- 1 Temmuz 2020
- 322
- 394
- 53
- Konu Sahibi rengarengarenkedi
Merhabalar. Annemle babamın 28 senelik evliliğinde bu sene ilk defa babamın ihanetiyle karşılaştık. İnstagram üzerinden benimle yaşıt bir kadınla 8 ay boyunca flörtleştiğini gördük annemle birlikte. Neredeyse buluşacaklarmış. Konuşma saatlerine baktığımda hep bizle birlikte otururken mesajlaştığını fotoğraf vs attığını gördüm. İlişkilerini bilmiyorken babam sürekli saçını boyatmak, estetik yaptırmak vs. istiyordu, haftada bir saçını boyatıyordu. Annem de bir yaş dönemi geçirdiğini düşünerek bu konuda hep destek oldu ona kendini iyi hissetsin diye. Babama olan tüm saygımı yitirdim. Annem bu ilişkide hep vericiydi babamın ailesi çok ciddi sorunluydu hala bu sorunlarla mücadele ederken ihanetin çıkmasıyla dayanacak gücü kalmadı. Psikiyatriye gidiyor, ilaç kullanıyor. Boşanmak istedi annem fakat beni evlendirmeden olmaz diyor ve de maddi olarak sıkıntılar olacağı için boşanamıyor. 6 ay oldu öğreneli hala babam üste çıkmaya çalışıyor hatasını kabul etmedikçe annem daha çok sinirleniyor. Geçen babam üniversite arkadaşına bu yaşadığı olayı bildiğiniz övünerek anlatmış. Babamın arkadaşı da annemi arayıp anlatmış. Google aramalarında kızın adını arattığını gördü annem tekrar yıkıldı. Kızla ilişkileri bitti ama arkadaşına kızı göstermek için googledan aratmış. Sürekli ağlıyor beni affet diye ama her defasında yeni bir şey çıkıyor; arkadaşına övünerek anlatmasıyla, kızın adını aratmasıyla yeni bir tartışma çıkıyor. Tarafsız olarak söylüyorum annem babamın hiçbir şeyini eksik etmedi, yıllarca eşinin ailesi tarafından fiziksel şiddet dışında her türlü şiddeti gördü ve karşılığında kızı yaşında biri tarafından aldatıldı. Annemin bundan sonra tepkisi ne olmalı sizce ? Ailesini düzenini dağıtmak istemiyor ama 6 aydır içi her gün yangın yeri… Onu böyle görmek beni de üzüyor.