• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem sevgilimin mesleğini beğenmiyor!!

Buna benzer kacinci konu bu!!! Gercekten boyle konular benim cok canimi sIkIyor!!!

Kimse bana alinmazsin ama gordugum kadariyla bizim millet kadar onyargici millet gormedim vallahi billahi!!
Ilk okulu mezununu begenmiyorlar, lise mezununu begenmiyorlar, meslek okuyanini begenmiyorlar, uni okuyanini begeniyorlar ama ne okuduguna ve nerde okuduguna bagli tabi!!
Ha sonra, bosanmis ailenin cogunu begenmiyorlar, ailede tek cocugu begenmiyorlar, sevmedikleri bir ilden geliyorsan begenmiyorlar... vs vs.
Neden mi? Yok arada cok fark var, yok mutlu olamazsin, yok soyle, yok boyle!

Canim senin konuna gelirsek, annene soyle, insanlik diploma ile olculmuyor!!!

evlilik konusunda ailelerin dinlenmesi taraftarıyım ama bu konu farklı..sen okumuş o ilk okul mezunu filan olsa anneni anlardım ama bu çok saçma olmuş

Benim ablamda halkla ilişkiler ve tanıtım okumakta,Allah kısmet ederse bende mühendislik düşünüyorum
Yarın öbür gün kazanırsam annem evlat ayrımı yapar bakarsın :1:
Hay Allah'ım ya bölümünden dolayı kimilerinin de havalarından geçilmiyo :ssz:

arada aşk varsa gerisi teferuaattırr

canım bunlar takılcak şey değil kendim ve çevremden örnekte vereyim

çok yakın kız arkadaşımın hem ailesi zengin hem mimar sevgiliside orta halli ve lise mezunu ama aşkları görenleri çatlatcak cinsten 3 yıldır dolu dizgin mutlulllar kim ne derse desin engel olamaz

kendime gelince sevdiceğim elektrik elektrnk mühendsi bende muhasebe okudum üniversitede tanıştık ben 2 yılı bitirdim 3 yıldır çalışıyorum sevdiceğimi bekledim oda mühendis oldu bende aöf bitiriyorum, ama ben sözel ve kültürel konularda ne denli yetenekli 1950 1960 lardan bahsedip sevdiceğimi bilgilendiriyorsam oda bana sayısal derslerinden öğrendiklerini anlatıyor biz bir insan oluşturuyoruz derim hep çünkü ikimizinde ayrı yetenekleri ayrı öğretileri var

sevgilim çok yetenekli becerikli ama bende çok fazla bilgili ve araştırmacıyım mühendis olduğu halde benim bilgilerimin altında eziliyor her fırsatta senin gibi bilen biri yok der goooglem der mesela:1::1::1:yani insan kendini geliştirmeli bazen geleceğin müdür adayısın altında gelecekte ezilcem diyip duruyor bu benim sorunmmu hayır şanstır bu yetenektir farklılıktır annene hatırlat belkide erkek arkadaşın daha ön planda olcak iş hayatı okula ösym nin sistemine benzemez

şimdi benim annem dese mühendis olmuş ama çok cahil kızım dünyadan bir haber dese ben umursarmıyım yıkarım ortalığı yine umursamam kimseyide karıştırmam

yada annem dese bula bula halkla ilişkiler mezununumu buldun hiç yakışıyormu sana dese cidden ağzını açtırmam dedirtmemde anne baba dediğin çocuğunun arkasında durcak insan ayırmıcak gün gelir onunda çocuğunu ayırırlar

bence hayatın güzelliklerini yaşayın birinizi dahada iyi tanıyın derim

ben elektronik mühendisliğinde okuyorum o halkla ilişkiler ve reklamcılıkta

İletişim Fakültesini bitiren biri olarak söylüyorum ki Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, sözelin en yüksek puanlı, popüler bölümlerindendir. Kaldı ki olmasa bile her alana saygı duyulmalı.
Annenize bunu da söyleyin.

