Annem sanırım büyü yaptıracak kadın delirdi iyice..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lemansgel1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
72
54
8
29
Arkadaşlar merhaba, babam yıllar önce vefat etti bir erkek kardeşim var annem evli biriyle görüşüyor 10 senedir. Artık karı koca gibi oldular bize de iyi davranıyor adam, ne kadar kabullenmek istemesekte küçüklükten hayatımızda olduğu için adam alıştık babamız yerine koyduk Allah razi olsun bize bir kötülüğü olmadı lütfen beni yargılamayın benim elimde olsa bende böyle olsun istemezdim.. şöyle bir sorun var annemin telefonda biriyle mesajlaştığını gördüm sonra merak ettim o lavabodayken baktım medyum gibi biriyle konuşmuş. Annemden bazı şeyler istemiş ceylan bağırsağı vs isterseniz siz gönderin isterseniz parasını gönderin biz temin edelim demiş türlü tuhaf şeyler istemiş medyum. Anneme sordum dayanamadım oda önemli bir şey değil dedi büyü falan değil dedi ama sanırım görüştüğü kişiye büyü gibi bir şey yaptıracak araları bozuktu bir kaç gündür. Yapma anne hem bu dünyanı hem öbür dünyanı mahvetme pisliği bize de bulaşır evlatlarını düşünüyorsan yaptırma dedim ama dinlemeyecek beni. Yani gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum o tür şeylerden çok korkuyorum ya zarar gelirse bize kardeşime veya bana anneme bize de bulaşsın istemiyorum rabbim bizi korur mu böyle bir günah bize de bulaşır mı kardeşimle. Siz olsanız ne yapardınız ? Konu o adam olunca annem aklını mantığını kaybediyor

Üzülmeyin. Herkesin günahı kendine. Kendinize ayrı bir yaşam kurmaya çalışın annenizi kendi haline bırakın.

Konu sahibi gidiyorsunuz: şuttttt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X