Annem(Sözlümün annesi)

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Merhaba kızlar benimki sorunmu benmi büyütüyorum bilmiyorum yorum istiyorum 1 buçuk aylık sözlüyüm sözlümün ailesi trabzonda sözlüm burda yaşıyor beni görmeye istemeye geldi annesi çok iyiydik çok sıcaktı beğendi beni ailemi annemle anlaştılar hiç sorun yoktu sonra babası halası geldi söz oldu gittiler kızımız size emanet emanetimize iyi bakın biz gelene kadar dedi kayınvalidem gittiler ertesi gün aradı annemi benimlede konuştu kızım biz seni unutmıycaz sen bizim kızımızsın babanda uyansın arar seni hep arıycaz dedi birdaha aramadı ben arıyorum onu o hiç ama hiç aramıyor ben arayınca hiçmi özlemiyosun kızım niye aramıyosun diye sitem ediyo konuşcak konunun yokluğundanmıdır bilmem 2 dk sonra tıkanıyoruz hemen kapatmaya çalışıyo telefonu çok üzülüyorum ben hep sıcak hep güleryüzlü davrandım anne kız gibi olalım istedim ama sanırım olmayacak bişey olunca beni değil oğlunu arıyor benimle ilgili bile olsa ne yapsam benmi çok takıyorum acaba fikir verin bana neolur sözlümede bişey diyemem bi sorun varsa ben çözmeliyim nasıl davranmalıyım hizmette kusur etmedim ayakta hizmet ettim anne dedim saygılı davrandım niye böyle

Canım gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye bir söz vardır.
Bu durumdan dolayı kendini suçlama.Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın saygıda sevgide kusur etmemişsin.Ve sözlünün aileside bunun farkında ki geldiklerinde en iyi şekilde davranmışlar sana ve ailene.Bence zaten yazdıklarında cevabı vermişsin.Konuşulcak konunun az olması bir yerde tıkanıp kalıyor olmanız iletişimin sadece telefonda olması nedeniyle bu şekilde davranıyordur.Kendini üzme zamanla ortak konular çoğalır ve herşey dilediğin gibi olur.

ah be güzelim ,tamda benim yaramı deşmişsin....
ben 11 yıldır tanışıyorum kaynanamla (9 yıldır da resmen kaynanam ) 2 yıl flört ederkende tanışıyor ,görüşüyorduk...

ben 11 yıldır senin gibi saygılı olcam diye kafayı yiyiyorum ,aman arasın,gelsin gitsin,hizmet ediyim,gönüller bir olsun,huzur olsun diye ama yokkkk....Olmuyor ben 11 yıldır olduramadıysam sen hayatta olduramazsın...

Bak güzelim bir abla tavsiyesi nacisane;
SAKiN AMA SAKiN COK FAZLA TAViZ VERME,BENLİĞİNİ KAYBETME SEVİCEM ,SEVİLECEGIM DİYE KENDiNi KUCUK DUSURME...BIRAK ARAYAN ARAR,iSTEYEN GELiR...AMAN ABLAM SONRA YA PSIKOPAT OLUYOSUN YADA MUTSUZ HAYATTAN ZEVK ALAMAYAN BiR iNSAN...

sevgiyle kal,hep mutlu ol...

Çok üzülüyorum ama gerçekten ,çok takıyorum kafama belkide arasın konuşsun nişanıma az kaldı hevesli olsun isterdim bohçam yapılacaktı aradım annecim bohça yapıcaz gelsen iyi olur ama sen uzaksın gelemezsen biz hallederiz dedim kuaföre gidilecek aradım annecim eltimde sende benimle gelin randevu alıyorum dedim eltim hastaydı aradım sizli bizli konuşuyodu geçmiş olsun canım dedim sıcak konuştum elimden geleni yaptım onlar birkez olsun aramadılar ne eltim ne kaynım telefon edip hayırlamadılar beni takma diyo annem ama içten içe takıyorum aman boşver diyemiyorum(

peki buraya gelecekler nişan için kırıldığımı belli edeyimmi?annem sevgi ilgi siparişle olmaz kızım söylesende bikaç kere arar sonra yine aynı olur değişmez bişey deme sözlüne söyle diyo onuda üzmek ben istemiyorum acaba geldiğinde bana sarılır özledim falan derse tatlı dille anne özledim bende seni ama sen beni hiç aramadın hiç ilgilenmedin çok üzüldüm bende senin kızın değilmiyim desemmi?

Peki siz aradığınızda size kötü bir söz söylüyorlar mı? Yada ne bileyim soğukluk falan hissediyor musunuz?
Belki siz sık aradığınız için yani onlara aramak için fırsat vermediğiniz için arayamıyorlardır.
Ortada kötü söz falan yoksa neden takıyorsunuz ki kafanıza.
Burada kimisi arıyor diye şikayetleniyor siz aramıyorlar diye sorun ediyorsunuz. Biraz oluruna bırakın olayları.

burbuk kötü bir söz yok aramızda allaha şükür soğukta konuşmuyor benimle gayet sıcak konuşuyor ben enson geçen hafta aradım onu çok sık aramıyorum ben arayınca o arasın diye bekliyorum ama yok aramıyor istememe sevmeme kırgınlık hiçbirşeyde yok güle oynaya koşa koşa geldi istemeye sevgilim gel anne gelinini gör dedi aynı gün bindi otobüse hiç üşenmedi evleniyoruz diye çok sevindi

sakın haa!!!
şimdiden bu kadar ipleri verme eline
tamam kayınvalidendir saygıda kusur etme sakın ama öyle üzüldüğünü falan da belli etme...
üzme kendini bence aranızda her zaman bi mesafe olmalı
zamanla da aşılır zaten bu problem
siz kayınvalidemle beni bi görseniz allah bozmasın
haftada 1 ancak görüşürüz ama
gerekli mesafemiz vardır yeri gelir
aramayız birbirimizi ayda yılda 1 tel.leşiriz
yeri gelir kanka gibiyiizdir
bu mesafeyi bulman şart....

