Bizimki de 85 yaşında tansiyonu var ama boğaz hiç durmuyor...ve tüm gün turp gibi ama babamla ben işten dönünce kadın ayilip bayılıyor..
Anneme beddua ettikce soğudum ondan..
Halalarım herseye karışıyor babam da aradı kızdı geçen gün hem bacilarina hem babaanneme.evimi karıştırmyn artık dedi.
Bunu duyan babaannem hemen ayilip bayıldı.
S
Tamam annem suçsuz demiyorum onda da vardır ama inanın babaannem biktiriyor artık...
Annenizi az çok tanırsınız siz.
Eğer kötü fesat biri değilse, mutlaka şuan yaptığı terslikler babaannenizin eskiden ona yaptıklarının hıncı yüzündendir.
Annemle aram çok kötüdür benim. Ama iyi kadındır hakkını yiyemem.
Şuan babannemin her yaptığı gözüne batıyo ve ters tepki veriyo ister istemez..
Size bir şey anlatayım.
Bir gün halamla babannem annem ben ve kardeşlerimin dedikodusunu yaparken kuzenlerden biri seslerini telefona kaydediyo. Sonrada gelip bize dinletti.
Öyle laflar etmişler ki başkası söylese halan babannem bunları dedi diye inanmazdım kesinlikle bu kadar olamaz diye...
Babannem bunları dinlediğimizi duymuş beni yanına çağırıp ' kızım böyle böyle olmuş halan bi haftadır yataklarda ben hasta oldum. Nasıl dinletir size. Çok kızdım çocuğa vs..' dedi.
Kadın ettiği laflar için özür dileyeceğine kuzenime bize dinlettiği için ne kadar kızdığını anlatıyo :)
Benden de iyi yapmışsın falan dememi bekledi heralde. Ama bu sefer akıllandığımız için tam tersini yaptım babanneme kızdım bir güzel.
Ayılıp bayılma numarası da yapmayı bıraksan iyi olur kimse inanmıyo artık haberin olsun dedim.
O gün bu gündür babannemin fenalaştığını duymadım hiç. Mucizevi bir şekilde sağlığı düzeldi:)