Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memlekete göre değerlendirmemek lazım ama tabi karadeniz kadınları genelde serttir bilmişlik benim kayınvalidemdede var
eşim samsun doğumlu, anne baba trabzon.. evet kayınvalidemde biraz herşeyi ben daha ii bilirim edası var ama.. onu başlangıçta koyacağın mesafeye bağlı.. yalanı sevmezler bir kere, yalakayı da.. doğru acı da olsa arkandan konuşmazlar yüzüne söylerler.. kesinlikle dedikoduyu sevmezler.. karadeniz kadınına sadece çok bilmişlik yapmayacaksın :) ezer geçer seni diliyle.. en iyisi hoş ve güzel derecede mesafeli olmak.. içli dışlı olursan bir gün de kırıcı olursa o iş orda bitmiştir.. nah bulun arayı :) çok konuşttum sanırım
aynen o nediyosa odur..
Ben biliyorum demiceksin bilsende suscaksın..
Onlar hep haklıdır..
he he dicen geçicen
cevap vermez susarsan iyisin..
Yani çok bilsende bildiğini belli etmicen hiç karşımdakini kırarmı lafım kırılırmı diye düşünmedne konuşurlar sonrada bişe olmamaış gibi davranıyorlar..
Ben bunu yapamıyorum işte
Biraz kinciyim beni kırdıysa bunu unutamıyorum..
O 2-3 senede sonra olsa gelip bu bana bunu yapmıştı diyorum..
Geniş biri değilim ondan eşimden ayrıyım bi süredir..
Eşim asla! hakaret etmez..
Karışmaz..
Kızmaz
İiyidir
Ama annesi elindne geleni ardına koymuyo sağolsun..
Kalp kırmayı çok iyi becerir tahrik eder cevap veririm bu seferde terbiyesiz gelin olurum saygısız terbiyesiz ben olurum olsun bakalım sağlık olsun..
Ben alışamadım hala sanırım alışamıcamda boşucam gitcek
tr_lelli benimkide fırsat bulsa karışıyor ama sözlüm izin vermiyoki alıncak bişey varsa bekarken annesine sorarmış ev eşyasıyla ilgili falan şimdi yine o karışmak istiyo ama sözlüm artık bu evin hanımı var diyo o karar verecek diyo kimseye karar verdirme kararlar senin hanım sensin ev senin banada sorma diyo oyüzden bana müdahale edemiyorlar geldiklerinde mobilyamı seçtiler halasıyla annesi ümran beğenir siz merak etmeyin dedi müdahale ettirmedi beni kötü etmiyo onlarla o söylüyo gerekeni inşallah hep böyle gider nişanda trabzon hasırı bilezik istedim değeri düşer demiş bozunca bozmuycaz takıcakmış alıyoruz dedi kesti attı sağolsun onun dışında ben bi sorun yaşamadım annemle
İnşallah canım burdaki evli ablalarda hep iş kocada biter diyolardı okuyodum inşallah değişmezde ezdirmez beni uzaklar gerçi ama kaynanamdada öyle çok dırdırcı bi tip yok fettan bi kadın olsa anlaşılırdı tanışan akrabalarım korkma zarar gelecek bi tipi yok dediler
arayınca sıcak dua ediyo sürekli bana hep kızım yavrum der ama benim hayalimdeki ilişki anne kız olmaktı buda imkansız galiba
arayınca sıcak dua ediyo sürekli bana hep kızım yavrum der ama benim hayalimdeki ilişki anne kız olmaktı buda imkansız galiba