- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Yıllardır anlatıyor daral dim artık amaanneniz yıllardır içinde yaşadığımı artık tutamamış demek ki.bence bir uzman desteği alsın,siz kızı olarak yardımcı olun,kızmayın derim.
..
karşınıza alıp ikna edin ya da babanızla konuşup annenizden geçmişte yaşattığı kötü günler için af dilemesini sağlayın...Yıllardır anlatıyor daral dim artık ama
Destek falan da almaz asla biliyorum
haklısınız ama siz hiç birinden dayak yedinizmi... babam annemi dövmüş... ben eve geldiğimde çoktan iş işten geçmiş....annemin ağzı burnu şişmiş insanlıktan çıkmıştı... o sinirle babamı bile öldürebilirdim... nasıl kıyamadan vurdun nasıl... annem babamın bütün kıyafetlerini makasla kesmişti donuna kadar...babamı evden kovdum... sonra bir şekilde bir araya geldiler ama...annem o günü asla unutamaz bende annemin o halini...ve annem üzerinden seneler geçmesine rağmen hala üzülür anlatır içinden çıkaramıyor yumruk gibi... dayak yemek ne demek hazmedilemez bir durum... içine yumruk gibi oturmuştur annenizin...ve annenizde intikamını babanızın bu dayağını herkese anlatarak alıyordur...mazur görün annenizi...26 yaşındayım annemle babam yaklaşık 35 yıldır evli
Babam ilk yıllarda annemi dovmus
Kendimi bildim bileli annem bunu anlatır çocukluğumdan beri ..
Babası beni sopayla dövdü kömürluk lerde diye . Bende çocukluğumdan beri o aklıma gelir çok kötü olurum
Eşimi annemle tanıştırmaya götürdüm orada bile esimi hayatında ilk defa görüyor eşime bunu anlattı
Şimdi amcam la ra geldik orada da yengemë anlatıyor şimdi de.
Pat la dim yeter artık anne 30 sene olmuş anlatma yeter dedim
Normalde yarın gidecektim ama bugun çıkıp evime gidesim var ....
emaaa senin mesajlar neden hep tekrar oluyorDemek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor Demek ki dayak yiyip oturunca madalyon takmıyorlar birgüzel çocukta aşağılıyor ,hor görüyor
ve azarlıyor böyle adamlarda
Aha iste, yuva yuva diye bagiran kadinlar gelip bunu okusun.
Zaman herseyin ilaci, insan unutup gidiyor diyen kadinlar bunu okusun!!!
emaaa senin mesajlar neden he tekrar oluyoruzun uzun yazdın sanıyorum bi bakıyorum her satır aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?