Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben elektronik mühendisliğinde okuyorum o halkla ilişkiler ve reklamcılıkta
ben üni 3. sınıftayım kısmetse 4 olucam seneye bölümüm oldukça ağır üniversite 2. sınıftayken onunla tanıştım deli gibi aşık oldum gözüm hiç bişeyi görmedi çıkmaya başladık şükürler olsun ki hiç bir problemimiz yok annesiyle telefonda konştum abisi ile 3 4 kez yemeğe flan çıktık oda benim kız kardeşimle tanıştı herşey süper giderken anneme söyledim ve bummm annem kesinlikle istemioo o mesleğime uygun birisiyle olmamı istio napıcam bilmiyorum 3 gün sonra mezuniyeti var annesi babası halası flan hepsi buraya gelicek o tanışmamı söylüyo ama ben bilmiyorum tanışmalımıyım _? bana bi akıl verin lütfen
hiç böle bi durumdayken evlenip mutlu olan tanıdığınız var mı _?
Buna benzer kacinci konu bu!!! Gercekten boyle konular benim cok canimi sIkIyor!!!
Kimse bana alinmazsin ama gordugum kadariyla bizim millet kadar onyargici millet gormedim vallahi billahi!!
Ilk okulu mezununu begenmiyorlar, lise mezununu begenmiyorlar, meslek okuyanini begenmiyorlar, uni okuyanini begeniyorlar ama ne okuduguna ve nerde okuduguna bagli tabi!!
Ha sonra, bosanmis ailenin cogunu begenmiyorlar, ailede tek cocugu begenmiyorlar, sevmedikleri bir ilden geliyorsan begenmiyorlar... vs vs.
Neden mi? Yok arada cok fark var, yok mutlu olamazsin, yok soyle, yok boyle!
Canim senin konuna gelirsek, annene soyle, insanlik diploma ile olculmuyor!!!
reklamcılıkta daha iyi para varannenize böyle söyleyin.
şaka değil gerçek.
ben üni 3. sınıftayım kısmetse 4 olucam seneye bölümüm oldukça ağır üniversite 2. sınıftayken onunla tanıştım deli gibi aşık oldum gözüm hiç bişeyi görmedi çıkmaya başladık şükürler olsun ki hiç bir problemimiz yok annesiyle telefonda konştum abisi ile 3 4 kez yemeğe flan çıktık oda benim kız kardeşimle tanıştı herşey süper giderken anneme söyledim ve bummm annem kesinlikle istemioo o mesleğime uygun birisiyle olmamı istio napıcam bilmiyorum 3 gün sonra mezuniyeti var annesi babası halası flan hepsi buraya gelicek o tanışmamı söylüyo ama ben bilmiyorum tanışmalımıyım _? bana bi akıl verin lütfen
hehe yakaladım seni
Aynen çevremde çok canlı kanıtları var, günümüzde görsellik ön plana daha da çıkmaya başladığından beri, halkla ilişkiler ve reklamcılık çok değer görüyor..