Son düzenleme:
Gerçekten saçmalığın daniskası,bende annenizin mesleğini merak ettim :27:

Aslında İletişim fakültesine bağlı bir bölümdür halkla ilişkiler ve reklamcılık;güzel ve geniş bir alanı var. Ben bir abuk subuk birşey göremedim.

Bu işe tutunursa ve güzel bir yere kapak atarsa kazancıda iyi oluyor...

Bir arkadaşın dediği gibi sapık değil hırsız değil;sevdiği alana göre bir tercih yapmış.Çocuk üniversite okuyor;çalışacak olan kendisi,onun kişisel tercihi...

Kimseye laf düşmez...

Ayrıca evet davul dengi dengine;ama sizde eğitim olarak bir dengesizlik görünmüyor ki.

Evliliği ayakta tutan sevgidir,saygıdır,iletişimdir,hayata aynı pencereden bakmaktır. Evlilik meslekleri temel alıp yürümüyor ne yazık ki...

Yazık , şimdiki "analar" çocuklarını paragöz, menfaatçi yapıyor .

Sevgi nedir ? Güven nedir ? İyi niyet nedir ? Öğretmiyorlar ...

Yazık, içler acısı ...

pardon anneniz ne mezunu ?
şöyle söyleyeyim anneannem hiç okula gitmemiş çünkü kız kısmı okula gitmez diyen cahil kesim maalesef anneanneme denk gelmiş, dedemde sadece ilkokula gitmiş.şuraya üniversite mezunu 10 kişi getir kendi hırsıyla elde ettiği, genel kültürüyle bilgileriyle o 10 üniversite mezunuda yere serer dedem.demekki neymiş iş sadece okuyup biitirmekte değilmiş kendini geliştirmek daha fazla öğrenmek geliştirmek gerekirmiş değil mi ?

kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız ilkokul ya da lise mezunu olsa bi derece derim ama bölüm beğenmemekte biraz bana haddini aşmak gibi geliyor.nedir yani illa annelerimizin onaylaması mı gerekiyo erkek arkadaşımızın seçtiği mesleği ? kaldıki gayette güzel kendini geliştirebileceği önünün açık olduğu bi meslekmişte.

anneniz mesleğine bakacağı yerde erkek arkadaşınızın karakterine, kişiliğine baksaymış daha faydalı olurmuş.erkek arkadaşınız mühendis ya da doktor olsa durumu iyi olsa ama insan olmasa ? atıyorum sizi dövse ağzından küfür eksik olmasa ? boylesı dusunulmuyor sanırım.yerim oyle mühendisi.

aranız da cıddı anlam da egıtım farkı yok ,ucurum denecek kadar kültur farkı yok .

adam işşiz gucsuz bırı degıl .ee tek sorun sevgılınızın muhendıslık okumaması mı :27:

bu duruma tek bırsey soylenır ;" bulup da bunamak"

nice cıftler işsizlık derdı yuzunden evlenmek ıcın ugrasırken,annen bırazcık yetınmeyı bılsın:34:

Son düzenleme:
ben üni 3. sınıftayım kısmetse 4 olucam seneye bölümüm oldukça ağır üniversite 2. sınıftayken onunla tanıştım deli gibi aşık oldum gözüm hiç bişeyi görmedi çıkmaya başladık şükürler olsun ki hiç bir problemimiz yok annesiyle telefonda konştum abisi ile 3 4 kez yemeğe flan çıktık oda benim kız kardeşimle tanıştı herşey süper giderken anneme söyledim ve bummm annem kesinlikle istemioo o mesleğime uygun birisiyle olmamı istio napıcam bilmiyorum 3 gün sonra mezuniyeti var annesi babası halası flan hepsi buraya gelicek o tanışmamı söylüyo ama ben bilmiyorum tanışmalımıyım _? bana bi akıl verin lütfen

sanırım annen doktor, avukat tarzı bir damat istiyor..annenden fena bir kaynana olur cnm :49:

Buna benzer kacinci konu bu!!! Gercekten boyle konular benim cok canimi sIkIyor!!!

