Yok yoook adam bizim eve girmiyor bile giremez zaten sokmam. bazen birşey oluyor kapıya kadar geliyor sadece . Adamla birkere annem ben beraber dışarıya çıkmıştık işimiz vardı mecburen iste çay bahçesinde falan oturduk şimdide yine çıkalım gezelim diyor sen kimsin ben seninle gezcem dışarıda suna bak annemin sevgilisisin diye seninle muhattap olmak zorundamiyim. Ne cektim bunlardan varya. Annemin ustune kredi karti acip parasinimi yemedi bizden surekli parami istemedi neler neler zorla kapattirdim o kredi kartlarini tehdit ederek. Ailemizin içine kadar girdi adam akrabalarımız bile tanıyor bu kadarda olmaz ya annemde suçlu tabiki keşke hatalarının farkında olsa düzeltse kendini . Başka erkeklerle konusuyor yalnızlık çekiyor olabilir ama erkeklerle konuşması da ıyi bisey degilki ben varım sonuçta yanında. Hata üstüne hata yapıyor beni bile düşünmüyor egerki ben evlenir de çocuğum olursa annem gibi olmucam ben yaşadım çocuğum yaşamasınO adamla dışarıda fazla görünme canım.Eve geliyorsa da gece kalmasın.Annene hayret ettim.Fazlaca rahat.Bu "Boşanmış kadının sevgilisi olamaz mı yahu!?!!!" luk bir durum değil.Adam sağlam ayakkabı değil.Anne de doğruyu yanlışı ayırt edemiyor.Bazı kadınlar kaç yaşında olursa olsun erkek gördü mü takılıp gidiyor , her şeyi boşveriyor.
Bu durum ileride kızın karşısına çıkmasa bile adamın iğrenç bir arkadaş ortamı olsa orda anlatsa falan yaşadıklarını o ortamdan biri de bu kıza kafayı taksa falan.Yani ne insanlar var , annen bunları düşünmüyor.Sen kendini koru.O adam gece sizde kalmasın , annene bunu açık açık söyle.
Çok üzüldüm bu duruma.Annelik bu kadar da suistimal edilmemeli.Her şeyin içini boşalttılar , anneliğin bile.