Annem reglken havuza girmeye zorluyor

Valla ben oyle bi havuza girmek istemem. Milletin kirli kanı agzima girer orama burama deger. Girdiginiz gibi kirmizi kirmizi suya yayilir zaten. Cikarsin orkid şırıl şırıl olur.

En iyisi gidip eczaneye sor bu yaşta hangisini kullanabilirim diye.

Ilac kullanmak zararlida diger durum baskalari icin cok mu saglikli?

Havuza girilmez kesinlikle mikrop kaparsin cunku rahmin acik ve mikrop bulastirirsin..
Denize 4. Gunden sonra belki girebikirsin oda eger azaldi ise denize girersin dusunu alirsin hemen üstünü degistirsin ve pedini takarsin... yoksa hasta olursun etraf batar..birde girdigin deniz temiz ise gir...

Yaa bi de kisisel temizligine dikkat etmeyen pis kalintilarla havuza girenleri dusun.Iyyy zaten girmiyordum hic ama cok igrencc
rezalet yemin ederim. kendini bilmez insan cok. bu kadrini tahmn edemezdm.reglyken havuz böykkk. ben bi otelde oyle birine denk gelsem orayi ayaga kaldirir kadini da dava ederdim netttt

Annemi zapt etsem de babama söyler onla hiç başa çıkamıyorum.

Bana kızmanıza gerek yok.Ben de istemiyorum zaten girmek.Havuza asla girmem zaten.Denizi dert ediyorum sadece :/
Reglim 5 gün sürüyor.6.gün normale dönüyor.sadece akıntımın rengi çok hafif kırmızımsı-kahverengimsi oluyor.

sana kızmıyoruz canım,
sadece bir anne 16 yaşındaki kızını nasıl zorla denize ya da havuza sokar aklım almıyor, benim 5.5 yaşında bir kızım var onu bile zorla suya sokamam kıyameti koparır,
zaten niye sokayım hele de enfeksiyon kapma riski varken, hiç normal bir davranış değil bu, akıl alır değil yani...
hadi her şeyi geçtim, kanlı havuza kendisi nasıl girecek?
ya da denizden çıktığında bacaklarından akarsa ve utanırsan, seni nasıl teselli edecek?

Bi kere başıma geldi regl günlerini takip etmezdim bende tam havuza girdim regl oldum havuzdan çıkması berbat zaten bacaklardan akıyor hep kendini rezil etme girme sakın

Kusura bakma ama annene kızdım. Böyle yapanlar yüzünden havuzlar mikrop yuvası. Girme hem kendi sağlığını hemde başkalarının sağlığını tehlikeye atma. Annen para boşuna gidecek diye korkuyorsa kendisi sabaha kadar havuzdan çıkmasın allahım ya..

Bence zaten tatil sadece havuz deniz demek değil ki,ben küçük bi şehirde yaşıyorum.yaşadığım yerde deniz yok.Yani sırf sahilde mayoyla uzanıp güneşlenmek,suya ayağımı sokmak,o tatil kokan havayı solumak bile bir şey.
Veya odada klimanın altında ya da dışarıda gölgelik bir yerde serinde kitap okumak,restoranda oturup bir şeyler içmek sıcakta duşa girip çıkmak zamanı geçirir bence.
Tabiiki denizin havuzun yeri ayrı özellikle denize girmeyi çok istiyorum ama son günü çok çok az kanadığı zamanlar hariç girmem çok zor.Anneme laf anlatamıyorum

Yalniz annen de o kanli havuzda olacak :)
Gerci boyle kisilere hic bisey olmaz :)
Kendimden biliyorum....midem epey genistir....denizden havuzdan da hic mikrop kapmadim daha...

Yalniz annen de o kanli havuzda olacak :)
Gerci boyle kisilere hic bisey olmaz :)
Kendimden biliyorum....midem epey genistir....denizden havuzdan da hic mikrop kapmadim daha...

Ben de kapmadım :)
Ama kendime de başkalarına da havuzu temizleyenlere de bu kötülüğü yapamam.Havuza asla girmem zaten.Denize belki son gün kanamanın çok çok az hatta yok denecek kadar az olduğu zaman.
İnşallah olmam ya,ben erkek olmak istiyorum

Tatlım bu biraz da senin regli ne kadar agır yasadıgına baglı mesela ben son gün bile giremem..Ama eger ki hafif akıntın oluyorsa 3.gününde annene hijyen açısından doğru olmadığını eğer olur da havuzda bi kaza yasanırsa herkesin görücegini ve bundan rahatsız olucagını anlat ama bence de denize girmende bir sıkıntı olmaz en olmadı dersin ki denize giricem ben havuz yerine.O kadarına da karısıcagını sanmıyorum.Ayrıca tatil zamannı sana sormadıysa bosuna mı para verdim demeye de hakkı yok.Biyolojik bir şey canım napalım tıkayalım mı yani...

Anayasa hasta iken havuza görenleri varmış bende havuzda iken acaba çocuklar işiyor mu diye çekinirdim.Allah annemizden hesabını sorsun inşallah.kul hakkına giriyor aynen söyleyin o kadına sinir oldum

Tatile gitmenize bikaç gün varsa belki gitmeden önce olursunuz son bikaç gününü o şekilde geçirirsiniz, onda da girmezsiniz ya da hemen olursanız son bikaç günü denk gelir, tatilin ilk günleri girmezsiniz. Adet geciktirici ya da adet söktürücü doğal şeyler var onlarla bir şekilde tatile denk getirmemeye çalışın derim.

Mikrop kaparsin tatile verdiginin 3 katini hastaneye verir bir de hirpalanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…