Annem surekli kiz kardesimle beni kiyasliyor...

Biz 4 kız kardesiz bu durumlari benden cok yasayan pek yoktur heralde :) hepimiz boy kilo vs olarak birbirimizden farkliyizz ve hepimiz guzel begenilen kizlariz ama soyle bi sansimiz var ki hic birimiz cooooook guzel degiliz :) hepimiz kendimizi guzel buluyoruz ama en cok ufakligi begeniyoruz :) etrafimizdaki insanlarda bazen ablalarimi bazen beni bazen kardesimi beğenir ama genelde kardesimi ondan sonrada beni:) sanirim büyüklere pek güzel denilmiyor artik kucukler daha cocuk oldugu icin sevimli oluyorlar diye mi alinmasinlar diye mi bilmiyorum. Ama guzellik konusunda sozlunun yaninda olsada alinma. benim ablamin sozlusunun yaninda da kardeşime herkes en guzeli o diyorlar ama ablam hic alinmiyor cunku kimse bunu onu kucuk dusurmek icin demiyor. bence konu tamamen sizin kilo probleminizden kaynaklanan kompleksinizle alakali. Bu durumuda cok iyi anliyorum cunku bende kardesler arasinda hep en kilolu oldum sisman degilim ama 38 bedenim. arada banada geliyo boyle tripler ama bosver bizim sacmaligimiz bunlar :)

Bu arada hastalığınla alakali bir bilgim yok fakat kilo verme konusunda seni zorluyor olabilir ama sikilasmak konusunda bi sikinti yaratacagini sanmiyorum. benden sana tavsiye plates gibi sikilastiran sporlari yap. tartida kilo kaybin olmayi versin onemli olan incelmen. kompleksin yuzunden utaniyorsan bile banyoya gir kapiyi kitle 10 dakika mekik cek isinma hareketi yap her gun eminim farki goruceksin canim :) bi de unutma SEN COK DEGERLISIN!

Haklisin canim aynen benim kilo kompleksimden kaynakli hepsi. Aslinda benim boyum 177 kilom 70 hani boyuma gore kilom cok degil 38 beden giyiyorum kardesim de benden 10 kilo zayif 3 cm kisa olmasina ragmen 38 beden giyiyor. O cok iri kemikli ben ince yapiliyim bi de insanlar bana senin nerende kilo var diyorlar cunku tum kilo orantili dagilmis beni iri gosteriyor. zumba yapiyorum yuruyus yapiyorum ama nafile yedigime de dikkat ediuorum verebildigim kilo ya ayda 1 ya 2. e hastalanmadan once 56 kiloydum hal boyle olunca bunalima girdim kompleks yaptim normalde zaten alinacak seyler degil bunlar belki de iste sozlumun yaninda diyince daha cok komplekse girdim... ama tespitlerin yuzde yuz dogru beni cok iyi anlamissin cok tesekkur ederim :)

Hepimiz cok degerliyiz kadinlar olarak bunu hatirlattigin icin de ayrica tesekkur ederim :)

bir anne nasıl böyle davranıp kendi çocuğunu demoralize eder anlayamıyorum.
Canım bu konuda yapacak bir şeyin yok annenin yapısı bu. Onu yetiştiren ana da anneni sürekli biriyleriyle kıyaslamıştır.

bir anne nasıl böyle davranıp kendi çocuğunu demoralize eder anlayamıyorum.
Canım bu konuda yapacak bir şeyin yok annenin yapısı bu. Onu yetiştiren ana da anneni sürekli biriyleriyle kıyaslamıştır.

Aynen ben de anlayamamistim uyardigim halde de devam etmisti ama aksam tekrar konustuk hic de beni uzmek gibi bi niyeti olmadigini boyle anlasildiysa ozur diledigini ve sozlumu de oglu gibi gordugunden yaninda evde yaptigi saka olarak kilomla dalga gectigini soyledi. Ama haklisiniz belki de yapisi budur. Anneannem onu kimseyle kiyaslamamis ama hep ogullarini daha ustun tutmus annemi biraz kole gibi calistirmis belki de bundan dolayi ben buyuk cocugum diye alinmayacagimi uzulmeyecegimi saniyor :)

Amaç seni üzmek değildir zaten, sonuçta üvey evlat değilsin.
Ama annen böyle görmüş bence.
Yoksa nişanlısının yanında olan kız yerilip de kardeşi övülmez.

Amaç seni üzmek değildir zaten, sonuçta üvey evlat değilsin.
Ama annen böyle görmüş bence.
Yoksa nişanlısının yanında olan kız yerilip de kardeşi övülmez.

Aynen katiliyorum belki de huy diyip gecmek gerek :)

PCOS için ilaç kullanıyor musunuz? Benim de kilo problemim vardı, bir türlü veremiyordum. Doktor tavsiyesiyle PCOS için doğum kontrol hapı kullandım bir sene kadar. Tabii hapla kilo vermedim ama onunla birlikte yaptığım diyet ve spor işe yaramaya başladı. 2 ayda 10 kilo verdim.

Ben de kullandim bi sene o arada 8 kilo vermistim ama ilac bitince kabizlik basladi 4 ay rahatlsyamadim o arada hepsini geri almisim... simdi yine veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…