• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem(Sözlümün annesi)

memlekete göre değerlendirmemek lazım ama tabi karadeniz kadınları genelde serttir bilmişlik benim kayınvalidemdede var

memlekete göre değerlendirmemek lazım ama tabi karadeniz kadınları genelde serttir bilmişlik benim kayınvalidemdede var

peki siz evlenince nerede oturacaksınız .. bunu hiç konuştunuz mu?
diğer oğulları evlimi?

eşim samsun doğumlu, anne baba trabzon.. evet kayınvalidemde biraz herşeyi ben daha ii bilirim edası var ama.. onu başlangıçta koyacağın mesafeye bağlı.. yalanı sevmezler bir kere, yalakayı da.. doğru acı da olsa arkandan konuşmazlar yüzüne söylerler.. kesinlikle dedikoduyu sevmezler.. karadeniz kadınına sadece çok bilmişlik yapmayacaksın :) ezer geçer seni diliyle.. en iyisi hoş ve güzel derecede mesafeli olmak.. içli dışlı olursan bir gün de kırıcı olursa o iş orda bitmiştir.. nah bulun arayı :) çok konuşttum sanırım

aynen o nediyosa odur..
Ben biliyorum demiceksin bilsende suscaksın..
Onlar hep haklıdır..
he he dicen geçicen
cevap vermez susarsan iyisin..
Yani çok bilsende bildiğini belli etmicen hiç karşımdakini kırarmı lafım kırılırmı diye düşünmedne konuşurlar sonrada bişe olmamaış gibi davranıyorlar..
Ben bunu yapamıyorum işte
Biraz kinciyim beni kırdıysa bunu unutamıyorum..
O 2-3 senede sonra olsa gelip bu bana bunu yapmıştı diyorum..
Geniş biri değilim ondan eşimden ayrıyım bi süredir..
Eşim asla! hakaret etmez..
Karışmaz..
Kızmaz
İiyidir
Ama annesi elindne geleni ardına koymuyo sağolsun..
Kalp kırmayı çok iyi becerir tahrik eder cevap veririm bu seferde terbiyesiz gelin olurum saygısız terbiyesiz ben olurum olsun bakalım sağlık olsun..
Ben alışamadım hala sanırım alışamıcamda boşucam gitcek

İstanbulda oturucaz tek yaşıycaz onlar trabzondalar bir oğlu evli onunda evi ayrı ama yakınlar hatasonları gidip geliyolar ben uzağım fazla gidemeyiz

aynen o nediyosa odur..
Ben biliyorum demiceksin bilsende suscaksın..
Onlar hep haklıdır..
he he dicen geçicen
cevap vermez susarsan iyisin..
Yani çok bilsende bildiğini belli etmicen hiç karşımdakini kırarmı lafım kırılırmı diye düşünmedne konuşurlar sonrada bişe olmamaış gibi davranıyorlar..
Ben bunu yapamıyorum işte
Biraz kinciyim beni kırdıysa bunu unutamıyorum..
O 2-3 senede sonra olsa gelip bu bana bunu yapmıştı diyorum..
Geniş biri değilim ondan eşimden ayrıyım bi süredir..
Eşim asla! hakaret etmez..
Karışmaz..
Kızmaz
İiyidir
Ama annesi elindne geleni ardına koymuyo sağolsun..
Kalp kırmayı çok iyi becerir tahrik eder cevap veririm bu seferde terbiyesiz gelin olurum saygısız terbiyesiz ben olurum olsun bakalım sağlık olsun..
Ben alışamadım hala sanırım alışamıcamda boşucam gitcek

yakın mı oturuyorsunuz? valla ben gerektiiğinde cevap veriyorum, bazen susuyorum konu uzamasın diye o da kesiyor konuşmayı ozaman.. bizim küçük gelin hiç susmaz.. haklı haksız neden kaynanamın dediği olacakmış diyerekten yumuyor gözünü açıyor ağzını.. birbirini tahrik ediyorlar.. en sonunda evi ayırdılar.. şimdi kayınvalidem evlerine bile gitmiyor.. :) bu sana iyi örnek mi kötü örnek mi oldu bilmiyorum ama.. arada parçalanan eşin oluyor..
biri eşi biri annesi.. hangisini çöpe atabilir ki?
durumunuz nedir bilemiyorum ama.. sende biraz hoşgörülü ol.. erkek anneleri evlatlarının evlenmiş olduğunu zor kabullenir.. hele bir de baba vefat etmişse.. erkeklere sarılır anne herşeyim diye.. hemen kocayı boşucam deme.. biraz zaman tanıyın kendinize olmadı uzaklaşın başka yerden ev tutun... 2 haftada bir görüşseniz yeter kayınvalidenle

tr_lelli benimkide fırsat bulsa karışıyor ama sözlüm izin vermiyoki alıncak bişey varsa bekarken annesine sorarmış ev eşyasıyla ilgili falan şimdi yine o karışmak istiyo ama sözlüm artık bu evin hanımı var diyo o karar verecek diyo kimseye karar verdirme kararlar senin hanım sensin ev senin banada sorma diyo oyüzden bana müdahale edemiyorlar geldiklerinde mobilyamı seçtiler halasıyla annesi ümran beğenir siz merak etmeyin dedi müdahale ettirmedi beni kötü etmiyo onlarla o söylüyo gerekeni inşallah hep böyle gider nişanda trabzon hasırı bilezik istedim değeri düşer demiş bozunca bozmuycaz takıcakmış alıyoruz dedi kesti attı sağolsun onun dışında ben bi sorun yaşamadım annemle

