- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
Canım asıl sen tripli davran anlasınlar yaptıklarını.Sen dolmuşsun canım bu olay tuzu biberi oldu .
Belli ki zaten ağlayasın varmış ..
Çok mu bunaldın evde?
Seni ne ile suçladılar ki?Nasıl savunamadın hakkını tazminat falan alamadın mı?
arkadaşım bu devirde kimseye yaranamazsın. yardım etmek çok güzel hele ki ailene. ama benim böyle bir ablam olsa geri dururum. böyle insanlara hele hiç yaranılmaz. istersen canın ciğerin olsun bencilliktir bu. biraz da sen bencillik yap derim. bir sınır gerekiyor yoksa sen harap olursun.
haklısın canım.ben kendimi paralarım herkes için ama yok kimse deger bilmiyor.eniştem desen dünyanın en sorumsuz en bencil insanı.hiç istemiyorum gitmek.huzurum olmuyor orda.heleki eniştem evdeyken cok kötü.sanki ben mecburmusum gibi davranıyorlar.bazen diyorum evlensem kurtulcam bu seylerden diyorum.o zamanda kayınvalideye kostur yardım et,yardım etmesen bi dert etmesen bi dert.nedense hayatta hep biri birilerinin sırtına basıyor.bu zamana kadar sırtına basılan ben oldum.ezdirmemeye calısıyorum kendimi ama oda bi yere kadar olmuyor.kaderim mi kötü yazılmıs bilmiyorumki.su yazıyı yazarken bile aglıyorum cok bunaldım
senin zayıf noktanı bulmuşlar. sana bu şekilde davranınca istekleri yerine geliyor. gerçekten öyle düşündüklerine inanmıyorum sanki sen mecburmuşsun gibi. artık takmamanın vakti gelmiş. yerinde olsam bunların üzerine ne yapar eder gitmem ablama. biraz anlasınlar kıymetini ona göre davransınlar.:umursamaz:
ay üzüldüm canım ya. çok dokunmuş sende yazıdan çok güzel ifade etmişsin bunu.. ablan belki sana destek verse bi ihtimal olurda buraya gelmekten vazgecerler benimde işim kalır diye düşünmüş, annen bebek bakımında sana güvenmiş olan sana olmuş. vardır bir hayır demek lazım belkide o iş yeri sana yaramayacaktı.
haklısın canım.ben kendimi paralarım herkes için ama yok kimse deger bilmiyor.eniştem desen dünyanın en sorumsuz en bencil insanı.hiç istemiyorum gitmek.huzurum olmuyor orda.heleki eniştem evdeyken cok kötü.sanki ben mecburmusum gibi davranıyorlar.bazen diyorum evlensem kurtulcam bu seylerden diyorum.o zamanda kayınvalideye kostur yardım et,yardım etmesen bi dert etmesen bi dert.nedense hayatta hep biri birilerinin sırtına basıyor.bu zamana kadar sırtına basılan ben oldum.ezdirmemeye calısıyorum kendimi ama oda bi yere kadar olmuyor.kaderim mi kötü yazılmıs bilmiyorumki.su yazıyı yazarken bile aglıyorum cok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?