Kimse bana alinmazsin ama gordugum kadariyla bizim millet kadar onyargici millet gormedim vallahi billahi!!
Ilk okulu mezununu begenmiyorlar, lise mezununu begenmiyorlar, meslek okuyanini begenmiyorlar, uni okuyanini begeniyorlar ama ne okuduguna ve nerde okuduguna bagli tabi!!
Ha sonra, bosanmis ailenin cogunu begenmiyorlar, ailede tek cocugu begenmiyorlar, sevmedikleri bir ilden geliyorsan begenmiyorlar... vs vs.
Neden mi? Yok arada cok fark var, yok mutlu olamazsin, yok soyle, yok boyle!

Canim senin konuna gelirsek, annene soyle, insanlik diploma ile olculmuyor!!!

agzınıza saglıkkkkkkk:46: :46:

ahhhh diplomayla iyi bi eş olunsa keşke..
benim eşimde 2 tane var yinede boş...
annen senin için kötü bişey istemez elbette ama biraz önyargılı davranıyo olabilir..
tanışmaya ikna et anneni belki zamanla fikri değişir..
allah yardım etsin..

canım ilk önce anneni arkadaşınla tanıştır ön yargılı davranıyor tanıdıktan sonra oda anlayacaktır yanlış düşündüğünü.. nice okumamış ama okuyandan daha kültürlülerini gördük yada 2 üni. bitirmiş fakat hiçbir işe yaramayanlarınıda önemli olan insanın kendisini geliştirmesi, sana olan saygısı ve sevgisi gerisi boş yani, benimde eşim üni. mezunu ama aması var işte, kız kardeşim avukatla evliydi ayrıldı Allahım düşmanımın başına vermesin öylesini diyecegim insanın kendini yetiştirmesi önemli olan.. eminim annenin gönlü olacaktır....

reklamcılıkta daha iyi para var :1: annenize böyle söyleyin.
şaka değil gerçek.

hehe yakaladım seni :9:

Aynen çevremde çok canlı kanıtları var, günümüzde görsellik ön plana daha da çıkmaya başladığından beri, halkla ilişkiler ve reklamcılık çok değer görüyor..

ben üni 3. sınıftayım kısmetse 4 olucam seneye bölümüm oldukça ağır üniversite 2. sınıftayken onunla tanıştım deli gibi aşık oldum gözüm hiç bişeyi görmedi çıkmaya başladık şükürler olsun ki hiç bir problemimiz yok annesiyle telefonda konştum abisi ile 3 4 kez yemeğe flan çıktık oda benim kız kardeşimle tanıştı herşey süper giderken anneme söyledim ve bummm annem kesinlikle istemioo o mesleğime uygun birisiyle olmamı istio napıcam bilmiyorum 3 gün sonra mezuniyeti var annesi babası halası flan hepsi buraya gelicek o tanışmamı söylüyo ama ben bilmiyorum tanışmalımıyım _? bana bi akıl verin lütfen

meslek kesinlikle çok önemli.sen elektronik mühendisisin mezun olduktan sonra hayat ikiniz açısından çok farklı başlıcak bence.gelir düzeyi çoğu evlilikte sorun olmuştur hem.sen de iş hayatına girdiğinde bu şekilde düşünmeye başlıcaksın.evlilik önemli bi karar annen haklı düşünmelisin

hehe yakaladım seni :9:

Aynen çevremde çok canlı kanıtları var, günümüzde görsellik ön plana daha da çıkmaya başladığından beri, halkla ilişkiler ve reklamcılık çok değer görüyor..

yeterki sen yakala canımcım:1:
ama gerçeği söyledim şaka değil ben reklamcı değilim grafik tas.yım çevremde reklamcı dolu ve yabana atmayın iyi yerlere gelirsen götürüyorsun parayı, yani işinide severse o çocuk deli gibi iyi yerlere gelir.:7:

Back
X