- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
- Konu Sahibi Love_your_life
Keşke şimdiden yardım edersin demek yerine sadece hamile olduğunuzu haber verseydiniz.( bir de zorlaninca yardim edersin çok ucu açık, sonuçta iki çocuk olacak . İkisi de bebek sayılır.Ve siz daima uykusuz - yorgun olacaksınız, zorlanacaksınız .) Doğumdan sonra zorlandığınızı görünce sizin çağırmanıza gerek kalmadan gelir yardımını ederdi zaten . Çünkü annelik böyle bir şey ölene kadar kızsalar da küserler de bizi düşünüyorlar. Ama siz şimdiden söyleyince hele bir de 10 dk mesafedeymiş sürekli çağırıp yardım bekleyeceğinizi düşünmüştür. Annem yeğenime bakarken( 1 yıl) hepimiz o kadar bunalmıştık ki ( bir de ablamın çocuğa şunu yedirmeyin, yanında tel kullanmayın vb. Abartılı müdahaleleri) Annem artık isterse hiç getirmesin daha fazla bakmam diyordu. Ama şimdi hepimiz emrine amadeyiz küçük sıpanın ;arada ablama senin işlerin yoğundur getir bizde kalsin diyoruz . Şu an belliki anneniz yorgun siz de acele etmişsiniz "yardım " istemede . Iki taraf için de bir patlama olmuş. Akışına bırakın bence .