- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
E bu saatten sonra başkasıyla nasıl evlenirim bakire değilim. İlk ve tek erkeğim o oldu. Diktirme fln düşünmüyorum. Ömür boyu başkasının kul hakkina girmek istemiyorum kul hakkı zina dan bile daha günah biliyorum. Kafam çok karışık
Sizce neden yanlış ?Bunu annenin öğrenmesi mi senin yanlış evlilik yapman mı daha kötü. Hayır hayır anneni dinle sen sakın evlenme. Bu adama başka bahane bul. Madem korkuyosun. Kpssyi kazanmadan babam izin vermiyo de. Kpssyi kazanıp atanırsan da işi bahane edersin artık istemediğini soğuduğunu söyler bitirirsin. Sakın yok bekaretti yok ailem öğrencekti bunları takma kafanı.
Sizce neden yanlış ?
bi fikri olan yok mu?
Çocuk nasıl kabul etti ? Bi de ben söylemeye çekinirim. Kabul etmemesinden ziyade daha cok başkalarına söyler diye korkuyorumBence sadece kul hakki diye veya ne olursa olsun 1 omur gecirecegin biri olcak. oyle cok aşırı bi sevgin yoksa diger durumlarda evlenmene sebep olmasin.benim daha arkadasimin arkadasi dayak yiyodu yine ayrilmiodu bakirelik mevzusu yuzunden. simdi evlendi baskasiyla cok mutlu cocugada basta anlatti herseyi.kotu yonden bakarsan hersey kotu olur.
Çok sağol canım çok destek oldun. Onu seviyorum ama su an aklım öyle karışık ki. Doktora gidiyim mi sence ? Yalnız kaldığımda aklıma geldiğinde sürekli bi ağlama hali oluyorCnm hayatina giren dogru ve gercekten seni seven insansa ne baskasina birsey der sevdigini karalar nede senden vazgecmeyi göze alir. Sende dogru kisi bu dediginde anlatacaksin ve o korktugun seyler olmayacak.o kiz da ole yapti tanidi anlatti ve suan allah bozmasin mutluda.o kizda ayni seyleri yasadi ama bunu göze almasaydi o senin yazdığın kotu senaryolari oynuyordu..dayak yiyip oturuordu.hic birine degmez bi daha dunyaya gelmiceksin.asla bu yuzden evlenme. bakirelikten daha onemli seyler var.onu gören insanlarda var.sen merak etme.
Tabiki git eger gidebiliorsan bu hallerde insan konuscak destek alcak birini ariyor.hic dusunme git cok rahatliyacaksin. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.Çok sağol canım çok destek oldun. Onu seviyorum ama su an aklım öyle karışık ki. Doktora gidiyim mi sence ? Yalnız kaldığımda aklıma geldiğinde sürekli bi ağlama hali oluyor
kaçmak düşünmüyorum zaten ama sevgilim sürekli söylüyor. bi de işin kötü tarafı sevgilimle üniversitedeyken beraber yasıyorduk evli gibiydik yani masrafları falan karsılıyordu. simdi adama nasıl yok derim bunları düşünüyorum. kalkıp ailemi arayıp söyler diye korkuyroum ınsanoglu ciğ süt emmiş güvenemiyorsun ki. bi de bundan sonra o olmazsa baskasıyla nasıl evlenirim o adamın yüzüne nasıl bakarım bunlar hep aklımda ve 3 ay sonra kpss var atanmam için cok yuksek puanlar almam gerekıyor 89 90 cıvarı . cok dertlıyım ne yapcagımı sasırdım annem de sımdı demın sınırlı sınırlı gelsinler kızım persembe gunu gelsınler dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?