Annem ve Babam:(

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
35
Almanya
nasil baslicami bilmiyorum..

Her izin sezonu oldugu gibi yine basladi ayni kavgalar.. (Almanyada yasiyoruz) Dün babam izine gidicemizi söyledi, bende gecen sene olanlardan sonra ben annemle senle gitmem izine dedim... ve kavga basladi.

Annem 17 yasinda evlenip 2sene kaynanasiyla yasamis sonrada almanyaya gelmis bi kadin. Babaannem tam bir kaynana... anneme cektirmedigi kalmamis o 2 sene icinde..Annem sevmez kaynanasini.. Gelinlik bile almamislar dügününde anneme, babaannem birinden ödünc almis gelinligi.. hala o bile icinde kalmis zavalli annemin anlatir gözleri dolar.. Kendi kizinada yani halama gitmis en iyi gelinlikden aldirmis!

herneyse.. gecen sene annemle babam yalniiz gittiler izine.. Babaannem hasta oldugu icin babam 4 senedir her izinini hastanelerde geciriyor ankarada.. ve bütün paramiz ona gidiyor.. Tabi gidicek annesi sonucta ama babam tek cocuk degil bi amcam ikide halam var.. ama bütün yük babamda.. Annem annesine gitmis iste babamlar ankaradayken, sonra babamin ankaradan geldigi sabahda gitmemis geri oraya.

Babaannemde babama aglamis, gelinlerim beni aramiyor hatrimi sormuyor diye! Babam dururmu atalmis gitmis anneannemlere, dedeme demisk" kizinin yaptigi dogrumu, bi annemi aramadi" dedem okadar sessiz sakin bir adamdir ki aslinda ama onuda cigrindan cikardilar sonunda, Dedemde demiski "yeter artik damat, her izine geldiginde ayni kavgayi cikariyorsun, annem babam diyorsun, oda benim kizim bende ona kiyamiyorum artik" demis..

Demez olaymis bunu.. babam küplere binmis.. neymis dedem ne hakla annesine babasina laf söylermis! sanki adamcagiz küfür etti.. Sonra izini zehir etti anneme.. Dedeme, Anneaneme dayilarima küstü babam! evet bu yüzden küstü! dedem ona bu zamana kadar sesini cikarmadi adamin bu kelimeleri yüzünden küstü!

Dayimin oglunun sünnet dügününe gitmedi, annem yalniz gitti!!!!! herkes anneme babami sormus kadin sesini cikaramamiis..

bende dün o yüzden gitmem baba dedim o senin büyügün hemen kirilma olmaz dedim.. bagirip cagirmaya basladi.. Anneme bugün senin aileni sevmiyom napcan demis.. Ya inanin anneannem dedemde öyle sakin sessiz insanlardir ki.. nefret ettim babamin bu halinden artik.. cook üzülüyorum anneme.. kismei yok burda ne bi akrabasi ne annesi babasi.. biz variiz sadece.. cocuklari...

Halamda tr gidince annesinin evinden cikmaz, kaynanasini önemsemez bile.. Napcami bilmiyorum artik.. cok üzülüyorum.. Paylasmak istedim sadece

Rabbim anne yardım etsin.annende babana deseymiş sevmiyorum senin aileni diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…