- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
cnm kıyamam sana ben ya :teselli:
bazen bu büyükler naptıını bilmio gerçekten
benim arkadaşım bırak üç ayı üç buçuk senedir yiğenine bakıo evin her işini yapıyo kızın hayatı gitti ablası mutlu olsun diye çalıştırmıyorlar bile
yeğenine baksın ablasının hizmetini yapsın istiyorlar
ailene bunu güzelce açıklaman gerek ama bazen anlamıolar işteee
bence seni arayan yeri sen yine ara benim adıma annem konuşmuş diye
kendi hayatın için yaşaman gerektiğini ailene bi şekilde anlatmalısın ama ağlama nolur :1hug:
Ay canım benim .Annen durumu tam idrak edememiş demek ki..Maddi durumunuz nasıl ?
Yok artık ya mümkünmüdür böyle bir şey allahım ne geniş insanlar var...
İşte kendi başınıza yuvarlanıp gittiğiniz için senin işe girmen ekstra gelir sayılıyor. Bu yüzden rahat davranmışlardır.Senin evde oturmaktan canın sıkılmış gidipte canın iş yapmak istemiyor e haklısın da ben de yapmak istemezdim...Canım gidersin biraz takılır dönersin evine .Boş ver her işte bi hayır vardır hem.:teselli:canım maddi durumumuz iyi cok şükür ama ben kendim kazanmak calısmak istiyorum.cok agladım gözlerim tükendi aglamaktan ama bi kerede haklısın aglama diye teselli etmediler beni senağlama
ne yazıkki var cnm hemde hergün görüştüüm arkadaşım çocuk bakmaktan evden adımı atamıyor kızın psikolojisi bozuldu resmen ablasının yanında da kölesi gibi ne derse yapıyo ve ablası herşeyine karışıyo surat asıyoo
yani yaptıklarına rağmen yaranamıyor bile ne yazkki :1no2:
canim ozel degilse ne isi bakiyorsun sen?
annene ablana uzulmeyi bosver simdi o isin pesinden kos sen canim.canım ben 4 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum.özel bir şirketten halkla ilişkiler müdür yardımcısı teklifi gelmişti.bende meslegime uygun iş arıyordum ve tam istedigim bi işti
annene ablana uzulmeyi bosver simdi o isin pesinden kos sen canim.
dun yaptigin iyiligi dahi hatirlamiyorlarsa onlar icin gozyasi dokme hic.
bazen insanin ailesi de anlayissiz olabiliyor.
sen de bu hakkini kullan guzelcene.
O isin pesinden mutlaka kos derim. Sakin ihmal etme.
Hakkinda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?