Nasıl anlatırım bilmiyorum bu konu çok canımı sıkıyor. Hayatımı etkiliyor. Annemle babam ayrilar annemin sevgilisi var ve bu adam çok kültürsüz,boş,evsiz barksız serseri tipli,romanlara benziyor . Hiç sevmiyorum bu adami sürekli birşey olsa muhattap olmak zorundayım soğuk mesafeli davransamda. Annemin resimlerini sosyal medyadan paylaşıyor. Ve annem adına hesap bile açmış hep tehdit ederek kapattırmaya çalıştım. Bunlarla ugrasmaktan biktim yıllardır. Adam o kadar geniş ki birde bana kardesim doyor gevsek gevsek konusuyor tersliyorum anlamiyor. Adam bekar ve annemle evlenmek istiyor bırakmıyor. Benim istemediğinde biliyor. Annemde istemiyor ama takılıyor sürekli dışarda geziyorlar biktim artik benim hayatım etkileniyor napmalıyım kızlar? Annemi uyarıyorum ben yarın birgün evlenirsem bunlar karşıma çıkacak dikkat et takılma şunla diyorum ayrıl diyorum olmuyor. Sonunda ya cinayet islicem bunlardan kurtulucam yada annelikten rededicem kurtulacam artık yada ben öldüğümde. Napicam akıl verin lütfen anneme laf söz gelsin istemiyorum ama çok rahat davranıyorlar