benim 6 yas kucuk bi kiz kardesim var. 16 yasinda su an. Annem surekli bizi kiyasliyor. Ben polikistik over hastasiyim kilo veremiyorum yani cok zor veriyorum. Annem her ortamda kardesim ve beni kilo olarak cok kiyasliyor. Gecenlerde bi akrabamiz gordu beni ne cok kilo vermissin dedi hemen sen bi de kardesini gorsen filinta gibi diyor yanimda. Baska biri ne guzel boyun var dediginde kardesinin de ondan asagi kalir yani cok ablasindna 3 4 cm kisa diyor. Sozlum bizi almaya geldi gecen kendi evlerine goturcekti aksam oturmasina sozlume diyor ki ben sismanmisim kardesim zayifmis arabaya rahat sigarmisiz o zayif oldugu icin. Yanimda kardesime cok guzelsin falan diyip duruyor kardesim de simardi abla ben senden daha zayifim daha guzelim diye kiskaniyorsun diyor. surekli ikisi iyi gecinip benim sevmedigim seyleri gicigina yapiyorlar sanki. Sizce amaclari ne yaa cok uzuluyorum. Hele ki bu kilo konusu denemedigim diyet spor kalmadi cok zor veriyorum zaten bir de onlar boyle yapinca sokaga cikacak ozguveni bulamiyorum hergun agliyorum. Napsam