Vajina na Dogru yerlestirmen gerek eger cok önde birakirsan rahatsiz eder ama bunun icin sanirim youtubedan videolari izliyebilirsin. Kullanmaya karar verirsen aliskanlik kazanman icin reglinin ilk günlerinde normal pedini kullan yani sira tamponuda kullan. en önemlisi hijyen ve sizma olmamasi icin 1-2 saatde bir degistir. Bu sekilde aliskanlik kazanir 3cü gün havuzda tamponu kullanirken rahat edersin. Birde tamponun ipine dikkat etmen gerekir. Ipi mutlaka acmalisin acmazsan tamponu cikaramazsin :)))) actigindada ipini dikkatli yerlestirki bikininden cikmasin tatlim.

Türkiyede okullarda hala senede 1 saatligine kizlari tiyatro salonuna toplayip, saglikci ablalar regl iken karniniza sicak su koyun diye söylesi yapiyorlarmi yoksa komple iptal mi edildi ?!!!

Canim bence geciktirici kullan tampon zara zarar verebilir. Bir doktor yazisi okumustum bununla ilgili. Eger zar hassasiyetin varsa diye soyluyorum yoksa zaten kullan rahat edersin. Ama tampon da kullansan bilemiyorum yani mikrop kapmaz misin havuzda onun da gecirgrnligi yok mudur acaba tamponun da ? Bence kullan geciktiriciyi oralarda ped tampon mu ugrasacaksin bosver

Yaa bi de kisisel temizligine dikkat etmeyen pis kalintilarla havuza girenleri dusun.Iyyy zaten girmiyordum hic ama cok igrencc
Ay aynen. K.cinin cakildaklariyla girenler vs off hic dalamam ben zaten havuzda cok tiksinirim. En iyisi deniz onda da sabahin ilk saatlerinde girip acilmak lazim. Aslinda keske operatorlerin ameliyata girmeden once ilaclandigi gibi, havuza girecek herkese ilac basilsa ne kadar guzel olur

girilmez tabiki. enfeksiyon kaparın. ayrıca da bu risk alınır mı kanlı kanlı havuzda görünürse? iğrenç. annenden habersiz de olsa ilaca başla 1 seferden bişey olmaz.

Çekilin cahilin takımı geldiBantkoli yapıştırılan bölgeAnlamadı ben

Aman diyim normal havuza girerken yapilacak sey degil :)
Simdi, benim ergenligimde, turnuvalarda regl olursak yarisa baslamadan hemen once vajina girisine gazli bez koyup genis bir koli bandini ust genital bolgeden popoya kadar yapistirir oyle girerdik, bunu hic kullanmayanlar da vardi cunku olimpik havuzlarda basinctan dolayi kanama olmaz, ama o zaman da sudan ciktigin an akar.
Neyse yani eglence amacli yuzerken kullanilabilecek bisey degil, max. Bikac dk suren turnuvalarda, gosterilerde alternatif yoksa basvurulan bir yontem.

Bunu belirtmen iyi oldu bence pelin,yapmaya kalkanlar olur,düşünemiyorum gerisini

Ama kadınlar hakikaten daha zeki, erkekler hayatta akıl edemez böyle şeyleri.
Ondan dolayı sanırım onların hayat daha kolay, dağına göre kış işte.

eminim yeni neslin çok daha sağlıklı ve pratik yöntemleri vardır
ben ilk alman bir kızda menstural cup ı gördüğümde inanılmaz şaşırmıştım mesela, sene 93 mü ne, anneme anlatmıştım, o neymiş kız, içine kaçar demişti
velhasıl onların 24 yıl önce kullandığı şey bizde hala yaygınlaşmadı, belki sporcular falan kullanıyordur, öyle umuyorum yani :)

Tampon ile ilk gün bile denize giriyorum. Girmeden ve cikdikdan hemen sonra degiştirmek şartıyla.

Havuza genel olarak girmiyorum.

Bazı insanlar denizden bile mikrop kapabiliyor. Havuz kesnlkle olmaz. Unut yani bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…