• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Ve Ben

evelynraven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
212
15
68
İstanbul
Merhaba.. Özetle hemen konuya gireceğim.. 2009 senesinde riskli büyük bir ameliyat geçirmiştim omuriliğim s şeklinde idi. 10 saat ameliyatta kaldım ve platin takıldı. Zor zamanlar geçirdim. Bundan sonra annemi hep bir korku sardı, beni kaybedecek korkusu. Üzerime fazla gelmeye başladı bu süreçten itibaren dışarıya çıksam duygusallaşıyordu beni yalnız mı bırakacaksın diyordu ben de hep onu kırmamak için peki der çıkmazdım. Ama artık bu şekilde olmayacağını söyledim ona ve bana bir zarar gelmesinden korktuğunu anlatıyordu. Kızım ortam kötü uzaklara gitme, kızım bir yere gideceksen beraber gidelim ablan ile gezin filan der hep. Ama benim de kendime göre arkadaş ortamım var kız arkadaşlarım ile yalnız iki çift sohbet edip gezmek hakkım sonuçta. Annem her konuda bana bebek gibi davranıyor büyüdüğümü kabullenemiyor. Şimdi diyeceksiniz ki anneler böyle diye ama benim annem çok abartıyor. Gece nefesimi bile kontrol ettiğini söylemişti. Daima gözünün önünde olmamı istiyor. Ben annemin bu zamana dek güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım ve hayırlı bir evlat olmaya çalıştım ama ben de gencim bu yaşlarıma bir daha gelmeyeceğim anneme ben de bağlıyım ama biraz kollarından sıyrılıp hayata atılmak istiyorum. Arkadaşlarım ile plan yaptığımda bir yere gideceğimizde hep annem yüzünden iptal ediyorum ve dostlarımın arasında komik duruma düşüyorum kızlar da bana laf çarpıyorlar. Abim ablam babam da annem ile bu durum hakkında çok konuştular ama tamam dese bile yine annem üzerime düşmeye devam ediyor.. Anneme sizce nasıl davranmalı, ne yapmalıyım?

bu konuşmayla, davranışla geçecek bir durum değil. benim annem de aynı...

Merhaba.. Özetle hemen konuya gireceğim.. 2009 senesinde riskli büyük bir ameliyat geçirmiştim omuriliğim s şeklinde idi. 10 saat ameliyatta kaldım ve platin takıldı. Zor zamanlar geçirdim. Bundan sonra annemi hep bir korku sardı, beni kaybedecek korkusu. Üzerime fazla gelmeye başladı bu süreçten itibaren dışarıya çıksam duygusallaşıyordu beni yalnız mı bırakacaksın diyordu ben de hep onu kırmamak için peki der çıkmazdım. Ama artık bu şekilde olmayacağını söyledim ona ve bana bir zarar gelmesinden korktuğunu anlatıyordu. Kızım ortam kötü uzaklara gitme, kızım bir yere gideceksen beraber gidelim ablan ile gezin filan der hep. Ama benim de kendime göre arkadaş ortamım var kız arkadaşlarım ile yalnız iki çift sohbet edip gezmek hakkım sonuçta. Annem her konuda bana bebek gibi davranıyor büyüdüğümü kabullenemiyor. Şimdi diyeceksiniz ki anneler böyle diye ama benim annem çok abartıyor. Gece nefesimi bile kontrol ettiğini söylemişti. Daima gözünün önünde olmamı istiyor. Ben annemin bu zamana dek güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım ve hayırlı bir evlat olmaya çalıştım ama ben de gencim bu yaşlarıma bir daha gelmeyeceğim anneme ben de bağlıyım ama biraz kollarından sıyrılıp hayata atılmak istiyorum. Arkadaşlarım ile plan yaptığımda bir yere gideceğimizde hep annem yüzünden iptal ediyorum ve dostlarımın arasında komik duruma düşüyorum kızlar da bana laf çarpıyorlar. Abim ablam babam da annem ile bu durum hakkında çok konuştular ama tamam dese bile yine annem üzerime düşmeye devam ediyor.. Anneme sizce nasıl davranmalı, ne yapmalıyım?

