• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve babaannem arasinda kalmaktan biktim

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar ciddiyim bunaldım..
Babaannem her yil oldugu gibi 4 aydır bizde kaliyor.ve deyimi yerindeyse resmen anneme hayatı zindan ediyor.benim annem aşırı titiz ve ağır depresyon geçirmiş biri.babaannem de sürekli annemin inadına şeyler yapıyor ve annem birşey deyince de anneme beddua ediyor :( babam da bende arada kaldık halalarım da sürekli evimizin huzurunu kaçırıyor lütfen akıl verin nasıl baş edeceğim annemin üzülmesine dayanamiyorum :(

Son düzenleme:
kac yasındasın acaba eger yasın buyksen hallallara ve babaannene karsı annenı koruyabılırsın sakın bı sekılde babanla konusmayı calıs cunku hersey babanda bıter yanı aslında babanın hatası eger baban cıkıpda annesı ve kardeslerıne karsı annenızı savnusa boyle olmas.babanın sesı cıkmadı ıcın boyle davranıyoran baban cıksın bakım gerekenı konusma yapsın bak bakalım onun korkusundan daha devam ederlermı ama babaaa boyle sustu ıcın boyle yuz verdıgı ıcı karısını ezıyoran yanı ehrsey babanla bıter canım sen ıse annenı desteklemeyı calıs halada bısey derse agzını payını ver aynı sekıldede babaannee oyle yap

Zaten hep annemi destekliyorum annem dedigim gibi agir depresyon geçirmis biri ve takıntısı var bazi şeylere babaannemde o şeyleri yapıyor bilerek veya bilmeyerek artık günahı boynuna.sonra annem tepki gösterince de söz oluyor ve anneme beddua ediyor.ben 23 yaşındayim seneye evlenmeyi düşünüyorum e annem böyle iken nasıl bırakırım ya :( babam birşeyler yapıyor ama annem kafasına çok takıyor.babaanneme de birşey diyemiyorum e yaşlı ama annem çok üzülüyor :(

canım annenin bunaldığını hissettiğin vakit dışarı çıkın annenle. işimiz var de, bana alınması gereken bir şey var de bul bi bahane annen uzaklaşınca daha rahat olur, hem dertleşirsiniz biraz.. babanene ne diyebilirsin ki biri annen diğeri babanen. o bişey dediği yaptığı zaman annen görmeden değiştir annenin istediği gibi fln yap el altından. başka ne yapılabilir ki.

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bende tüm gün ışteyim kızlar.ve babaannem anneme beddua ediyor.buna dayanamiyorum :'( en ufak şeyde babaannem kavga çıkarıyor.annem zaten rahatsız öyle çok konuşmaz bizle bile babaannem kendine has sanıyor...annem temizlik yapıyor mesela kadın daha oturmadan hop babaannemin lavaboya tükürdüğünü ve su dökmeden çıktığınui görüyor e haliyle deliriyor

Benim babannemle annem arasında da buna benzer sorunlar vardı.
Babannem yüzünden çok huzurumuz kaçtı.
Babam annem der susardı. Biz yaşlıdır hastadır der susardık.
Son bi kaç senedir anlıyorum ki babannem sapasağlam.
Hastayım fenalaştım derdi hastanelere taşıtırdı kendini sürekli.
Sonunda amcamlar ve babamlar özel bi hastaneye götürüp baştan aşağı her türlü testi yaptılar.
Sonuç olarak kolestroldan başka sorunu yok :)
Ayılıp bayılmaları her şey yalan..
Artık bana gelip annen söyle böyle derse ya da annemin kızacağı bişey yaparsa.
Her kim olursa olsun dur diyoruz.

Siz de kızın babannenize. Yapma etme demesini bilin.
Yaşlı hasta diyip susmayın. İş gelini sinir etmeye dedikoduya gelince hepsi turp gibi maşallah.
Biraz annenize verdiğiniz kıymeti gösterin.
Yaşlılar bazen büyüklükle hadsizliği karıştırıyolar..

Benim babannemle annem arasında da buna benzer sorunlar vardı.
Babannem yüzünden çok huzurumuz kaçtı.
Babam annem der susardı. Biz yaşlıdır hastadır der susardık.
Son bi kaç senedir anlıyorum ki babannem sapasağlam.
Hastayım fenalaştım derdi hastanelere taşıtırdı kendini sürekli.
Sonunda amcamlar ve babamlar özel bi hastaneye götürüp baştan aşağı her türlü testi yaptılar.
Sonuç olarak kolestroldan başka sorunu yok :)
Ayılıp bayılmaları her şey yalan..
Artık bana gelip annen söyle böyle derse ya da annemin kızacağı bişey yaparsa.
Her kim olursa olsun dur diyoruz.

Siz de kızın babannenize. Yapma etme demesini bilin.
Yaşlı hasta diyip susmayın. İş gelini sinir etmeye dedikoduya gelince hepsi turp gibi maşallah.
Biraz annenize verdiğiniz kıymeti gösterin.
Yaşlılar bazen büyüklükle hadsizliği karıştırıyolar..

