- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Havuza girilmez kesinlikle mikrop kaparsin cunku rahmin acik ve mikrop bulastirirsin..Merhaba ablalarım.
8-9 gün falan sonra tatile gidiyoruz.6 gün kalacağız ve ben malesef ki regl günlerimi takip etmiyorumVe tatile denk gelebilir.Yaşım da 16 annem ilaç kullanma daha küçüksün dedi zararlı dedi izin vermedi.
3.günden sonra gir bir şey olmaz dedi boşa mı para verdim ben dedi kızdı
Ben tamamen bittiğinden emin olmadan girmeme taraftarıyım ama annem illa gireceksin diyor.Üstelik daha önceden de söylemiştim o tarihlere gelebileceğini.Bayram bittikten birkaç gün sonra olmuştum en son.
Girilebilir mi gerçekten 3 gün sonra havuza veya denize?
Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
rezalet yemin ederim. kendini bilmez insan cok. bu kadrini tahmn edemezdm.reglyken havuz böykkk. ben bi otelde oyle birine denk gelsem orayi ayaga kaldirir kadini da dava ederdim nettttYaa bi de kisisel temizligine dikkat etmeyen pis kalintilarla havuza girenleri dusun.Iyyy zaten girmiyordum hic ama cok igrencc
+1girilmez, mikrop kaparsın, kaptırırsın,
ayrıca bir damla kanasan suyla karışıp bariz akar bacaklarından, yerlere falan damlar
Annemi zapt etsem de babama söyler onla hiç başa çıkamıyorum.İyi de zaten tampon da kullanmıyorsan nasıl gireceksin ki, ben anlamadım. Deniz için de geçerli, ne giyeceksiniz de gireceksiniz yani?
Adetiniz kaç gün sürüyor bu arada, full tatil öyle geçecek değildir, bitene kadar sabredin güneşlenin. Annenize de bana karışma deyin, ergensiniz siz, az asi olun :))
Bana kızmanıza gerek yok.Ben de istemiyorum zaten girmek.Havuza asla girmem zaten.Denizi dert ediyorum sadece :/
Reglim 5 gün sürüyor.6.gün normale dönüyor.sadece akıntımın rengi çok hafif kırmızımsı-kahverengimsi oluyor.
Ailede aklı selim biri yok mu hic?Annemi zapt etsem de babama söyler onla hiç başa çıkamıyorum.
Yalniz annen de o kanli havuzda olacak :)
Gerci boyle kisilere hic bisey olmaz :)
Kendimden biliyorum....midem epey genistir....denizden havuzdan da hic mikrop kapmadim daha...
AboooooBu arkadas da bisey olmaz demisEki Görüntüle 2025194
Merhaba ablalarım.
8-9 gün falan sonra tatile gidiyoruz.6 gün kalacağız ve ben malesef ki regl günlerimi takip etmiyorumVe tatile denk gelebilir.Yaşım da 16 annem ilaç kullanma daha küçüksün dedi zararlı dedi izin vermedi.
3.günden sonra gir bir şey olmaz dedi boşa mı para verdim ben dedi kızdı
Ben tamamen bittiğinden emin olmadan girmeme taraftarıyım ama annem illa gireceksin diyor.Üstelik daha önceden de söylemiştim o tarihlere gelebileceğini.Bayram bittikten birkaç gün sonra olmuştum en son.
Girilebilir mi gerçekten 3 gün sonra havuza veya denize?
Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?