Abim ve ben altin alip anneme veriyoruz bize biriktirmesi icin altin alip veriyoruz . Simdiye kadar 4 5 bin lira para biriktirmisimdir . Ama annem diye bunun hesabini tutmadım . Bizden habersiz amcama 5 altin borc vermisler ve aylardir gelmedi . Suan benim 4 bin lira kadar paraya ihtiyacim var . Ama bunun icin ben isten gelecek parayi bekliyorum kimse al altinini veriyim demedi . Hatta annem sanki ne verdin 2 tane aldin al altinlari veriyim dedi lutfetmis gibi .sanki kendi parasiymis gibi . Bende " benim bu ay aldigim altini bana verirmisin ben kendim biriktircem bundan sonra hesabimi bilmek istiyorum yarin bi gun abim evlense biriktirdigim para ona gitcek" dedim . Annem al altinlarini da paranimi yedik senin sen ne bicim evlatsin bi kurusun gecmesin bundan sonra . Babam gelip aylik verdigin en fazla bin lira para bu ev neyle geciniyo ben buluyorum para ben gecindiriyorum dedi . Bende ne kadar nankorsunuz bin lira az para mi dedim . Yapmak zorundasiniz dedi . Ailem beni okutmadi bana maddi bi para olarak bi emek vermediler ben calisip yaptim bu zamanaa kadar herseyi ama abimi okuttularda para doktuler . Simdi ben kotu evlat oldum sizce haksizmiyim ?