• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve babamı asla affedemıycem

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
herkese merhaba ....
gecen gün sözüm oldu ama ben ablamdan baska kımseyı yanımda goremedım.annemın rahatsızlık donemınde kavga eden annem ve babam bırbırlerıne akrabalarını ıstemıyorum demıslerdı 2 seneden fazladır eve kımse gelmıyor.ısın kotu tarafı fatura bana kaldı ne amcam ne dayım ne teyzem ne halam bana bugune kadar bır buyukluk gostermedıklerı gıbı o an en mutlu gunumde yuzumu one egdırdıler ıcımı buruk bıraktılar .annem ve babamsa bencıllıklerınden bırbırlerını sucluyolar bırbırlerının aılelerını sevmemelerın ıhalesı bana kaldı ve hala annem yalvarıyo telde nolur dugune gelın falan dıye ve onlarda kem kum hepsıne yazıklar olsun benım mutlulugumu zehır ettıler .allah razı olsunkı sozlum tek bır laf etmedı bana o karsıda mahcup kaldım yarın oburgun bana derse nerde senın aılen dıye ne dıycem nasıl anlatıcam cok stres yasıyorum allahım yardım et cok zor cok cok cok zor kayınvalıdem falan derse ben ne derım nasıl acıklarım hangı uslupla soylerım rabbim yardımcım ol feraha cıkar cok kotuyum :43:

Canım çok üzüldüm,Allah sabır versin. ebeveynler arasında kavga olur tabi ama dayının,amcanın,halanın yaptığını da doğru bulduğumu söyleyemeyeceğim. Yeğenlerinin sözüne ne olursa olsun gelmeleri lazımdı. Gelir,babanla annenle muhattap olmazlardı,halledilirdi. Büyüklük göstermeleri gerekirdi bence. Olan olmuş ama siz konuştunuz mu peki niye gelmediniz diye? Düğünde de gelmemezlik yapmazlar herhalde :20:

Canım çok üzüldüm,Allah sabır versin. ebeveynler arasında kavga olur tabi ama dayının,amcanın,halanın yaptığını da doğru bulduğumu söyleyemeyeceğim. Yeğenlerinin sözüne ne olursa olsun gelmeleri lazımdı. Gelir,babanla annenle muhattap olmazlardı,halledilirdi. Büyüklük göstermeleri gerekirdi bence. Olan olmuş ama siz konuştunuz mu peki niye gelmediniz diye? Düğünde de gelmemezlik yapmazlar herhalde :20:

sağol canım yorumun için öncelikle gerçekten çok iyi geldi... ne güzel demişssin yeğenlerinin sözüne gelmeleri gerekirdi diye benım annem babamda kabahat var benı saydırmadılar annem kendı tarafının bıseyı olsa benı surukler goturur ve bana onları savunur babamda gıderdı aynı sekılde dugune gelmemeızlık yapmalarından korkuyorum asla konusmam bu saatten sonra sildim hepsini onların komsu gibi akrabalıkları olmaz olsun bana uzak allaha yakın olsunlar cok streslıyım dusundukce uykularım kacıyo ınsanlara rezıl olmak ıstemıyorum onlar yuzunden sonucta demezlermı bu kızın kımsesı yokmu dıye :((((

Annen ve baban , kavga ediyor tamam anladimda ..

Ama dayin halan amcalarin felan , onlarin yaptigida
dogru degil. Sonucta senin icin gelecekler ..

seni ogunde yalniz birakmamalari gerekiyor , kaynanana gelince elbet birgun bu mesele soz konusu olacaktir .. en ufak bir tartismada gelmediler felan diyecekler malesef...

Uzme kendini sen bosver , sozlunle arani hos tut gerisi onemli degil.

sözün hayırlı olsun düğün için endişeni anlıyorum benimde fazla akrabam yok.inşallah her şey güzel olur senin için.düğün gelip geçecek sen mutlu olmaya bak en önemlisi bu.

değerli yorumlar için tesekkur edıyorum pekı hem sozlum hem annesı sorarlarsa ne demelıyım sızce?

