Ya o kadar üzüldüm ki. Anne diyip sanki evladınızmış gibi saçınızı Süpürge etmenize izin veren o kadının değerinizi bilmiyor oluşuna o kadar üzüldüm ki. Düşünüyorum... Benim ben çocukken iyi bi anneydi kesinlikle. Eteklerini keser bana elbise yapardı ki o zaman 4/3ü kiraya giden bi maaş alıyormuş babam. Sonra biz büyüdük. Ben ergenken bişeyler değişti annemde. Bazen hala o tanıdığım mükemmel annem bazense beni, duygularımı, ihtiyaçlarımı hiç umursamayan, yeri gelince kardeşime bekçilik yapmamı bekleyen, hep bana yapan, ama asla nokta kadar destek göstermeyen bi anne oluyor. Şimdi yetişkin halimle o zamanki annemi çok özlüyorum. Şimdiki annem ise bazen beni çok irite ediyor. Elimi ayağımı kesiyorum dönem dönem. Yoksa bu toksikliği kaldıramıyorum. Güzel bi çocukluk vermiş olmasına rağmen annemin en iyi anne cersiyonunu bilmeme rağmen yetişkin halimle katlanamıyorum bazen konu sahibi. Sana ne yapmış bu kadın nasıl yormuş, manipüle etmiş, her türlü şiddetle bastırmış ki bu kadının anneliğine iyi diyip onun için insanları karşına alıyorsun. Bi düşün. Sen bebeğinin psikolojisi için pedagog desteğiyle tuvalet eğitimi veren özverili bi annesin. Yetişkin bir kadının annesi değilsin. Lütfen silkelen. Bu davranışlara çocuklarında maruz kalacak. Onlar için iyileşmen ve annenden uzaklaşman lazım. En başta kendin için yapman lazım.