Annem şizofren mi?

Çok geçmiş olsun. Annenizin psikotik bir rahatsızlığı olduğu açık görünüyor imkansız dışı bir düşmanlık hikayesi değilse bu. Çok tipik bir durum, perseküsyon yaşıyor. Eğer halüsinasyon vs. yok ise perseküsyon tip paranoid bozukluk olabilir. Psikotik hastalıklar hasta için çok tehlikelidir hayat kalitesini yerle bir eder. Bir an önce doktora gitmelisiniz.

Çok garip. Bi yandan düşünüyorum ya anneniz gerçekten doğru söylüyorsa? Anneniz dışarı çarşıya falan çıktığında kardeşiniz ve ya babanız görünmeden kenardan annenizi izlese ya. Bakıp korktuğu yerlerde gerçekten bi insan var mı? Varsa da rahatsız edici bir şey yapıyor mu gerçektende, yoksa tamamen halüsinasyon mu bunların hepsi. Anlamak lazım ilk başta. Sonra bence adım atılmalı. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun

10 senedir kim takip edecek kadını? Neyini takip edecekler allahaşkına

10 senedir kim takip edecek kadını? Neyini takip edecekler allahaşkına
O kadar uçuk hikayeler duyuyoruz ki. Ne bileyim bide ablasıyla öyle bişey yaşamış olması acaba dedirtti bana. Kesin öyledir demiyorum. Ama ya psikiyatriste götürse ama sonradan olayın gerçek olduğunu öğrense kahrolmaz mı konu sahibi? Ben açıkçası empati yaptım. İyice araştırmadan adım atmazdım

Babam umursamaz biri. 10 sene derken benim bunlardan haberim yoktu ben daha olayi yeni öğreniyorum.

Evet bende kahroluyorum ya gerçekse diye ama amaclari ne olabilir? Disari cikarken tembihliyorum eger gorursen bisey dikkatini cekerse hemen soyle diye.

Annen bu niye yalan söylesin bi kere balkonda ablamda şahit olmus bu olaya. Aksam otururlarken bi adam resimlerini cekmis flas patlamış. Bu zamana kadar anneme hep inandim gorduklerinin dogru olduguna inandim.
Oturduğunuz binada yanlış bir yapılanma olabilir mi? Fazla balkon, çatıya ek kat, balkona fazladan cam vs vs belediye gelip foto çekiyor öyle bişi olabilir. Herhanfi bir şikayet varsada gelip yapı fotosu çeker belediye

Bazilariniz aşırı acımasız. Ben olayi ogreneli 2 3 ay oluyor ilk önce inandim herkes inanir annesine. Dun gece kafami yastiga koydugumda sorgulamaya basladim acaba sadece dusunceden ibaret mi diye psikiyatra goturmeyi denicem dedim yazilarim falan mi silinmis?
Annem icin canimi veririm. Hic kimse umursamaz falan yazmasin lütfen!!

Yeni ev yaptilar zaten yeni eve gecince baslamis olaylar. Dublex bahceli guzel ev ben ilk once hirsizlik olabilecegini dusundum evet gerçekten birileri takip etti ama sonra vazgecildi bu da annemde etkisi kaldi herşeyden suphelenir hale geldi diye dusundum bana ilk anlattiginda

Ben daha yeni ogreniyorum 2 3 ay oluyo dedigim gibi ilk once inandim hep anneme. Dun aksam acaba demeye basladim
Anlattıklarından belki bir tanesi gerçektir diğerleri beyindeki oyundur çünkü kim niye siyah camlı arabalarla anneni takip etsin kimse inanmadıkça iyice sinirlenip kendini güvende hissetmez ve intihar fikirleri oluşur bence vakit kaybetmeden tedavi ettirin

Geçmiş olsun 10 senedir neden annenizi bir doktora götürmediniz acaba.
Sağlıklı düşünceler değil bunlar pskiyatride sanrı denilen bir durum var,olmayan olayları gerçekmiş gibi düşünme ve yaşama durumu.
Böyle bir rahatsızlığımı var acaba annenizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…