Kendini gerçekleştiren kehanet. İşte böyle olumsuz olumsuz yargilari salarsaniz evrene tabii ki şans size bakmaz.
Sizin gibi bir arkadaşım var, iki lafından biri 'zaten bende şans olsa' ve gerçekten de gökten madeni para yağsa bu kızın başına sert isabet eder, dikiş falan atarlar. Öyle şanssız bir kız . Ama ben tamamıyla kendisinin çektiğine inanıyorum. Mesela ben çok balliyimdir, b.k gibi durumlar da başıma gelse hep nihayetinde güzel sonlanıyor. Ve kimsenin bana laf olsun diye bile 'sanssiz' demesine izin vermiyorum. İş yerinde mesela benim bilgisayarıma geldiğinde yüklemeyen bir şey olduğunda arkadsim 'aaa sansa bak, olmuyor' dediğinde 'yoo ben çok sansliyimdir. Ver bir de ben deneyeyim' falan derim:) öyle öyle, herkesin lafını ağzına tiktigim için insanlar da artık bana 'yengenc zaten ballı ya, hadi senin şansına şöyle şöyle olsun' falan der, salla kazanlarini bana getirir,ben sallarım

Sana da tavsiye ederim,kimsenin olumsuz olumsuz yargılarını sana söylemesine izin verme. Tık lafi agizlarina