- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Annen cok yanlış bakıyor bence. Belki senin daha bereketli bir evliligin olacak inşallah.Yakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Geçen ay onların nişan günü hariç o hafta yağmurluydu.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.
Teşekkür ederim.Zaten Mart da karar verildiyse herşey göze alınmış demektir. Çokta kötü bir şey değil yani yağmur kar bence, her şey bir anı olarak kalıyor insana..Bazı insanlar sürekli olumsuz konuşmayı sever benim babam da böyledir.Eskiden bende ondan çok etkilenirdim büyüdükçe etkilenmemeyi öğrendim. Şimdi kv de öyle çıktı gülüp geçiyoruz biz .Annenizi değiştiremezsiniz o yüzden siz tadını çıkarmaya bakın derim.hayırlı olsun şimdiden.
İnşallah sağolun. Her olayın kötüsünü düşündüğü için maalesef böyle.Annen cok yanlış bakıyor bence. Belki senin daha bereketli bir evliligin olacak inşallah.
Nerden anlatmaya başlayayım ki.
Mesela kendi düğününde kar yağmış çünkü şanssız olduğu için. Şubat ayında yapmasının alakası yok ama.
Böyle bir anneyle büyüdüm benim düşüncem de en sonunda oraya çekildi.
Annemin kendini artık değiştireceğini düşünmüyorum o yüzden sadece uzaklaşmak istiyorum. Evlenince zaten şehirdışında olacağım.Annenizin önce hayata bakış açısını değiştirip kendisini sevmesi gerekiyor. Bir de şu her şeyin mükemmel olması olayından artık kurtulmamız lazım. Şu an mesela düğünümde yağmur yağsa nasıl mutlu olur o şekilde dans ederdim. Tadını çıkarsak keşke hayatın.
Yok nişan daha olmadı. Ben seçmiş olsam sorumluluğunu şikayet etmeden alırdım sorun da o ya ben seçmedim tarihi de.Siz de nişan için mart ayını seçmişsiniz. Mart kapıdan baktırır , kazma kürek yaktırır ,demişler.
Misafirler yola çıkmadan erteleyebilirdiniz , yola çıktılarsa da : " şanssızız " demek yerine sağlıkla gelmeleri için dua edin.
çok uğraşıyorumAnnene uyma gözünü seviyim ya
Aa attığı başlığa bak
Kıyaslama enerjisinde biri annen yani frekans yayını beter,bari sen düşme buna
Duyma susturmayı dene.Ben değilim ki bunu yapan annemden sonra etrafımda başladı. Heyecanım darbe aldı resmen.
Yok öyle birşeyçok uğraşıyorum
Maalesef anne ne yüklerse çocuk taşıyor. Ben bunu fark ettim iyi yanı ve düzelteceğim inanıyorum ama annem fark edememiş bile ömrünü ben şanssız bir insanım diyerek geçiriyor.
Bari sen değiştirmek için uğraş:)Kesinlikle. Böyle diye diye en kötüler bizi buluyor. İyi düşün iyi olsun desem 5 dakika iyi düşünür sonra yine başlar kötü konuşmaya. Annesinden ne gördüyse sağolsun değiştirmek için uğraşmamış :)
Yakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Geçen ay onların nişan günü hariç o hafta yağmurluydu.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.
Böyle şeyler düşünmeyin yaw :)) Benim annem de şanssız bir kadındır genel anlamda . Ben evlenirken de bayağı da korkmuştu her anlamda . Analarin kaderini kizlar yaşarmış demişti hatta dedim sacmala anne :) Kasımın son haftasonunda güllük güneşlik havada evlendim . Hatta balayına bile gittim . Herkes ya yağmur yağarsa die endiselendi ki Akdeniz'de yağmur baslarsa günlerce surermis . Birseycik olmadı. Siz içinizi rahat tutun,cagirmayin .çok uğraşıyorum
Maalesef anne ne yüklerse çocuk taşıyor. Ben bunu fark ettim iyi yanı ve düzelteceğim inanıyorum ama annem fark edememiş bile ömrünü ben şanssız bir insanım diyerek geçiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?