Bizimki de 85 yaşında tansiyonu var ama boğaz hiç durmuyor...ve tüm gün turp gibi ama babamla ben işten dönünce kadın ayilip bayılıyor..
Anneme beddua ettikce soğudum ondan..
Halalarım herseye karışıyor babam da aradı kızdı geçen gün hem bacilarina hem babaanneme.evimi karıştırmyn artık dedi.
Bunu duyan babaannem hemen ayilip bayıldı.
S
Tamam annem suçsuz demiyorum onda da vardır ama inanın babaannem biktiriyor artık...

Bizimki de 85 yaşında tansiyonu var ama boğaz hiç durmuyor...ve tüm gün turp gibi ama babamla ben işten dönünce kadın ayilip bayılıyor..
Anneme beddua ettikce soğudum ondan..
Halalarım herseye karışıyor babam da aradı kızdı geçen gün hem bacilarina hem babaanneme.evimi karıştırmyn artık dedi.
Bunu duyan babaannem hemen ayilip bayıldı.
S
Tamam annem suçsuz demiyorum onda da vardır ama inanın babaannem biktiriyor artık...
Annenizi az çok tanırsınız siz.
Eğer kötü fesat biri değilse, mutlaka şuan yaptığı terslikler babaannenizin eskiden ona yaptıklarının hıncı yüzündendir.
Annemle aram çok kötüdür benim. Ama iyi kadındır hakkını yiyemem.
Şuan babannemin her yaptığı gözüne batıyo ve ters tepki veriyo ister istemez..

Size bir şey anlatayım.
Bir gün halamla babannem annem ben ve kardeşlerimin dedikodusunu yaparken kuzenlerden biri seslerini telefona kaydediyo. Sonrada gelip bize dinletti.
Öyle laflar etmişler ki başkası söylese halan babannem bunları dedi diye inanmazdım kesinlikle bu kadar olamaz diye...
Babannem bunları dinlediğimizi duymuş beni yanına çağırıp ' kızım böyle böyle olmuş halan bi haftadır yataklarda ben hasta oldum. Nasıl dinletir size. Çok kızdım çocuğa vs..' dedi.
Kadın ettiği laflar için özür dileyeceğine kuzenime bize dinlettiği için ne kadar kızdığını anlatıyo :)
Benden de iyi yapmışsın falan dememi bekledi heralde. Ama bu sefer akıllandığımız için tam tersini yaptım babanneme kızdım bir güzel.
Ayılıp bayılma numarası da yapmayı bıraksan iyi olur kimse inanmıyo artık haberin olsun dedim.
O gün bu gündür babannemin fenalaştığını duymadım hiç. Mucizevi bir şekilde sağlığı düzeldi:)

Annenizi az çok tanırsınız siz.
Eğer kötü fesat biri değilse, mutlaka şuan yaptığı terslikler babaannenizin eskiden ona yaptıklarının hıncı yüzündendir.
Annemle aram çok kötüdür benim. Ama iyi kadındır hakkını yiyemem.
Şuan babannemin her yaptığı gözüne batıyo ve ters tepki veriyo ister istemez..

Size bir şey anlatayım.
Bir gün halamla babannem annem ben ve kardeşlerimin dedikodusunu yaparken kuzenlerden biri seslerini telefona kaydediyo. Sonrada gelip bize dinletti.
Öyle laflar etmişler ki başkası söylese halan babannem bunları dedi diye inanmazdım kesinlikle bu kadar olamaz diye...
Babannem bunları dinlediğimizi duymuş beni yanına çağırıp ' kızım böyle böyle olmuş halan bi haftadır yataklarda ben hasta oldum. Nasıl dinletir size. Çok kızdım çocuğa vs..' dedi.
Kadın ettiği laflar için özür dileyeceğine kuzenime bize dinlettiği için ne kadar kızdığını anlatıyo :)
Benden de iyi yapmışsın falan dememi bekledi heralde. Ama bu sefer akıllandığımız için tam tersini yaptım babanneme kızdım bir güzel.
Ayılıp bayılma numarası da yapmayı bıraksan iyi olur kimse inanmıyo artık haberin olsun dedim.
O gün bu gündür babannemin fenalaştığını duymadım hiç. Mucizevi bir şekilde sağlığı düzeldi:)

Bugün de annemler düğüne gidecekti sabah beraber çıktım evden babaannemi de iki günlüğüne kızına bırakaclardi özel araba ile gidip gelecek kadın tutturdu ayakkabılarımi verin.babam da " anne terlik giy araba var" dedi kadın inatla ayakkabısıni aradı babam hadi diyo ama kadın hiiic sanki duymuyor annem dedi hala yok ayakkabıların en altta babaannem bi sinir bi sinir aman ver terlikle giderim dedi şok olduk yaaa.yemek beğenmiyor üstelik bu aralar...valla şaşırdık artık ya

babaanneniz böyle gelmiş böyle gider
annenize çok üzüldüm ama Allah sabır versin
babanızın desteğini gerkirse sert bir şekilde halalarınıza göstermesi lazım
yuvanıza karışıp huzur bozmaya hakları yok onların:41::41::41:

Back
X