- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
- Konu Sahibi elifecenaz
-
aslında ben aşırı uzun yazmıştım sadece kendi içimi dökmek ve bide fikir almak istemiştim.ama kimsenin zamanını çalayım istemedim bide olumsuz bi tepki olmasın öyle uzun diye dedim sildim.yazarken içimi döktüm zaten de size özet geçmek istiyorum belki yardım teselli fikir ne biliyim..
annem babamı aldatıyo bi adamla görüsüyo.sigara kullandığını öğrendim.p...o izliyo(bunu yeni öğrendim midem bulanıyo ya) ve evi beni kardeşimi iyice boşladı evde yemek temizlik hak getire.bide var olan bir sağlık sorununu öne sürüp kendini naza çekiyo herkes üzerine titriyo.(zavallı babam dahil) bunca şey biliyorum görüyorum ya çıldırıyorum.nefret ettiğimi hissediyorum annemden.
Allah islah etsın dıyelım
Peki annen senin bildigini biliyor mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o zman annenle guzelce konus babana vs, soyleyecegını soyle bu boyle gtmzolan bana oluyo ama. herşeyi bi ben biliyorum herşeyi ben görüyorum iğreniyorum bide onun nazıyla işiyle uğraşıyorum.
aslında ben aşırı uzun yazmıştım sadece kendi içimi dökmek ve bide fikir almak istemiştim.ama kimsenin zamanını çalayım istemedim bide olumsuz bi tepki olmasın öyle uzun diye dedim sildim.yazarken içimi döktüm zaten de size özet geçmek istiyorum belki yardım teselli fikir ne biliyim..
annem babamı aldatıyo bi adamla görüsüyo.sigara kullandığını öğrendim.p...o izliyo(bunu yeni öğrendim midem bulanıyo ya) ve evi beni kardeşimi iyice boşladı evde yemek temizlik hak getire.bide var olan bir sağlık sorununu öne sürüp kendini naza çekiyo herkes üzerine titriyo.(zavallı babam dahil) bunca şey biliyorum görüyorum ya çıldırıyorum.nefret ettiğimi hissediyorum annemden.
aldatma ve sigara konusunu bildiğimi biliyor.
annemle adam akıllı konuş gerekirse tehdit et yada direk babana söyle bu nedir ya
o zman annenle guzelce konus babana vs, soyleyecegını soyle bu boyle gtmz
kaybedeceğim bişi yok dedi sadece.
aldattığını nasıl nerden öğrendin ?
Annenle aldatma konusu babana soylecegine dair konus tehdit et.aldatma ve sigara konusunu bildiğimi biliyor.
adamla chat yapıyordu(bu devirde chat kalmış) odaya daldım bozuntuya vermedi akadaşım bilmem ne dedi.neden tanıyorsun kıvırmaya çalıştı falan sinirlendim bağırdım anlattı işte seviyorum diye babam dedim onu da seviyomus....
Annenle aldatma konusu babana soylecegine dair konus tehdit et.
Hala devam ediyor ise ;
Baban siddet egilimi olan biriysehemen ona soyleme,
Anneanne vs onlardan biri ile konus once.
Kardeslerini de al onlara git hatta, annen sizden uzak olmanin sizi goremeyecek olmanin nasil bir duygu oldugunu anlasin.
Bu arada yasin kac?
Ve aldatma derken emin misin?
Sanal mi yoksa gorustugu bir erkek mi var?
sence konuşmadım mı? tehdit edince ters tepiyo kaybedecek bişeyim yok diyo. konusunca da sadece ağladı cevap yok çıldırdım.babama söylemek kolay mı.babam çıldırır kardeşim ailem cevre. babamla da kötü anlaşmıyorlar ki. iyi anlaşıyorlar. sorun bu sadece ben biliyorum geri kalan hersey normal.resmen herkese rol kesiyo.herkeste seviyo üzerine titriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?