- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi Love_your_life
Niye insanları “zorunda” olsun Zaten sizleri büyütmüşler. Torununa bakmak zorunda değil insanlar hayatlarını sürekli bi çocuk bakmayla geçirsin o zaman. Ayrıca torununa bakmayan ailelere yaşlanınca bakılmayacak mı? Niye sizi büyütmüş olmaları yetmiyor mu?Smdi sana burda bakmak zorunda deilciler gelir bu sanırım cogu kişinin sorunu bendede var bu sorun bebegim cok kucuk ben çalışıyorum eşim calısıyor kvalidem annem bakıyor saılsunlar ama laf soyleyerek yok ySlıyız yok yorulduk blmem ne ama torun. Bu tabiki bakıcaklar ilgilencekler sen onlara yaslandıklarında kendi basınızın caresine bakınmı dyceksin ? Ozmn sende benm b hayatım var ne halin vrsa gör de illaki herkes herkese muhtac kalıcak hastalık var ölüm var ama anlamıyorlar işte bebek bakımı zor ama sende ona gore yardım edıyorsundur annene gezmeye goturuyorsundr istedklerini alıyorsundr en azından ben ole yapıyorum gonlunu hos tutmaya ve soylenenleri duymamaya calısıyorum yoksa emin ol annen bile olsa sana bu acı sözleri soyleyeblıyor
Bakıcı tutacak imkanı olmayan 2 şer üçer çocuk yapmasın o zaman herkes kendi ayağını kendi yorganına göre uzatsın. Bencilce düşünmek kolay olanı.