- 15 Temmuz 2019
- 4.473
- 6.899
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Kötüyü çağırma derdim hep kadının enerjisi sağlammış…Anneniz evrene mesaj yollamış resmen
Nerden anlatmaya başlayayım ki.Şanssızız , bizde şans olsa , bizim nasibimiz yok diyen kişiler hep çekiyor olumsuzlukları ve çevresine de yansıtıyor.
Ne şanssızlığı varmış annnein ?
Bir kolu mu eksik ?
Geçinecek kadar parası mı yok ?
Anne babasını tanımadan mı büyümüş ?
Bu kadar ufak şeylerden kendisini şanssız ilan eden insanlar bana hep nankör gelmiştir.
Kar sizin için çok büyük bir engelse ertelersiniz iki hafta ne olacak sanki
Kar bu hafta bitiyor sanki aylarca yağan bir şeymiş gibi evham yapıyorsunuz. Tatlı heyecanlar anlıyorum ama negatif enerjilisiniz bundan bi çıkın bence. Size zararYakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Geçen ay onların nişan günü hariç o hafta yağmurluydu.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.
Buna kendinizi psikolojik olarak inandırırsanız hayatınız boyunca hep olumsuz şeyleri çekersiniz.Nerden anlatmaya başlayayım ki.
Mesela kendi düğününde kar yağmış çünkü şanssız olduğu için. Şubat ayında yapmasının alakası yok ama.
Böyle bir anneyle büyüdüm benim düşüncem de en sonunda oraya çekildi.
Sırf sizin nişanınız var diye yüzyılın en soğuk mart ayını yaşıyoruz evetYakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Geçen ay onların nişan günü hariç o hafta yağmurluydu.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.
Ben değilim ki bunu yapan annemden sonra etrafımda başladı. Heyecanım darbe aldı resmen.Kar bu hafta bitiyor sanki aylarca yağan bir şeymiş gibi evham yapıyorsunuz. Tatlı heyecanlar anlıyorum ama negatif enerjilisiniz bundan bi çıkın bence. Size zarar
Haklısınız ben yağmasında problem de görmüyorum ama annem şanssızlığımıza vuruyor ya lafı hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. Bir de şurası var mart ayını isteyen de kendisiydi.Düğünüm bahçedeydi..Mayısta yapmak istedik eşimle tayin işlerinden dolayı, kv de tutturdu temmuz diye olmaz dedik, sürekli ama yağmur yağar hava kötü dedi durdu aylarca...Düğün günü keşke sadece yağmur yağsa resmen fırtına, yağmur, sel göz gözü görmediÜzüldüm mü hayır, bu da benim için bir anı olarak kaldı, en son herkes kaçışıcak yer arıyordu...Çok dillendirirsen çekiyor işte napıcan..
Anneme göre öyle…Aynen sırf sizin nişan için kar yağdı ..
Biz şanssızız diye evet hatta anneme göre babam kısmetsizmiş.Sırf sizin nişanınız var diye yüzyılın en soğuk mart ayını yaşıyoruz evetİklim kriziyle, küresel ısınmayla falan hiç alakası yok. Tek sebep sizin nişan yapmanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?