tr_lelli benimkide fırsat bulsa karışıyor ama sözlüm izin vermiyoki alıncak bişey varsa bekarken annesine sorarmış ev eşyasıyla ilgili falan şimdi yine o karışmak istiyo ama sözlüm artık bu evin hanımı var diyo o karar verecek diyo kimseye karar verdirme kararlar senin hanım sensin ev senin banada sorma diyo oyüzden bana müdahale edemiyorlar geldiklerinde mobilyamı seçtiler halasıyla annesi ümran beğenir siz merak etmeyin dedi müdahale ettirmedi beni kötü etmiyo onlarla o söylüyo gerekeni inşallah hep böyle gider nişanda trabzon hasırı bilezik istedim değeri düşer demiş bozunca bozmuycaz takıcakmış alıyoruz dedi kesti attı sağolsun onun dışında ben bi sorun yaşamadım annemle

ii ii aferin... şimdiden söyle ise devamı da öyle olur sen merak etme canım.. allah bozmasın

İnşallah canım burdaki evli ablalarda hep iş kocada biter diyolardı okuyodum inşallah değişmezde ezdirmez beni uzaklar gerçi ama kaynanamdada öyle çok dırdırcı bi tip yok fettan bi kadın olsa anlaşılırdı tanışan akrabalarım korkma zarar gelecek bi tipi yok dediler

İnşallah canım burdaki evli ablalarda hep iş kocada biter diyolardı okuyodum inşallah değişmezde ezdirmez beni uzaklar gerçi ama kaynanamdada öyle çok dırdırcı bi tip yok fettan bi kadın olsa anlaşılırdı tanışan akrabalarım korkma zarar gelecek bi tipi yok dediler

büyüklerin ne dedi ise doğrudur canım, memlekete göre ayırmıyorum ama karadeniz kadını ağırbaşlı olur, trlelli ni bahsettiği durum çok farklı.. onun da dediği gibi çingenlermiş sanki..
sen içini ferah tut.. hem evlendikten sonra uzakta oturacaksanız sorun yok .. ayda 2-3 kez arar hal hatır sorarsın.. ben mesela hiç aramıyorum :) gerçi aynı şehirdeyiz ama, arama gereği duymuyorum eşim her gün olmasa da 2 günde bir arar.. ozaman selam gönderirim.. kendim pek sevmem telefon muhabbetini.. fuzuli masraf.. oturupta dakikalarca konuşacak haliniz yok ya sizinde..

arayınca sıcak dua ediyo sürekli bana hep kızım yavrum der ama benim hayalimdeki ilişki anne kız olmaktı buda imkansız galiba

arayınca sıcak dua ediyo sürekli bana hep kızım yavrum der ama benim hayalimdeki ilişki anne kız olmaktı buda imkansız galiba

canını sıkma bitanem.. öyle ilişkiler hep hüsranla biter... ben evlendiğimde eltim hep bahsederdi kayınvalidemle anne kız gibiymişler falan diye, benden sonra evlendiler eltimle kayınım ama benden öncede ilişşkileri vardı yanı... ben hep seviyeli davranmışımdır ne çok yakın ne de uzak.. 2 yıl beraber oturduk.. herşey saygı çerçevesinde, onlar evlenince biz evi ayırdık eltim kayın validemle düğünden bir hafta sonra kavga çıkardı.. 8 ay sonra da ayırdılar evleri... içli dışlı olmak çok ii bişiy değil..
akışına bırak herşeyi.. zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın :93::93:

aslında düşününce doğru söylüyorsun canım artık takmamaya çalışıcam bende oluruna bırakıcam yine saygımı sevgimi göstericem beni tanıdıkça sevicekler

senin annen mi yok be güzelim. bırak kayınvaliden kocanın annesi olarak kalsın!
senin annen sana, onun annesi ona....
hiç bir anne bir başkasını kendi ciğeri gibi sevemediği gibi(hele de bu başkası gelinse :78: ) kimse bir başka kadını da öz annesi gibi sevemez.
aman kötü olmayın da sevme konusu bırak dediğim gibi olsun.
mesafe iyidir iyi..... :80:

Son düzenleme:
allah şükür annem var allah eksik etmesin doğru söylüyosunuz artık üzülmüyorum yorumlardan sonra nasıl isterse öyle davransın

aynen canım kesinlikle iş kocada biter..ailesi ne derse desin o senin yanında olursa problem yok.misalll; beeennn... ilk zamanlar ne çok seeverdim onları onlarda beni sevsin diye uğraşırdımm..ne safmışımm..şimdi sevmeseler umrumda değil keşke sevmeseler diyorumm..sakın kendinden taviz verme ..belli etme bozulduğunu ..boşverr ..emin ol zamanı gelinceee niye takıyorum ki ben diyiceksinn emin oll..

Back
X