aynı ben , şiimdiden senin annene benziyorum sonrasını düşünemiyorum.bir kere korku sarmış.annenizin beyin kimyası bozulmuş.bence bir doktora görünsün

alıştıra alıştıra uzaklaştırın biraz kendinizden
gidin 1 gün bi akrabanızda yatın
kısa kısa tatillere yada gezilere çıkabilirsiniz

Oncelikle gecmis olsun canm. Konussan anlatmaya calissan yada babanla knus. Yavas yavas tek basina biseyler yapmaya basla zmanla alisir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle gecmis olsun canm. Konussan anlatmaya calissan yada babanla knus. Yavas yavas tek basina biseyler yapmaya basla zmanla alisir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her olasılığı denedim fakat dediğin gibi yavaş yavaş harekete geçmeli :44: Bu arada çok teşekkür ederim..:16:

Anne sevgisinden yoksun biri olarak o kadar özendim ki size.. Kusura bakmayın nolur :25:
O yüzden bir öneride bulunamayacağım. Ama konuşmayı denediniz mi?

bende anneyim
ve böyle bir tehlikeli durum yaşamamış olsa da
kızım gözümün önünden kaybolsa aklım çıkıyor
gerçi şuan küçük
ama genç kızken de farklı düşünceler olcak bu sefer aklımda
:50::50:
serinkanlı olmaya çalışırım ama
ne kadar başarılı olunur bilemem
biryere gittiğinde
saat başı telefon edeceğimden eminim
o da en iyi ihtimal
:1::1::1::1:
annelik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zor zanaat

bende anneyim
ve böyle bir tehlikeli durum yaşamamış olsa da
kızım gözümün önünden kaybolsa aklım çıkıyor
gerçi şuan küçük
ama genç kızken de farklı düşünceler olcak bu sefer aklımda
:50::50:
serinkanlı olmaya çalışırım ama
ne kadar başarılı olunur bilemem
biryere gittiğinde
saat başı telefon edeceğimden eminim
o da en iyi ihtimal
:1::1::1::1:
annelik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zor zanaat

Doğrudur :16: İlerde anne olunca anlarım belki de annemi..

Doğrudur :16: İlerde anne olunca anlarım belki de annemi..
bende imrendim hakaten..
aynı ameliyatı bende oldum 2006 da..
bana olan ilgi kısa sürdü ..
geçen yıl beynimde ve beyin sapımdaki illet şeyler yüzünden kötü anlar yaşadım nafile
haa bana iyi baktı etrafımda iyi dolandı ama gerçek bi anne olduğunu düşünmüyorum annemin
evliyim , beni eşime ve eşimin ailesine rezil etti... neredeyse 1 yıldır görüşmüyoruz
hiç aramaz..sormaz
babamla görüşürüm sadece ondan haber aldığı için belkide ama , amaaaan neyse
uzun lafın kısası ;
evet annen seni kaybetmekten korkuyor bunun kıymetini bil
ve onunla beraber bi uzmandan destek isteyin
en profesyonel şekli bu olsa gerek
ona sakın kızma bunu yapmayan anneler , böyle ilgiye hasret evlatlar var..

Bnm kardesimdede var ayni skolyos denio omuriliginize aldiginiz bir darbe sizi felc edebilir anneniz bundan dolayi ole davranio olmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende imrendim hakaten..
aynı ameliyatı bende oldum 2006 da..
bana olan ilgi kısa sürdü ..
geçen yıl beynimde ve beyin sapımdaki illet şeyler yüzünden kötü anlar yaşadım nafile
haa bana iyi baktı etrafımda iyi dolandı ama gerçek bi anne olduğunu düşünmüyorum annemin
evliyim , beni eşime ve eşimin ailesine rezil etti... neredeyse 1 yıldır görüşmüyoruz
hiç aramaz..sormaz
babamla görüşürüm sadece ondan haber aldığı için belkide ama , amaaaan neyse
uzun lafın kısası ;
evet annen seni kaybetmekten korkuyor bunun kıymetini bil
ve onunla beraber bi uzmandan destek isteyin
en profesyonel şekli bu olsa gerek
ona sakın kızma bunu yapmayan anneler , böyle ilgiye hasret evlatlar var..

Çok üzüldüm durumuna.. Haklısın asla kızmıyorum sadece bunun fazla olduğunu anlatmaya çalışıyorum.. Ben de o şekilde düşünüyorum en sağlıklısı ancak o şekilde olur

Back
X