ne kadar Beklenti içine girersen o kadar hayal kırıklığı yaşarsın canım.. huzursuzluk çıkaracak Bir durum olmasın da Böyle uzaktan uzağa daha iyi.. anne kız giBi olalım çok samimi olalım diye istemen çook güzel istekler ama olmuyosa da zorlama.. Belki zamanla olur.. ama sitem etme veya kırgınlığını Belli etme.. Sevgi Bağinin çok güçlü olduğu gelin kaynana ilişkisi pek görmedim Ben. saygınız olsun aranızda yeter Bence..

Onun 3 oğlu var kızı yok ben evlat olmak istemiştim hep öyle hayal ederdim ben böyle olmam iyi anlaşırım kaynanamın koluna girer gezerim derdim yine gezerim ama yapmacık olmasın istiyorum ordada bi evim var annem babam var olsun istiyorum elimden geleni yapıcam ben yinede kırgınlığımı belli etmiycem inşallah düzelir

ortada bir sorun göremedim ben:44:
daha çok yenisiniz hemen ana kız gibi olamazsınız ki
madem arada kötü söz yok saygısızlık yok soğukluk yoksa biraz zamana bırak derim ben
samimimyet zamanla oluşur bir anda olmaz
kısaca ben kırılacak birşey görmedim sen de boşuna üzülme

Kötü bi durum yok ki ortada.Evlenince de zırt pırt arar o zaman da rahatsız olursun
Bence sen haftada bir ara.Onlar aramasa bile böyle devam et.
Yani yapacağının ekstrası birşeyler yapma.Anladığım kadarıyla kötü insanlar değiller.
Belki onlar da mesafeli olmayı seviyolardır.Sen de buna göre davrandınmı gül gibi geçinirsiniz.

Mesela ben de kayınvalideme karşı çok sıcak kanlıyımdır.Ama o çok sevgisini belli eden biri değildir.
2 günde bir ya o arar ya ben ararım.Ama 1 buçuk yılda 3 kere evime gelmiştir.
Ben haftada bir mutlaka uğrarım.
Ayrıca gelini bile olsam telefon açıp haber vermeden evine gidemem.O şekilde mesafelidir.Bazı disiplin kuralları vardır kendisinin Ben de onun kurallarına göre davranırım kendisine.Ama aramız iyidir.Niyeti iyidir onu bilirim.

O yüzden kafana takma derim.Böyle mesafeli de iyi bişey bence

Trabzonlu mu
Sözün bittiği yer benim ağzım yandı inşallah sizin ağzınız yanmaz..
Mutluluklar..

aman ne takıyorsun kafana aramasınlar boşver ben kaynanamın sesini bile duymak istemiyorum. şimdiden yüzgöz olma sakın. laz kadınları fena olurlar çok konuşurlar herşeyi onlar bilir. boşver kafana takılacak bişey değil yani.

korkutmayın beni ya trabzonlular nasıldırki? ben herşeyi çok kafama takan bi kızım hasta olurum üzülünce ayy inşallah göründükleri gibilerdir en önemlisi sözlüm inşallah değişmez

canim belki daha cok yeni diye kadin tikaniyor ne konusacagini bilmiyor..
bu durumu bana hic yabanci gelmedi cünkü aynisi kuzenimdede söz konusuydu o hep arardi sicak konusurdu annecim annecim diye ama kayinvalidesi konusacak bisey bulamadigi zaman tikanir kalirdi utandigindada hemen kapatirdi, zaman tanimak lazim belkide arada mesafe var diyedir telefondan net anlasilamiyor bazi seyler

korkutmayın beni ya trabzonlular nasıldırki? ben herşeyi çok kafama takan bi kızım hasta olurum üzülünce ayy inşallah göründükleri gibilerdir en önemlisi sözlüm inşallah değişmez

Tbiki heryerin iyisi kötüsü vardır ben çoğul konuşmuyorum ama benim eşim trabzonlu..
Eşim iyi ona lafım yok
Ama annesi çirkeff ablası çirkeff bildiğin çingene nasıl kavgacı nasıl suratsızlar anlatamam..
Huzurumu bozmak için ellerindne geleni yapıyolar yaptılarda eşimle aram bozuk bu aralar
Canım ama seninki böyle olucak diye bişe yok içlerine girince anlıyosun dışardan beli etmiyolar
Ben içlerine girince anladım ama çok geçti
Yuvamı kaynanam yıkıcak eşim çok nötr..
Annesinin öyle olduğunu kabul ediyo

eşim samsun doğumlu, anne baba trabzon.. evet kayınvalidemde biraz herşeyi ben daha ii bilirim edası var ama.. onu başlangıçta koyacağın mesafeye bağlı.. yalanı sevmezler bir kere, yalakayı da.. doğru acı da olsa arkandan konuşmazlar yüzüne söylerler.. kesinlikle dedikoduyu sevmezler.. karadeniz kadınına sadece çok bilmişlik yapmayacaksın :) ezer geçer seni diliyle.. en iyisi hoş ve güzel derecede mesafeli olmak.. içli dışlı olursan bir gün de kırıcı olursa o iş orda bitmiştir.. nah bulun arayı :) çok konuşttum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…