Bizi temizliğe giderek büyüttü ve gerçekten ben ondan başka arkadaş bilmedim. Herşeyimdi haksız olsam bile özür dilerdim halada öyle galibaAnnen dünyanın en iyi annesi değil sadece bunu soyleyebilirim
Bizi temizliğe giderek büyüttü ve gerçekten ben ondan başka arkadaş bilmedim. Herşeyimdi haksız olsam bile özür dilerdim halada öyle galibaçok çekti diyorum ne bileyim beynime asla kabul ettiremiyorum. En ufak para geçse elime ona birşey alıyorum çok değerli şeyler değil ama mutlu olsun istiyorum.
Küçükken o mutlu olsun diye mektuplar yazardım boş olan krem kutusunun içine koyardım dolu olanı alırdım aynanın önünden açıp okuyup mutlu olsun diye. Üzerine pullar koyardım harçlığımla zarf ve parşömen kağıdı alırdım ne bileyim çokta hatalarım olmuştur tabiki
Asla ben hatalıyım demez. Bunu çok iyi biliyorumTamam gitmeyin. Bazen birilerinin anne baba olması duygusal anlamda manipüle etmesine izin vermek zorundaymışız gibi hissettirebiliyor. Bırakın madem öyle olsun. Arayan olursa açmayın. Çocuğunuzun randevusuna gidin. Elinizden geleni yapmışsınız daha hala nankörlük ediyorsa bir de yapmayın belki değerinizi anlar.
Öyle ama gerçekten bizim yüzümüzden kadınlığını yaşamadıDuygularınızla çok mu oynadı? Ben size saçımı süpürge ettim en sevdiği cümle miydi
beni dövdü.
Yuh diyorum ya!!! Benim annemin bana ve kardeşlerime bir kere bile terlikte vurduğunu dahi görmemişimdir.senin ağda paranı benim kocam ( babam) ödemek zorunda değil dedi dövdü.
Asla ben hatalıyım demez. Bunu çok iyi biliyorum
Anne çocuğuna bakmak zorunda ha bakmayanda var ama sanki hep bir karşılık ve yaptığını göze sokarak kendine göre ayarlama çabasında illaki seviyordur ama bu onun hatasız olduğu anlamına gelmiyorBizi temizliğe giderek büyüttü ve gerçekten ben ondan başka arkadaş bilmedim. Herşeyimdi haksız olsam bile özür dilerdim halada öyle galibaçok çekti diyorum ne bileyim beynime asla kabul ettiremiyorum. En ufak para geçse elime ona birşey alıyorum çok değerli şeyler değil ama mutlu olsun istiyorum.
Küçükken o mutlu olsun diye mektuplar yazardım boş olan krem kutusunun içine koyardım dolu olanı alırdım aynanın önünden açıp okuyup mutlu olsun diye. Üzerine pullar koyardım harçlığımla zarf ve parşömen kağıdı alırdım ne bileyim çokta hatalarım olmuştur tabiki
Kimsesi yoktu biz küçükken kimse yoktu çaresizlikten dövdüm çok pişmanım der hep mesela 7 yaşındaydım 5 yaş ve 2 yaş kardeşe ben bakardım okuldan dönene kadar onlar kendine bakardı. Şimdi düşünüyorum nasıl olmuş ben iki yaş çocuğumu odada biran yslnız bıraksam savaş çıkar. Nasıl ölmemişiz biz. Bide mahalledikilerden dayak yerdik neler nelerAnneniz usta bir manipülatör. Dünyanın en iyi en fedakar annesi falan da değil. Normal insanlar çocuklarını dövmezler.
Mesela şuan annemin yanında değilim diye çocuğumun kötü bir hastalığı çıkacak allah beni cezalandıracak diye korkuyorum. Yada karnımdaki bebeğe birşey olacak diye korkuyorum. Bu arada 9 haftalık hamileyim ve ilk defa tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım20 yıl sonra çocuğunuz sizin için aynı şeyleri düşünsün istemiyorsanız ve anneniz bu derece manipülatör bir insanken aranıza olması gereken mesafeyi koyun. Anneler tabii ki kıymetlidir ona lafım yok ama beni stres topuna çevirip her sebeple dövmeye yer arayan, duygularımla oynayıp bu denli beni kendine bağımlı yapan annem için çocuğumu asla 2. Plana atmam.
Öyle ama gerçekten bizim yüzümüzden kadınlığını yaşamadı
Bu ne alaka? Sizin de ruh sağlığınız pek iyi görünmüyor.Öyle ama gerçekten bizim yüzümüzden kadınlığını yaşamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?