Ne diyebilirsin ki. Onları kendi ailen gibi görüp anlatsan olan biteni,sonuçta yanlış anlama el kızısın. en ufak birşeyde bu durumunu sorun yaparlar "senin akrabalarında gelmediler,saymadılar seni" diye,üzülen sen olursun. Anlatmasan ne diyeceksin.Hasta desen herkes mi hasta,aramızbozuk desen kurcalarlar.. Boşa koyuyorsun dolmuyor,doluya koyuyorsun almıyor. Çok zor işin cidden. Bir yanda gururun,bir yanda manevi duyguların. Bir konuş derim. En azından yaptıklarının yanlış olduğunu,üzüldüğünü söyle. Eğer onları ikna edersen annenle babanla da konuşursun,kimse kimseyle muhattap olmaz,kavga gürültü çıkmaz. Sonunda en güzel günün olacak o senin kaç kere evleneceksin sanki. Onları yanında görmek istemen doğal ki normal olanı da budur onların senin yanında olması. Onların da biraz büyüklük göstererek yeğenlerini annen-babanla olan sorunlarına ortak etmemeli.

Valla bizimde oyleydi halamla dayimla baristirdim ailemi baristirmaz olaydim düğünde olay cikti. Esim eşimin ailesi ve tum herkese rezil olduk. Aileden nefret ediorm annem babam hariç kimseyle gorusmuyrm..

Canım ya, boşver takma. Herşey ayarlanmadıysa düğün yerine nikah yapsan keşke. Düğüne harcaycağınız paraya uzun ve güzel bir balayı yaparsınız sevdiğinle başbaşa. Vardır bunda da bir hayır; en mutlu gününde yanında olmazlarsa, senin yuvana karışacak hiç yüzleride olmaz. Böyle bencil insanların evine de gelip gitmediği daha iyi değil mi?

Annen, baban aile olmayı becerememiş, senin örnek bir ailen olsun inşallah. Mutluluklar dilerim.

Canım ya, boşver takma. Herşey ayarlanmadıysa düğün yerine nikah yapsan keşke. Düğüne harcaycağınız paraya uzun ve güzel bir balayı yaparsınız sevdiğinle başbaşa. Vardır bunda da bir hayır; en mutlu gününde yanında olmazlarsa, senin yuvana karışacak hiç yüzleride olmaz. Böyle bencil insanların evine de gelip gitmediği daha iyi değil mi?

Annen, baban aile olmayı becerememiş, senin örnek bir ailen olsun inşallah. Mutluluklar dilerim.

tesekkurler yorumunuz ıcın aıle olamadıkları gıbı benıde çokkk ama cok etkıledıler istemıyorum zaten yanımda akrabalarını kesın kavga cıkar rezıl olurum gercı herturlu rezıl oldum ya neyse rabbımden baska kımsem yok ınsallah bu durum bır gun yuzume vurulmaz rabbım benım bahtımı acık etsın ondan baska kımsem yok cunku....

anne-baban bırbırlerının akrabasını ıstemıyor dıye senın özel gününe gelmemek nedir ? bence onların suçu daha büyük sonuçta sen yığensin nolursa olsun kendı kardeşlerine veya kendı kardeşlerinin cocugunu düşünüp gelmeleri gerekirdi.

acaba o ınsanın evı dıyemı gelmek ıstemedıler.O ınsan bızı ıstemıyor,evine nasıl gideriz dıye düşünmüş olabılırlermi? bence düğünününe kesin gelirler.

anne-baban bırbırlerının akrabasını ıstemıyor dıye senın özel gününe gelmemek nedir ? bence onların suçu daha büyük sonuçta sen yığensin nolursa olsun kendı kardeşlerine veya kendı kardeşlerinin cocugunu düşünüp gelmeleri gerekirdi.

acaba o ınsanın evı dıyemı gelmek ıstemedıler.O ınsan bızı ıstemıyor,evine nasıl gideriz dıye düşünmüş olabılırlermi? bence düğünününe kesin gelirler.

anne tarafımı sanmıyorum ama belkı baba tarafım gelır belkı belkı belkı.... sındıremıyorum bu durumu

Back
X