Annene hissettiklerini onu suçlamadan anlat.
Muhtemelen seni çok kırdığının farkında değildir.
eğer normal şartlarda siz çok iltifat alıyorsanız anneniz de otomatik olarak onu kıyaslıyordur üzülmesin ya da kendini kötü hissetmesin diye.. yoksa kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum..
Hiç karışmasın kafan. Yaşın küçük de değil, 22 yaşındasın, böyle şeyleri normal karşılaman / takmaman falan beklenir.Ya ben cok iltifat alirim aslinda cunku iyi bir universitenin iyi bir bolumunu dereceyle kazandim 3 yabanci dil biliyorum falan diye beni cok overler bir de babam bizi kucukken terk etti iste bu sartlarda kiz ne guzel okumus hem de guzel falan derler ama ben hastaligimdan dolayi kilo aldiktan sonra bu tavirlari basladi onceden bana 3 ajanstan mankenlik teklifi gelmisti annem gondermemisti ben de annemi cignemedim simdi kardesim iste ben manken olsam falan modunda boyle bana sen beni kiskaniyosun ben daha guzelim daha zayifim demesi aklimi karistirdi cunku ben hep kardesime sen her konuda benden iyi ol derim. Her zaman onu overim falan. Ama bi de sozlumun yaninda yapmalari gururumu kirdi bilemiyorum kafam cok karisti...
Hiç karışmasın kafan. Yaşın küçük de değil, 22 yaşındasın, böyle şeyleri normal karşılaman / takmaman falan beklenir.
Kilondan ötürü algıda seçicilik yapıyorsun bence.
İkisine de haksızlık etme yani.
hiç bir annenin bile bile kendi doğurduğu ,büyüttüğü kızının canını bile bile yakacağını zannetmiyorum..Ergen de değilsiniz bunu bilmeniz lazım..Varsın kız kardeşiniz sizden güzel olsun,ve herkes te aynı şeyi söylesin ne olur yani ...Biraz alçak gönüllü ve kompleksiz olun lütfen ...
Kız kardeşin kendini kötü hissetmesin diye yapiyorsa da yanlış bilhassa nisanlinın yanında denilmesi daha da yanlış.uyardigin konuştuğun halde anneniz devam ediyorsa annenizin sizi duygusal olarak çok anlamadigini düşünürüm ben.bn.bilemiyorum nasıl çözülür ama ya annenizi ciddiye almayın soylediklerine takılmayyın ya da karsiniza alıp bir daha konusun
Siz diger mesajlarimi okumamissiniz sanirim ben tekrar soyleyim kardesim her konuda beni gecsin isterim ama hassas bir donemden geciyorum ve bu donemde surekli hele ki sozlumun yaninda boyle seyler duymak beni rahatsiz ediyor cunku bu konuda takintim var. aslinda kendini begenmis biri asla degilim ama ne bileyim gonlum kiriliyor cunku sozlumun yaninda soyleniyor baskalarinin yaninda soyleniyor falan. Kendi aramizda konusulsa sorun yok da takintili oldugum konunun defalarca soylenmesinden rahatsiz oldum sadece. Ama haklisiniz komplekslerimden arinmam lazim Kompleksli insan aci ceken insan sekerim
şekerim ?? Evet komplekslerden arınmak lazım ,sözlünüz sizi seçmiş ki ,beğenmiş ki sözlenmişsiniz ..Hayatınız boyunca sizden daha güzel kadınlarla karşılaşacaksınız o yüzden rahat olun ...
Bence annene alinma, bizimkilerde öyleydir. Kardesim 14 yasinda onu mesela daha cok severler herseyini överler. Sanki tek evlatmis gibi. Bazen gicikligina üvey evlatim zaten ben, beni sevmeyin hic derim. Kücükler daha cok seviliyo onlarda haliyle simariyo. Yapcak bisey yok
Haklisin canim hadi evde kendi aramizda soylediklerine zaten takilmiyorum hadi baskalarinin yaninda soylediklerini de takmayabilirim ama sozlumun yaninda soylemesi agirima gidiyor... bir de hasta oldugumu bile bile... ne bileyim aslinda sen benim canimin icisin neden canini acitayim diyor ama hala da devam ediyor galiba beni duygusal anlamda anlamiyor senin de soyledigin gibi...
değil de, unutuyor olabilir mi?
ben de 1-2 sene önce yaşadım buna benzer birşey. annemin bazı ortamlarda söylediği bazı şeyler beni rahatsız ediyordu, yapma dediğim halde 2 gün sonra yine yapıyordu. ben de yine tepki veriyordum.
konuştuk dedim ki yani duygularımı neden umursamıyorsun? beni böyle kabul etsen, muzur bundan rahatsız oluyor desen, yapmasan olmaz mı dedim
yeminler etti, vallahi o anda unutuyorum, tutamıyorum aklımda diye. ben sonuna kadar inandım anneme, beni çok sever bilirim, asla kırmak istemez, üzerime titrer.
o zaman da onun adına üzüldüm, keşke umursamasaydım diye. vs vs
yani uzattım ama demem o ki umursamıyor değil de, unutuyor, aklında tutamıyor olabilir mi?
ben sana hak veriyorum
benim de kardeşim var ve kardeşimin de sürekli kendisi benimle kendini kıyaslıyor ister istemez can sıkıcı tabi ki bu kıyas insan o daha iyi olsun ister tabi her zaman ama kıyas yapınca hoş olmuyor o yüzden insan içten içe rahatsızlık duyuyor...
Sevgili muzurtilki oncelikle hemen her konuma cevap verip yardimci olmaya calisiyorsun cok tesekkur ederim :)
Evet belki de annem onu zaten anlicagimi dusunerek onemsemiyordur ve aklinda tutamiyordur kim bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?