• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem sürekli babamın onu dovmesini anlatıyor :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
26 yaşındayım annemle babam yaklaşık 35 yıldır evli
Babam ilk yıllarda annemi dovmus
Kendimi bildim bileli annem bunu anlatır çocukluğumdan beri ..
Babası beni sopayla dövdü kömürluk lerde diye . Bende çocukluğumdan beri o aklıma gelir çok kötü olurum :(
Eşimi annemle tanıştırmaya götürdüm orada bile esimi hayatında ilk defa görüyor eşime bunu anlattı :(
Şimdi amcam la ra geldik orada da yengemë anlatıyor şimdi de.
Pat la dim yeter artık anne 30 sene olmuş anlatma yeter dedim :(
Normalde yarın gidecektim ama bugun çıkıp evime gidesim var ....

anneniz yıllardır içinde yaşadığını artık tutamamış demek ki.bence bir uzman desteği alsın,siz kızı olarak yardımcı olun,kızmayın derim.
..

26 yaşındayım annemle babam yaklaşık 35 yıldır evli
Babam ilk yıllarda annemi dovmus
Kendimi bildim bileli annem bunu anlatır çocukluğumdan beri ..
Babası beni sopayla dövdü kömürluk lerde diye . Bende çocukluğumdan beri o aklıma gelir çok kötü olurum :KK43:
Eşimi annemle tanıştırmaya götürdüm orada bile esimi hayatında ilk defa görüyor eşime bunu anlattı :KK43:
Şimdi amcam la ra geldik orada da yengemë anlatıyor şimdi de.
Pat la dim yeter artık anne 30 sene olmuş anlatma yeter dedim :KK43:
Normalde yarın gidecektim ama bugun çıkıp evime gidesim var ....
haklısınız ama siz hiç birinden dayak yedinizmi... babam annemi dövmüş... ben eve geldiğimde çoktan iş işten geçmiş....annemin ağzı burnu şişmiş insanlıktan çıkmıştı... o sinirle babamı bile öldürebilirdim... nasıl kıyamadan vurdun nasıl... annem babamın bütün kıyafetlerini makasla kesmişti donuna kadar...babamı evden kovdum... sonra bir şekilde bir araya geldiler ama...annem o günü asla unutamaz bende annemin o halini...ve annem üzerinden seneler geçmesine rağmen hala üzülür anlatır içinden çıkaramıyor yumruk gibi... dayak yemek ne demek hazmedilemez bir durum... içine yumruk gibi oturmuştur annenizin...ve annenizde intikamını babanızın bu dayağını herkese anlatarak alıyordur...mazur görün annenizi...

Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor görüyor
ve azarlıyor böyle adamlarda

Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor görüyor

eğer anneniz o acıyı içinden söküp atabilseydi unutabilseydi emin olun anlatmazdı ....

Daralmis veya o anlari hatirlamak istemiyor olabilirsiniz umarim destek almasi icin ikna edebilirsiniz cidden yasadigi buyuk bir travma

Babanızın yaptığı insanlık dışı davranışın annenizde travma oluşturmuş olabileceğini düşündünüz mü hiç? Bence burada azarlamanız gereken, tavır yapmanız gereken kişi anneniz değil.

o kadar yaralamış demek ki kadıncağızı
kim bilir ne pişmanlıklar taşıyor...
belli bir yaştan sonra uyarılar havada kalıyor
çocuklaşıyor insanlar yaşlanınca ''doğruymuş''

ona bu yaşadıklarını unutturmaya çalışın, anlatacak güzel hikayeleri olsun..
üzüldüm!

Yaşadığı kolay bir şey değil demek ki etkisinde kalmış halaaa.Bazı insanlar kötü olayları asla unutamaz 40 sene geçse bile sürekli söyler bu takıntılı insanlarda daha çok olur.

Annen izin belli öfkesi geçmemiş zamanında hiçbir şey yapmamış olduğu için hala sindir emiyor unutamiyor doğal olarak ve artık düşün ne kadar etkilendi hala bunu her yerde anlatıyor şimdi babaniz melek bile olsa o bunu hep yaşayacak içinde içten içe yaşamak zorunda kaldığı ve belki caresizlikten çekmek zorunda kaldığı vahşeti Haketmediğini düşünüyor hirslaniyor ama dile dökmek başkabir sşey yapamıyor. ..annenize kızsa niz da o bunu hep yapacak hazmedemiyor her ne kadar geçmişte olsa...yaşadıkları kolay değil. ..sizi de etkiliyor olabilir ama yapacak tek şey yardimci olmaya gucunuz yoksa hiçbir sey..Bu saten sonra gerçekten mutlu olursa belki unutmaya çalışabilir. ..ama onun içinde cook sabır lazım. ..ne yaşadığını bilmediğimiz için en ufak bir kıvılcım o günleri hatirlamasina sebeb olabilir...Bırakın konuşsun kendince intikam alıyor olabilir ya da babaniz ile ilgili olumlu düşünceler onu daha da hirslandiriyor olabilir...onun hhaklı olduğunu her zaman yanında olacağınızı olanların Geçmişte kaldığını böyle yaparak bundan sonraki hayatında da bunun kendisine mutsuzluk vereceğini mutlu olmayı istiyorsa geçmişle yasayamayacagi gibi telkin verirseniz kendini daha iyi hissedebilir. ..Ancak bu sabır işi ve suclayici olmayın sakin onun suçu yok ve çevrenin ne dediğini onemsememeniz gerekir bırak ne derler se desinler annen senin önemsiz değil kıymetli ve olanlarda en masum. ..o bunları nasıl yaşadı neden yaşamaya mecbur kaldı acaba hiç düşündün mu? Atıyorum bir 20 yıl önce kadının yaşamı şimdiye göre daha care sızdıve uürkek. ..

yazık çok üzüldüm annenizin durumuna, nasıl içine dert olmuş ki yıllar geçmesine rağmen unutamamış.
kimbilir diline düşene kadar kendi neler yaşadı. bu kadar anlattığına göre psikolojisi ne halde.
annenizi ikna etmeye çalışın. sen anlattıkça ben üzülüyorum, unutmak istiyorum, ikimizde unutalım hatırlamayalım diye.
eminim ki yapmışsınızdır ama biraz daha uğraşın ki o da unutsun, siz de unutun.

Yılların birikimi demek ki anneniz çok ezilmiş..
Bida kızmadan dertleşir gibi konuşun, uyarın.
ALLAH yardımcısı olsun..
Siz yanında olun

emaaa senin mesajlar neden hep tekrar oluyor :D uzun uzun yazdın sanıyorum bi bakıyorum her satır aynı :KK16:

Son düzenleme:
Aha iste, yuva yuva diye bagiran kadinlar gelip bunu okusun.
Zaman herseyin ilaci, insan unutup gidiyor diyen kadinlar bunu okusun!!!

Unutulmaz şeyler yaşıyor insanlar..
Herşey utunulmaz sineye çekilir ama zaman onların ilacı olmuyor kalbinde bi yara varken o sğrekli kanıor ama dışarı değil içe akıyo o kan sonrada simsiyah olup kan değil kin oluyor..
ALLAH yardımcısı olsun valla:cry:

Back
X