Hayırlı olsun öncelikle kaç aylık hamilesin şuan hassas dönemdesin alınman normal
Bence bide annenin gözünden bakmalısın olaya evet o şekilde söylemese daha iyi olabilirdi ama belki kendini çok yorgun hissediyodur ve kendi evini de ihmal etmek istemiyodur o da bi yerde haklı tabi sende zor durumunda elbette yardımcı olmasını bekliyosun bu da normal bişey. Ama hergün hergün çocuğunada bakamazki o da bir yere kadar zaten bir çocuğa en iyi kendi annesi bakar bakmalı benim görüşüm bu.Bak sana bişey söyliyim ben doğum yaptıktan sonra annem grip olmuştu birkaç gün gelemedi yanıma ama bazı şeyleri öne sürerek daha sonra yine gelmedi ve ben hayatımın en zor anında lohusalığımı yalnız geçirdim çok zordu doğumum zaten çok zor geçmişti

annem 1 ay gelmedi bana....çok kırıldım tabi bunu dile getirdim ama daha sonra konu daha fazla uzamasın diye üstünü kapattım annem hala 3-5 ayda bir gelir bana.... Yakın yerde oturmasına rağmen evi öne sürer bide rahatsız tabi ağrıları oluyor o konuda tamam bişey demiyorum ama en azından evimde olsada bişey yapmasa ama olsa diyorum...
Çok nadir geliyor napayım bende alınıyorum ama yapacak bişey yok böyle kabullenmek zorundayım çünkü bu saatten sonra annemi silemem heralde neticede beni o büyüttü...
Sende böyle düşün bence bacım kafana takma takarsan çok üzülürsün
Anamız yinede Allah onların eksikliğini yaşatmasın